Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy ő is sminkelje magát, öltözködjön szépen, mint a többi lány?

Figyelt kérdés
Sokak biztos le fognak hurrogni, de nekem pl. jobban tetszik ha egy lány arca nem pattanásos. Ruhákba is hordjon szoknyát, magassarkút, mert az nőies. Namost az én barátnőm a kezdetek kezdetén még csini cuccokban volt, de mostanra eléggé elhanyagolta magát. Tudom hogy ez a sulija miatt is van, lefárasztja magát, meg hogy nem szabadna beleszólni a másik öltözködésébe, de szeretném néha csinosan is látni.
2011. máj. 23. 20:08
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:59

"És szerinted a szoknyát miért női ruhának hívják???"

Most komolyan, ez miért is releváns a kérdés szempontjából?

"Igenis vannak helyzetek, amikor egy nőnek szoknyába kell öltözni..."

Te milyen nemű is vagy?

"De lenne egy kérdésem: Az esküvődre is sportcipőbe, meg nadrágba mész?"

Esküvő? Na erről mesélhetnék.

"És nem fogsz sminkelni sem, ugye?"

Férfi létemre mi a fenének sminkelném ki magamat?

2011. máj. 23. 21:02
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, most nézem, hogy a helyesírásommal volt egy kis gond: szóval sportcipőben, és nadrágban, mielőtt ebbe kötnél bele :) :)
2011. máj. 23. 21:03
 33/56 anonim ***** válasza:
42%

Nő vagyok, és én is szoktam farmert, meg sportcipőt húzni, sőt, volt már, hogy smink nélkül kimerészkedtem a házból ( kapaszkodj meg, mindenki túlélte, aki látott... :D )

Na de viccet félretéve: Nem arról van szó, hogy folyton magassarkúban, és miniszoknyában kell tipegni, de néha igenis kell, hogy csinosak, nőiesek legyünk, a hétköznapitól kicsit eltérőek, nem csak miattatok, magunk miatt is. És nézz magadba: Te tényleg nem látod szexisebbnek, csinosabbnak a barátnődet/feleségedet, ha egy szép szoknyában van, és magassarkúban? Ha tudod, hogy miattad csinosította ki magát, az neked nem esik jól?

És okééééé, beismerem, elég vicces lennél sminkelve az esküvődön, benéztem a dolgot, azt hittem lány vagy :)

2011. máj. 23. 21:09
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Elöljáróban: a magassarkút ne erőltesd! Látszik, hogy nem a férfiak viselik, egy idő után nagyon megfájdul az ember lába/dereka tőle. A topán vagy alacsony sarkú is nagyon nőies, és legalább nem okoz szenvedést a viselése...

Én nagyon sokat tanulok (orvosis vagyok), így általában hétköznap kevésbé csinosítom ki magam. A nőies öltözködés kimerül a feszesebb gatyában/topban, pulcsiban. Sminkelni hétköznap egyáltalán nem szoktam (főleg praktikus okokból, a formalintól ugyanis lesírom az egészet). Ennek ellenére találkozom hét közben is a párommal. Viszont "cserébe" hétvégén jobban sminkelek, szoknyában járok stb. Szerintem te is köthetnél egy ilyen alkut vele. Hét közben lehet kevésbé nőies, cserébe hétvégén jobban figyeljen magára.

2011. máj. 23. 21:10
 35/56 anonim ***** válasza:

Te magad mondtad ki a varázsszavakat: "szeretném néha csinosan is látni"

Vezesd fel, hogy szereted, de leszokott az ilyesmiről és te "szeretnéd néha csinosan is látni"

Ha fel is kapja a vizet, lesz hatása a dolognak.

2011. máj. 23. 21:14
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:09

Nem tudom, nekem szólt-e a válaszod.

"És nézz magadba: Te tényleg nem látod szexisebbnek, csinosabbnak a barátnődet/feleségedet, ha egy szép szoknyában van, és magassarkúban?"

