Hogyan kereshet pénzt egy egyetemista lány?
Gondolom Szegeden is van egy csomo diakszovetkezet ahol lehet diakmunkat keresni, googlezas alapjan nekem pl ezek jottek ki: [link]
esetleg meg megnezheted a [link]
Emellett persze megkerdezheted a helyi boltoknal,kavezoknal, ettermeknel, tescoknal, coraknal is hogy nincs e valami munkajuk szamodra.
Szerintem a magántanítás-korrepetálás a legjobban kifizetődő diákmunka. Biológusként vállalhatsz biosz és kémia korrepetálást, érettségire felkészítést.
A befektetett idő és a vele kereshető pénz arányába messze ez a legjobb munka. Főleg, ha még magyarázni is szeretsz.
Én egyetemistaként matek-korrepetálásból éltem.
Köszönöm a válaszokat!
Coraból, Tescobol, inkább csak elbocsájtanak alkalmazottakat sajnos, fel nem vesznek. A diákszövetkezetek kínálnak ugyan, ahogy írta egyikőtök "barackpucolós melót" meg irodai munkát, utóbbihoz általában hozzáfűzik, hogy kell a jó rábeszélő képesség, hogy meggyőzz embereket, eladd a szart is, hívogasd őket. Ennél több gerincem van, ez van.
Konkrét címek, helyek, nevek, cégek érdekelnének, linkelt oldalak, korábbi tapasztalatok.
A korrepetálás meg szuper, köszi, hogy eszembe juttattátok. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!