Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy ő is sminkelje magát, öltözködjön szépen, mint a többi lány?

Figyelt kérdés
Sokak biztos le fognak hurrogni, de nekem pl. jobban tetszik ha egy lány arca nem pattanásos. Ruhákba is hordjon szoknyát, magassarkút, mert az nőies. Namost az én barátnőm a kezdetek kezdetén még csini cuccokban volt, de mostanra eléggé elhanyagolta magát. Tudom hogy ez a sulija miatt is van, lefárasztja magát, meg hogy nem szabadna beleszólni a másik öltözködésébe, de szeretném néha csinosan is látni.
2011. máj. 23. 20:08
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy leírtad az tökéletes! Mért nem mondod így el neki szóban! Persze szólisd meg elötte!:D
2011. máj. 23. 20:11
 2/56 anonim ***** válasza:
100%

Ajánld fel neki, hogy menjetek el együtt vásárolni, és vegyetek néhány nőies nyári ruhát.

Hívd meg vacsorázni, vagy színházba, vagy valami olyan helyre ahová "muszáj" felöltöznie, és jegyezd meg, mennyire tetszik a csinosabb holmikban, és a hétköznapokban is lehetne egy picit nőiesebb.

Vegyél neki egy finom parfümöt, vagy egy szép hajcsatot (kérj meg egy lánybarátot, hogy segítsen választani, ha nem bízol az ízlésedben)

2011. máj. 23. 20:12
 3/56 anonim ***** válasza:
49%
villogni akarsz vele? vagy miért kell ennyire maximalistának lenni? próbálj meg te három órát fordítani a külsődre naponta hulla fáradtan. legalább várd meg míg vége a sulinak, utána pesztráld ilyenekkel, mikor ideje meg kedve is lesz..
 4/56 TOMAtm ***** válasza:
15%
akkor menjetek el shoppingolni.nem kell venni semmit ha nem akartok,de mond neki h ez de jól állna rajtad,vagy akár fel is próbáltathatnál vele olyan göncöket amiket szeretnél látni rajta.ki tudja talán ha látja magát csinosan,észreveszi h mi is lenne a 'dolga' nő létére.
 5/56 anonim ***** válasza:
82%

azt fogja kérdezni, hogy "nem vagyok elég szép Neked?"

ha tetszik, fogadd el így. Lehet, hogy ő ezt szereti :)

2011. máj. 23. 20:13
 6/56 anonim ***** válasza:
79%
Ja, szóval nálad a szoknya és a magassarkú a csinosság mércéje... gratulálok.
2011. máj. 23. 20:14
 7/56 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani. Már tettem nagyon finom célzásokat de neki ilyen a stílusa, természetesség híve stb. Hát ez igaz is pl. soha nem sminkelte magát nagyon, csak régen ez nem látszott rajta szóval sose volt pl. pattanásos. Hogy a csinosabb ruhákról miért szokott le azt nem tudom.
2011. máj. 23. 20:15
 8/56 A kérdező kommentje:
ja ezt az első válaszolónak írtam
2011. máj. 23. 20:15
 9/56 anonim ***** válasza:
67%

szerinted az egy nő dolga hogy csinos legyen?

A főzés, mosás, takarítás mellett??

Melyik fontosabb?

2011. máj. 23. 20:16
 10/56 anonim ***** válasza:
80%
azért szokott le, mert talált egy pasit, aki elfogadja és nem akar másnak tetszeni :))
2011. máj. 23. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!