Szerinted hogyan öltözködjön egy 22 éves egyetemista lány?
25 éves vagyok, melózom, de nincs öltözködési megkötés, csak annyi, hogy ízléses legyen.
Rajtam ma egy extra szűk farmer volt (középkék, enyhén koptatott) egy fekete középmagas körömcipő, egy hosszú lezser felső, elején hatalmas koponyamintával és egy elegáns szaténos zakó. A póló mintája éles kontrasztban állt a zakó eleganciájával, ettől volt jó.
Amúgy bőrdzseki, szűk gatya, tunika, körömcipő, balerina. Talán a sportcipők és a Converse (és hasonlók) azok amikre nemet mondanék ennyi idősen, csak sportolni venném fel.
De szeretem a kockás vékony ingblúzokat, beletűrve szűk farmerbe, magassarkúval, övvel...
Ennyi idősen nem kell még full elegánsan öltözni, viszont az a jó, hogy ennyi idősen már hiteles az elegancia. Egy 15 éves lány blézerben és magassarkúban annyira de annyira vicces, mint egy 40- es nő converse- ben. Vagyis nagyon.
25L
hát... én is 22 éves egyetemista vagyok, általában szűk farmert hordok valami szebb, nőiesebb felsővel vagy tunikával, tornacipővel, bőrdzsekivel, sállal meg egy szép nagy táskával :) nem szeretem a kék farmerokat, inkább színeseket hordok (szürke, lila, bézs...) nem tudom, hogy a korosztályomnak megfelelően öltözök-e, de így talán nem vagyok tucat és kényelmesen érzem magam ebben a szerelésben :)
22/L
Úgy, ahogy neki tetszik! :)
Tessék elmenni szétnézni egy üzletben (én tudom ajánlani neked a H&M-et, mert középkategóriás és egész olcsó darabok is vannak), és kiválasztani a ruhákat amik jól állnak színben, fazonban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!