Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy ő is sminkelje magát, öltözködjön szépen, mint a többi lány?
ma 21:34
"És ha belegondolok, tényleg magam miatt hordok olyan ruhákat, amik nőiesek, bár azért jólesik, hogy felcsillan a szeme, még ennyi év után is :) :)"
És miből gondolod, hogy a ruha tetszik neki? Az csak csomagolás, az ajándék meg te vagy neki. Arra vár, hogy kibonthasson. :)
21:28
Itt nem arról van szó, hogy nem szeretem. Nagyon is szeretem. Tudtam, hogy valaki ezzel fog jönni, de ez hülyeség. Ha nem szeretném ennyire, már valszeg rég megmondtam volna neki, és nem tartanék attól hogy rosszul esik neki. Azt se akarom ráerőltetni, hogy magassarkúban meg dögös szerkókban feszítsen 24 órában. Néha öltözködjön csinosabban, ha találkozik velem, ennyi az egész. És nekem az ilyen cuccok jönnek be a lányokon, ő is régen így öltözködött... az, hogy neked tök más jön be, az egyéni dolog. Igazából részletkérdés a cipő meg minden, ha fáj a lába ne hordja (bár nem mondott ilyet), nyilván van a nőknek ezer meg egy eszközük önmaguk csinosítására, de azért az összhatás elérhetne egy bizonyos szintet.
XD
Biztos, hogy nem a férjem vagy a másik szobából??? :P :D
ma 21:48
Dehogynem, asszony. Türelmetlenül várlak, gyere és legyél az enyém. :P
ma 21:48
Dehogynem, asszony. Türelmetlenül várlak, gyere és legyél az enyém. :P
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:49
Szegény mekkorát nézne, ha most betámadnám, éppen dolgozik... :D :D Vagy a gyakorikérdések.hu-ra írogat... mindjárt kiderül :) :)
ma 21:54
Menj már, ne várasd azt az embert. :D Akinek ilyen felesége van, nem lehet boldotalan, és a munka mellett tutira lesz ideje kicsomaagolni téged is.
én magassarkút és sima edzőcipőt is hordok. de egyetértek azzal hogy a magassarkú sokkal nőiesebb. a pasik egyértelműen akkor néznek meg jobban, ha magassarkú van rajtam, ez nyilván nem a fő szempont, hiszen a barátom érdekel, de őneki is sokkal jobban bejön :) úgyhogy, ha talizunk, elmegyünk vhova, akkor azt veszek fel, ha van időm előtte, kisminkelem magam, ha ráérek valamelyik du., elmegyek a boltba venni egy új rucit, h megmutathassam neki, hogy tettszek neki.
a másik pedig, hogy ezekben a ruhákban én is nőiesebbnek érzem magam, amitől magabiztosabb leszek. és szeretek olyan pozitív és ellenállhatatlan kisugárzással lenni a barátomra :)
hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
vidd el vásárolni. menjetek el moziba és utána nézzetek szét valamelyik plázában. vidd be valamelyik női ruhaboltba, csak elkezd majd nézelődni. ha látsz vmi szép ruhát, cipőt, ami neked bejön, akkor kérd meg, hogy próbálja fel... utána bizonygasd hogy milyen szexi.
vagy van még egy megoldás, lepd meg egy ruhával vagy cipővel. 99% hogy nem lesz enki jó a szín, vagy méret, de vissza fogja cserélni vmi hasonlóra (blokkot rakd el), és talán megérti a célzást. rosszul esni cska nem fog neki ha veszel neki vmit :)
XD kiröhögött... erre meg felébredt a gyerek... ilyen az én formám... :)
és még a sodrófát sem találom -> tanulság, ne süssetek sütit hétvégén, mert amikor el kell verni az embert, akkor nem lesz kéznél :D
na ne offoljatok már, plíííz!
utolsó: köszönöm a (végre hasznos) választ, lehet hogy veszek neki vmit. de igaz, h 99% sőt inkább 100% hogy nem fog neki tetszeni de talán egy próbát megér :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!