Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy ő is sminkelje magát, öltözködjön szépen, mint a többi lány?
ma 20:59
"És szerinted a szoknyát miért női ruhának hívják???"
Most komolyan, ez miért is releváns a kérdés szempontjából?
"Igenis vannak helyzetek, amikor egy nőnek szoknyába kell öltözni..."
Te milyen nemű is vagy?
"De lenne egy kérdésem: Az esküvődre is sportcipőbe, meg nadrágba mész?"
Esküvő? Na erről mesélhetnék.
"És nem fogsz sminkelni sem, ugye?"
Férfi létemre mi a fenének sminkelném ki magamat?
Nő vagyok, és én is szoktam farmert, meg sportcipőt húzni, sőt, volt már, hogy smink nélkül kimerészkedtem a házból ( kapaszkodj meg, mindenki túlélte, aki látott... :D )
Na de viccet félretéve: Nem arról van szó, hogy folyton magassarkúban, és miniszoknyában kell tipegni, de néha igenis kell, hogy csinosak, nőiesek legyünk, a hétköznapitól kicsit eltérőek, nem csak miattatok, magunk miatt is. És nézz magadba: Te tényleg nem látod szexisebbnek, csinosabbnak a barátnődet/feleségedet, ha egy szép szoknyában van, és magassarkúban? Ha tudod, hogy miattad csinosította ki magát, az neked nem esik jól?
És okééééé, beismerem, elég vicces lennél sminkelve az esküvődön, benéztem a dolgot, azt hittem lány vagy :)
Elöljáróban: a magassarkút ne erőltesd! Látszik, hogy nem a férfiak viselik, egy idő után nagyon megfájdul az ember lába/dereka tőle. A topán vagy alacsony sarkú is nagyon nőies, és legalább nem okoz szenvedést a viselése...
Én nagyon sokat tanulok (orvosis vagyok), így általában hétköznap kevésbé csinosítom ki magam. A nőies öltözködés kimerül a feszesebb gatyában/topban, pulcsiban. Sminkelni hétköznap egyáltalán nem szoktam (főleg praktikus okokból, a formalintól ugyanis lesírom az egészet). Ennek ellenére találkozom hét közben is a párommal. Viszont "cserébe" hétvégén jobban sminkelek, szoknyában járok stb. Szerintem te is köthetnél egy ilyen alkut vele. Hét közben lehet kevésbé nőies, cserébe hétvégén jobban figyeljen magára.
Te magad mondtad ki a varázsszavakat: "szeretném néha csinosan is látni"
Vezesd fel, hogy szereted, de leszokott az ilyesmiről és te "szeretnéd néha csinosan is látni"
Ha fel is kapja a vizet, lesz hatása a dolognak.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:09
Nem tudom, nekem szólt-e a válaszod.
"És nézz magadba: Te tényleg nem látod szexisebbnek, csinosabbnak a barátnődet/feleségedet, ha egy szép szoknyában van, és magassarkúban?"
A szoknyával kapcsolatban azt szoktam mondani, hogy a szoknya a combjait mutatja meg, a farmer meg az alakját. :) Így is, úgy is imádom a páromat.
A magassarkú meg... nos, közel sem minden nő lesz nőiesebb magassarkúban, van, aki nem tudja hodrani. Ha pedig már ilyen szinten "elvárás" a dolog... elég érdekes a férfiak többségének mentalitása. De ha a nők várnak el valamit ezektől a férfiaktól, akkor meg sokszor megy a sírás-rívás.
"És okééééé, beismerem, elég vicces lennél sminkelve az esküvődön, benéztem a dolgot, azt hittem lány vagy :)"
És milyen meglepő, a nőket nőnek látom a ruhájuktól függetlenül. :)
Nnnnna, nem vagyunk egyformák... neked nem annyira jön be a szoknya, ez van... (most erősen reménykedem, hogy nem a férjem vagy a másik szobából) XD ez csak poén volt... :)
abban egyetértek, hogy a magassarkút tudni kell viselni, én pl mindig olyat veszek, ami kényelmes, és tudok benne menni, nem kell annak mindjárt 12 centis sarokkal rendelkeznie... :)
De visszatérve az eredeti témára: Itt a lány régebben szoknyás-magassarkús öltözetet hordott, így ismerkedtek meg, tehát a srácnak nyilván ez a stílus jön be, ellentétben veled :) Ami egyébként nem baj, nem vagyunk egyformák, szerencsére :) :)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:22
"Nnnnna, nem vagyunk egyformák... neked nem annyira jön be a szoknya, ez van..."
Én ilyet sohasem írtam ám. :)
Arról van szó, hogy a párom az, aki bejön, bármi is legyen rajta.
Van is erről egy remek kis vicc:
Megy a ruhat az erdõben. Találkozik a Rókával. -Szia Róka, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Rókát. Megy tovább. Találkozik a Farkassal. -Szia Farkas, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a farkast. Megy tovább. Találkozik a Medvével. -Szia Medve, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Medvét. Megy tovább. Találkozik az Emberrel. -Szia Ember, én most megeszlek. -Azt nem hiszem - mondta az ember és megette a ruhatot. Mi a tanulság??????? Nem a ruhat eszi az embert!
"(most erősen reménykedem, hogy nem a férjem vagy a másik szobából) XD ez csak poén volt... :)"
Asszony, ezért még számolni fogunk majd egymással egyszer! :D
"De visszatérve az eredeti témára: Itt a lány régebben szoknyás-magassarkús öltözetet hordott, így ismerkedtek meg, tehát a srácnak nyilván ez a stílus jön be, ellentétben veled :) Ami egyébként nem baj, nem vagyunk egyformák, szerencsére :) :)"
Hmm érdekes ez a stílus dolog. De ha én egy nőt szeretek, szeretem mindenhogy. Na, de ez csak én vagyok ugye. :)
Fúúú, most erre kezdek veled egyetérteni... :D :D
Igazad van abban, hogy az ember a párját mindenhogyan szereti, de ellentétben a kérdezővel, felnőtt emberek vagyunk, házasságban élünk, sokkal toleránsabbak vagyunk (na jó, én igazából nem, valójában ha ellentmond a párom, akkor előkerül a sodrófa :P :D )
És ha belegondolok, tényleg magam miatt hordok olyan ruhákat, amik nőiesek, bár azért jólesik, hogy felcsillan a szeme, még ennyi év után is :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!