Hogy viselkedjen egy 13 éves lány? Sminkelje magát? Segitsen az anyjának? Gyerekesen viselkedjen?
1. ne sminkelje magát, csak ahogy az első írta, kivételes alkalmakra, ünnepségekre, esküvőre.
2. édesanyádnak KORTÓL FÜGGETLENÜL illik segítened. persze az más kérdés, hogy egy 5 éves gyerek még nem tud felmosni, felseperni, de minden korban van rá mód, hogy segítsünk anyukánknak. 13 évesen én bevásárolni segítettem neki, hétvégente mikor takarított, megkérdeztem, mit segítsek neki, akkor felmostam, vasaltam, port töröltem. ezen kívül ha megkért rá, vacsi után elmosogattam, vigyáztam öcsémre.
3. a stílusodat nem kell befolyásolni, szóval ne legyél direkt gyerekes, de ne is játszd meg, hogy te milyen komoly és tapasztalt vagy. abban is igaza van az elsőnek, hogy ha felnőttekkel beszélsz, akkor valamennyire komolyodj meg, legyél hozzájuk tisztelettudó. a barátnőiddel gondolom ösztönösen tudod, hogy kell viselkedned :D ha van kisebb gyerek a családban, és játszol vele, akkor pedig nyugodtan legyél kicsit gyerekes :)
csak ismételni tudom amit előttem már leírtak: a sminkelés még korai, az édesanyának való segítés meg kortól független! a viselkedésről meg csupán annyit hogy légy önmagad, élvezd ki még nyugodtan a gyerekkorod amíg lehet! persze ha az alakalom megkívánja, légy komoly és felelősségteljes!
21/L
13 éves vagyok.Sminkelem magam,mégsem iszom,sexelek és nem drogozom...
Normális lány vagyok.Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!