Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy ő is sminkelje magát, öltözködjön szépen, mint a többi lány?

Figyelt kérdés
Sokak biztos le fognak hurrogni, de nekem pl. jobban tetszik ha egy lány arca nem pattanásos. Ruhákba is hordjon szoknyát, magassarkút, mert az nőies. Namost az én barátnőm a kezdetek kezdetén még csini cuccokban volt, de mostanra eléggé elhanyagolta magát. Tudom hogy ez a sulija miatt is van, lefárasztja magát, meg hogy nem szabadna beleszólni a másik öltözködésébe, de szeretném néha csinosan is látni.
2011. máj. 23. 20:08
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem tök igaza van... sokszor ellustulunk mi lányok egy párkapcsolatban... mert úgyis szeret alapon, majd sminkelek jövő héten, meg jó az a melegítő, úgyis tudja mi van alatta, meg hasonlók. Finoman próbálj meg célozni, dicsérd meg, ha valami csinosabbat vesz fel, én vettem a lapot... :D :D kiöltöztem mert jólesett, hogy ledicséri a csillagokat is nekem :) :) És egyébként meg 5 perc alatt ki lehet sminkelni magad, nem értem mi tart 3 óráig abban... :O
2011. máj. 23. 20:18
 12/56 tsz-tag ***** válasza:
36%
van egy ötletem.Ha meglátod sikíts eggyet és mond azt: takarodj innen te pannanásos csöves k.rva vagy hívom a rendőröket.Jah csak te vagy az drágám, nagyon megijesztettél.
 13/56 anonim ***** válasza:
64%

Ahhoz, hogy egy csaj csinosan felöltözzön nem kell három órát fordítani a külsejére naponta. Ráadásul attól még, hogy a barátnőjét csinosabban felöltözve szeretné látni, még korántsem biztos, hogy csak villogni kíván a lánnyal. Egy nő legyen nő, ahogy egy férfi férfi! Igenis adjon magára, hordjon nőiesebb fazonú ruhákat!

Szerintem elmondhatod így neki, vagy akár elmehetsz vásárolni is a pároddal, mint ahogy ezt a felettem válaszolók említették.

14/56 anonim ***** válasza:
74%
Én is keményen tanulok és eléggé lefáraszt, de mégse vagyok soha topis, vagy elhanyagolt. Egy lány öltözzön nőiesen, vegyen fel szoknyát vagy ruhát, néha magassarkút, sminkelje magát minimálisan. Szerintem elkényelmesedett a kapcsolatotokban és úgy érzi, már nem kell meghódítania Téged.
2011. máj. 23. 20:20
 15/56 A kérdező kommentje:

20:14: nyilván nem az a csinosság mércéje, de nekem az jön be, ha egy nő nőiesen öltözködik

20:16: Nyilván nem a csinosság a legfontosabb, de ez is egy szempont a sok közül. Nem főz mos takarít még rám, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.

2011. máj. 23. 20:22
 16/56 A kérdező kommentje:
20:12 nem villogni akarok vele, de én is adok annyit magamra, hogy megborotválkozok, felveszek egy inget, ha találkozok vele. Nyilván nem modell fotózáshoz készítené a sminkjét 3 óráig, szóval sztem nem tarthat addig, de ezt a többiek is írták. :D
2011. máj. 23. 20:26
 17/56 anonim ***** válasza:
57%
Szar ügy.Ha nem tudja az alapvető elvárásaidat "teljesíteni", vagy csak egyszerűen ebből a szempontból nem gondol rád, akkor szakíts vele.Gondolom neki is vannak elvárásai, amiknek te megpróbálsz megfeleni, mert máskülönben nem működik a dolog...
2011. máj. 23. 20:26
 18/56 A kérdező kommentje:

köszönömöm a válaszokat

és valóban, majd valamikor elviszem vásárolni, bár ő magától sose akar menni! pedig már mondtam hogy veszek neki valamit amit kinéz. kicsit fura is lesz talán hogy fiú létemre én rángassam el, de mind1.

meg talán nem dicsértem meg eddig agyba főbe amikor kiöltözött, ezen is változtatni fogok!

2011. máj. 23. 20:28
 19/56 anonim ***** válasza:
51%

"20:14: nyilván nem az a csinosság mércéje, de nekem az jön be, ha egy nő nőiesen öltözködik"

Mert szoknya és magassarkú nélkül számodra már nem is lehet egy nő nőies?

2011. máj. 23. 20:30
 20/56 anonim ***** válasza:
Jajj, a sok kényelmes nőszemély... már bocs. Én főzök, mosok, takarítok, gyereket nevelek, dolgozok, mégsem nézek ki úgy, mintha a kutya ...-ból rángattak volna ki! Ez csak akarat, meg igény kérdése... Nekem nincs bajom azzal, hogy valaki nem szeret sminkelni, meg sportosabb ruhákat hord, az ő pasijának nyilván az jön be, mások vagyunk... de miért is kell fikázni valakit azért, mert azokat a lányokat találja szépnek, akik nőiesen öltözködnek? Attól, hogy valaki csinos, még nem k_rva, attól, hogy sminkel, az még lehet természetes. És egyébként is, úgy ismerkedtek meg, hogy a lány nőiesen öltözködött, szóval nem megváltoztatni akarja...
2011. máj. 23. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!