Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy ő is sminkelje magát, öltözködjön szépen, mint a többi lány?
20:30
félreértettél, nem nőiességre, hanem nőies öltözködésre gondoltam. viselkedhet nőiesen egy lány edzőcipőben, farmerban meg, régi elnyűtt pulcsiban is.
"A kérdező kommentje:
20:30
félreértettél, nem nőiességre, hanem nőies öltözködésre gondoltam. viselkedhet nőiesen egy lány edzőcipőben, farmerban meg, régi elnyűtt pulcsiban is."
Fussunk neki még egyszer akkor:
Számodra, ha egy nő nem hord szoknyát és/vagy magassarkú cipőt, akkor már szerinted nem is öltözködik nőiesen?
Hát akkor én nagyon kilógok a sorból, lassan kezdem magam földönkívülinek érezni.
10 éve minden nap sminkelem magam. Minden nap 3 órát fordítok magamra (fürdés, hajmosás, beszárítás, testápolók, börradír, smink, öltözködés). Pedig én 5!!! emberre vezetek háztartást egyedül, mert mindenki sz@rik bele. Szóval azt sem lehet mondani, hogy biztos egy kitartott nöcske vagyok, akinek semmi dolga egész nap.
Erre mindig is adtam, ilyen vagyok, szeretek mindenkinek tetszeni.
A kérdésre válaszolva pedig, ha nem ilyen volt az elején, próbáld azt mondani neki, hogy jobban kívánod öt, ha megint annyira odafigyel magára. Meg hogy nem véletlenül szerettél bele... jobb ötletem nincs sajnos.
23/N
Hű de nagyon sarkítunk...
Tényleg nem kell 3 óra egy sminkhez, én 5 perc alatt kifestem magam reggel.
Amíg tanultam, akkor is igyekeztem csinosan kinézni, az egyetemen vizsgaidőszakban, otthon is kihúztam a szemem, mondjuk nyilván én már fanatikus vagyok:-)
Otthon is lehet csinosan kinézni, nem feltétlen kell kinyúlt mackóban meg foltos pólóban lenni, lehet valami helyes, laza otthoni szerkót is választani.
A pattanásos bőr már nem természetesség, hanem igénytelenség. Igaz, stresszhelyzetben az ember bőre is reagálhat, lehet hogy a vizsgák miatt jönnek elő a pattanások, de tenni kell ellene megfelelő ápolással, krémekkel, megfelelő táplálkozással. (ezen nem a smink segít, sőt, nem szabad eltömni a pórusokat alapozóval)
Tényleg nem a szoknyán meg a magassarkún múlik a nőiesség, vannak lányok, akik farmer-pólóban is vonzóan nőiesek tudnak lenni. De ha valaki fiúsabb, sportosabb alkat, akkor kell egy kis női eszköztár, hogy ezt oldja.
Sokan úgy találnak mentséget a slmaposságukra, hogy azt mondják, ők nem plázacicák, hanem a természetesség hívei. Azért remélem a lábukat ők is szőrtelenítik...
Lehet olyan sminket is készíteni, ami olyan, mintha nem is lenne, csak annyit látsz, hogy hű de csinos ez a lány. Kis szempillasirál, natúr szájfény, finom pasztell színek a szemre.
20:39
"Számodra, ha egy nő nem hord szoknyát és/vagy magassarkú cipőt, akkor már szerinted nem is öltözködik nőiesen?"
Igen.
Miért, szerinted mi számít nőies öltözködésnek? Tudom hogy mindnekinek más jön be, de sztem a világ 80-90%ának (legalábbis ahol hordanak egyáltalán cipőt) ez számít nőies viseletnek.
"A kérdező kommentje:
20:39
"Számodra, ha egy nő nem hord szoknyát és/vagy magassarkú cipőt, akkor már szerinted nem is öltözködik nőiesen?"
Igen.
Miért, szerinted mi számít nőies öltözködésnek? Tudom hogy mindnekinek más jön be, de sztem a világ 80-90%ának (legalábbis ahol hordanak egyáltalán cipőt) ez számít nőies viseletnek."
Szerintem meg egy szép nő farmerban és edzőcipőben is lehet legalább ugyanolyan nőies, ha nem nőiesebb. De ez csak az én véleményem. Ennyi.
"Szerintem meg egy szép nő farmerban és edzőcipőben is lehet legalább ugyanolyan nőies, ha nem nőiesebb. De ez csak az én véleményem. Ennyi."
Igen, egy szép nő, aki eleve nőies, az lehet szép farmerban meg sportcipőben is, de az azért valljuk be sportos öltözet, benne van a nevében is :) :) És senki nem mondta, hogy minden nap vágja díszmagyarba magát, csak hogy néha azért nézzen már ki nőnek... :) Ez meg az én véleményem... ennyi :)
ma 20:52
"csak hogy néha azért nézzen már ki nőnek... :)"
Nem tudom, lehet elkerülte a figyelmedet, de azt írtam: szerintem attól ugyanúgy nőnek néz ki, ha nem hord magassarkút és/vagy szoknyát. Nem ettől lesz nő a nő.
És szerinted a szoknyát miért női ruhának hívják??? Igenis vannak helyzetek, amikor egy nőnek szoknyába kell öltözni...
De lenne egy kérdésem: Az esküvődre is sportcipőbe, meg nadrágba mész? És nem fogsz sminkelni sem, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!