A szoknyával kapcsolatban azt szoktam mondani, hogy a szoknya a combjait mutatja meg, a farmer meg az alakját. :) Így is, úgy is imádom a páromat.

A magassarkú meg... nos, közel sem minden nő lesz nőiesebb magassarkúban, van, aki nem tudja hodrani. Ha pedig már ilyen szinten "elvárás" a dolog... elég érdekes a férfiak többségének mentalitása. De ha a nők várnak el valamit ezektől a férfiaktól, akkor meg sokszor megy a sírás-rívás.

"És okééééé, beismerem, elég vicces lennél sminkelve az esküvődön, benéztem a dolgot, azt hittem lány vagy :)"

És milyen meglepő, a nőket nőnek látom a ruhájuktól függetlenül. :)

2011. máj. 23. 21:15
 37/56 anonim ***** válasza:
42%

Nnnnna, nem vagyunk egyformák... neked nem annyira jön be a szoknya, ez van... (most erősen reménykedem, hogy nem a férjem vagy a másik szobából) XD ez csak poén volt... :)

abban egyetértek, hogy a magassarkút tudni kell viselni, én pl mindig olyat veszek, ami kényelmes, és tudok benne menni, nem kell annak mindjárt 12 centis sarokkal rendelkeznie... :)

De visszatérve az eredeti témára: Itt a lány régebben szoknyás-magassarkús öltözetet hordott, így ismerkedtek meg, tehát a srácnak nyilván ez a stílus jön be, ellentétben veled :) Ami egyébként nem baj, nem vagyunk egyformák, szerencsére :) :)

2011. máj. 23. 21:22
 38/56 anonim ***** válasza:
42%
Ja, és igen neked szólt, elfelejtettem írni :)
2011. máj. 23. 21:23
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:22

"Nnnnna, nem vagyunk egyformák... neked nem annyira jön be a szoknya, ez van..."

Én ilyet sohasem írtam ám. :)

Arról van szó, hogy a párom az, aki bejön, bármi is legyen rajta.

Van is erről egy remek kis vicc:

Megy a ruhat az erdõben. Találkozik a Rókával. -Szia Róka, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Rókát. Megy tovább. Találkozik a Farkassal. -Szia Farkas, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a farkast. Megy tovább. Találkozik a Medvével. -Szia Medve, én most megeszlek. És hamm megette a ruhat a Medvét. Megy tovább. Találkozik az Emberrel. -Szia Ember, én most megeszlek. -Azt nem hiszem - mondta az ember és megette a ruhatot. Mi a tanulság??????? Nem a ruhat eszi az embert!

"(most erősen reménykedem, hogy nem a férjem vagy a másik szobából) XD ez csak poén volt... :)"

Asszony, ezért még számolni fogunk majd egymással egyszer! :D

"De visszatérve az eredeti témára: Itt a lány régebben szoknyás-magassarkús öltözetet hordott, így ismerkedtek meg, tehát a srácnak nyilván ez a stílus jön be, ellentétben veled :) Ami egyébként nem baj, nem vagyunk egyformák, szerencsére :) :)"

Hmm érdekes ez a stílus dolog. De ha én egy nőt szeretek, szeretem mindenhogy. Na, de ez csak én vagyok ugye. :)

2011. máj. 23. 21:28
 40/56 anonim ***** válasza:

Fúúú, most erre kezdek veled egyetérteni... :D :D

Igazad van abban, hogy az ember a párját mindenhogyan szereti, de ellentétben a kérdezővel, felnőtt emberek vagyunk, házasságban élünk, sokkal toleránsabbak vagyunk (na jó, én igazából nem, valójában ha ellentmond a párom, akkor előkerül a sodrófa :P :D )

És ha belegondolok, tényleg magam miatt hordok olyan ruhákat, amik nőiesek, bár azért jólesik, hogy felcsillan a szeme, még ennyi év után is :) :)

2011. máj. 23. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!