Mennyire elvárás, hogy egy lány/nő sminkelje magát?
Ezt az elvárást a nők elsősorban magukkal szemben állítják fel. Ahogyan te csinálod, azt én természetesnek, és helyesnek tartom - főleg az alapozó elhagyása a dícséretes -, főleg ha nincs mit eltakargatni.
25/f
Én mindig is csak fekete szemcerkát használtam, bár mostanság már azt se.
Az ápoltság nem a sminket jelenti... szerintem teljesen felesleges a kiló smink, attól senki nem lesz szebb.
25/L
Szerintem mind1 h fested magadat vagy sem a lényeg, hogy érzzed jól magadat a bőrödben:)
Mondjuk én festék párti vagyok, mert ha smink nélkül megyek ki utcára előjönnek a komplexusaim, ugyh én ezzel kompenzálom az önbizalom hiányom:)20/L
15/L
Én 14 évesen majdnem ugyanúgy kezdtem ahogy te.. csak én nem szempillaspirált használtam, hanem szemcerkát.. most télen használok púdert ish, mert rettenetesen kifehéredik az arcom a hidegtől.. mostmár jöhet a szempillaspirál ish, és amikor kedvem tartja akk szemhélyfesték..
ne felejtsd el.. a smink nem arra való, h széppé tegyen, hanem, h kiemelje azt ami szép!
Alapozót még életemben nem használtam, ha véletlenül megjelent egy pattanás az arcomon, akk azt gyorsan kezeltem, és a maradt piros foltot korrektorral eltüntettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!