Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
uccsó előtti: ott a pont:D Halibel aki próbált itt engem érzelmileg terrorizálni, kitűnő tanuló, mégis igencsak ostoba szegény:(
utolsó: mindenképp:) ebben a fagyban pedig túl sok választásom nincs is, hogy mit vegyek fel buliba:(
Szia
Én sem értem, miért baj, ha valaki bulizni akar 14évesen?
Mi ebben a baj? :) Szerintem semmi,sőt teljesen normális
Én a te korodban szintén jártam bulizni,nem vagyok az a discos fajta, így inkább koncertekre jártam baráti társasággal, meg sörözni egyebek :)Most is ugyenezt az életet élem, egy hónapba legalább egyszer bulizok!:) Ami nem a taj részegséget jelenti,de megiszok egy.két sört :)
Nekem 14évesen már baráom is volt jóval idősebb nálam és képzled még szűz voltam igazából 17évesen veszítettem el...vigyzátam magamra mindíg és most is!Párkapcsolatban élek már 7éve és 5éve hivatalosan vagyis egy lakcímen:)
Teljesen normális vagyok,tanulok, (felsőfokú képzésben) élem az életem, családot nem tervezek,van egy csivavám akit imádok,és teljesen normális az életem!!!!:)
Szóval mértékkel bulizz, vigyázz,hogy ne keveredj drogos társaságba és legyen nálad gumi! :)
Öltözködés:
farmer vagy poló de nyáron akár egy szép egyberuha is lehet, persze azért ne tűl kihivó:) Sminkelj nyugodtan szájfény,szemceruza, szemfesték egyebek:) Pont ez a kor való arra, hogy megtanulj rendesen sminkelni a nőiességed fejlődjön ezáltal:) Jó szórakozást!:)
23/L
kozmetikus, köszönöm.:D
utolsó: nekem is van csivavám*-* és köszönöm(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!