Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen butus egy egyetemista lány?
Nem ér meg ennyi siránkozást ez a lány. Ez után nehogy hagyd, hogy majd visszakönyörögje magát hozzád! Sok pasi életét végig kísértem/figyeltem már. Megfigyeléseim alapján az a szomorú helyzet, hogy az első nagyobb csalódást CSAK a laza csajozás oldja fel, mindaddig, míg a férfi 30-35 éves korig meg nem találja a feleségnek valót, aki mellett már nincs igénye a "kapuzárási pánikra". Most biztos ki is akadsz, hogy hogy merem szidni a te "ártatlan " barátnődet...
1. Azért gondolj bele: egészséges kapcsolatban nincs "szünet"!
2. Hát, kábé hülyét is csinált belőled, legyen annyi vér a pucádban, hogy képes legyél lemondani róla, nehogy megint palira vegyen, légy férfi!
3. Titokban bőgd ki magad, aztán irány a bulik/szórakozóhelyek/kocsmák/tudomisén mi a stílusod...és CSAJOZZ!!!
4. Igaza van a lánykának: Szeged k.jó hely!!!, Veszprém meg unalmas. (Bár a hirtelen párválasztásban már nem biztos, hogy jól döntött...)
5. Igen, csajozz féktelenül (azért védekezz is!)Pár év múlva úgyis megtalálod az igazit. Ha most véglegesen döntenél emellett az éretlenke mellett, lehet, hogy túl sok élménytől fosztanád meg magad, aztán majd jöhetne a megcsalás meg az elkeseredés.
Hidd el, hogy jót akarok. Lehet, pár év múlva visszagondolsz erre a kommentre, és igazat adsz majd nekem. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!