Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkelje, és hogyan...

Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
Most bizonyította be a kérdező, hogy az intelligenciahányados nincs összefüggésben a tanulmányi eredménnyel.
2012. dec. 6. 14:50
 112/121 anonim ***** válasza:
Na kérdező azóta okosabb lettél? :D
2012. dec. 6. 20:32
 113/121 A kérdező kommentje:

uccsó előtti: ott a pont:D Halibel aki próbált itt engem érzelmileg terrorizálni, kitűnő tanuló, mégis igencsak ostoba szegény:(

utolsó: mindenképp:) ebben a fagyban pedig túl sok választásom nincs is, hogy mit vegyek fel buliba:(

2012. dec. 10. 13:46
 114/121 anonim ***** válasza:
Én rád céloztam, te egyszerű lélek...
2012. dec. 10. 15:54
 115/121 A kérdező kommentje:
nekem cincogsz ,kisegér?:) képzeld tudtam róla. csak tudod ami rám nem igaz, azt automatikusan hárítom.:) De Halibelre jobban illenek szavaid !
2012. dec. 14. 16:22
 116/121 A kérdező kommentje:
ámen, emberek.
2012. dec. 14. 16:23
 117/121 anonim válasza:
Sminkesként azt tudom ajánlani, h a lehető legkevesebb sminket, krémes alapozót, púdert használj, mert ezek a termékek nem gyerek bőréhez vannak kitalálva. Eltömítik a pólusokat és pattanásos lesz a bőröd. Max szempillaspirál, szájfény, esetleg, ha kimondottan szép a szád formája, akkor színezett szájfényt használj. Egyébként is nehéz (akarom mondani lehetetlen) látatlanban sminktanácsod adni. Ahány arc annyiféle smink... Menj el egy kozmetikushoz, ő megtanít téged sminkelni. De ne lepődj meg, ha azt mondja, egyenlőre még ne sminkelj... És nem csak a kencék nem a gyerekeknek vannak kitalálva hanem az alkohol és a cigaretta is öregíti a bőrt. Egyébként beleolvastam a kommentekbe, és senki nem akart neked rosszat, de botrányosan válaszolgatsz. A stílusod nem megfelelő egy gyermekéhez képest...
2012. dec. 15. 15:39
 118/121 anonim ***** válasza:

Szia

Én sem értem, miért baj, ha valaki bulizni akar 14évesen?

Mi ebben a baj? :) Szerintem semmi,sőt teljesen normális

Én a te korodban szintén jártam bulizni,nem vagyok az a discos fajta, így inkább koncertekre jártam baráti társasággal, meg sörözni egyebek :)Most is ugyenezt az életet élem, egy hónapba legalább egyszer bulizok!:) Ami nem a taj részegséget jelenti,de megiszok egy.két sört :)

Nekem 14évesen már baráom is volt jóval idősebb nálam és képzled még szűz voltam igazából 17évesen veszítettem el...vigyzátam magamra mindíg és most is!Párkapcsolatban élek már 7éve és 5éve hivatalosan vagyis egy lakcímen:)

Teljesen normális vagyok,tanulok, (felsőfokú képzésben) élem az életem, családot nem tervezek,van egy csivavám akit imádok,és teljesen normális az életem!!!!:)

Szóval mértékkel bulizz, vigyázz,hogy ne keveredj drogos társaságba és legyen nálad gumi! :)

Öltözködés:

farmer vagy poló de nyáron akár egy szép egyberuha is lehet, persze azért ne tűl kihivó:) Sminkelj nyugodtan szájfény,szemceruza, szemfesték egyebek:) Pont ez a kor való arra, hogy megtanulj rendesen sminkelni a nőiességed fejlődjön ezáltal:) Jó szórakozást!:)

23/L

2013. jan. 22. 19:37
 119/121 A kérdező kommentje:

kozmetikus, köszönöm.:D

utolsó: nekem is van csivavám*-* és köszönöm(:

2013. jan. 22. 19:56
 120/121 A kérdező kommentje:
*illetve sminkes, bocsánat:D
2013. jan. 22. 19:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!