Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkelje, és hogyan...

Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,gratulálok hozzád, akkor te igazi minta tini voltál. Az már más dolog, hogy nem TUDOM megállni hogy igyak, vagy nem AKAROM. Szóval ez mindenkinek a saját dolga.
2012. aug. 4. 10:58
 32/121 A kérdező kommentje:
Ja, és utolsó előtti! te észlény, ha figyelmesen olvastad volna a komimat, akkor rájöttél volna, hogy pont kiemeltem hogy "nem szoktam leinni magam a sárgaföldig" !! Én iszok, mégis én tudok olvasni?:) hm. Nagyon konzervatív lehetsz. Csak mert más az életmódod, azt hiszed a tiéd a normális-.- Hogy a szüleim mit szólnak? képzeld el, apám egy k*csög szóval leszarja mit csinálok. Anya pedig tudja hogy tudok vigyázni magamra:) szóval ennyi.
2012. aug. 4. 11:08
 33/121 Drachen ***** válasza:
86%

Ne haragudj, de visszautalva egyik korábbi kérdésedre, nem nem mi vagyunk begyöpösödve hanem TI vagytok elkurvulva.

Vélhetőleg a válasz adók nagy része (pl én is) idősebb nálad, tehát tudja miről beszél (tisztelni az idősebbet? Na valami? Régen volt ilyen is, durva mi?)

Nagyon szép dolog anyukádtól, hogy bízik benned és elenged de pont az ilyenekből lesz az hogy beiszol és jól meghúznak (Pedómaci befigyel ám!) . Lehet, hogy a tudatodnál vagy de őket ez baromira nem érdekli, mert erősebbek nálad és úgy le nyomnak hogy csuda:DD

És tudom én leszek az idióta, hogy mért szólok bele, meg nem ez volt a kérdés blablabla...

De nem baj, mert ha (és esküszöm reménykedem, hogy ne legyen igazunk) egyszer mégis beütne a baj, és rohadtul nem segítene rajtad a makacsságod, se a pökhendi lekezelőséged az idősebbek intő szava felé akkor majd lásd: MI SZÓLTUNK.)))

2012. aug. 4. 11:42
 34/121 anonim ***** válasza:
71%
Engem soha életemben nem pofozott meg anyám pedig volt olyan szitu mikor úgy éreztem hm most megérdemeltem volna. És tényleg nem érdemeltem meg. Hozzád képest én egy kis angyal voltam. Neked kijárna egy kiadós anyai pofon vagy kettő, hogy helyrerakja a katyvaszt a fejedbe.
2012. aug. 4. 11:51
 35/121 A kérdező kommentje:
Mindenki a saját gyerekét nevelgesse már.. Most komolyan, nem az én dolgom h mit csinálok?:O
2012. aug. 4. 12:26
 36/121 anonim ***** válasza:
50%

14 évesen ne sminkeldmagad mert szerintem undoritó ha 1 12-14 éves lány sminkelvevan

amugy 15 éves fiu vagyok buliba rendes en öltözfel ne k***** vagyis 1 farmer vagy térdd vagy kis nadrág és póló (pulcsi ha hideg van)

2012. aug. 4. 13:09
 37/121 Drachen ***** válasza:

Bocsánat , hogy próbálunk megóvni a bajtól. Tényleg a pofánk ég , hogy azt gondoljuk, 14 évesen igenis GÁZ sminkelni -pl mert tönkreteszi a bőröd és csak úgy nézel ki benne mint egy kifestett várási majom -, GÁZ piálni - generációk. emberek milliói nőttek fel úgy hogy nem itták szét magukat kiskorukban, mégis túlélték. Ha már itt tartunk: mi az ,hogy nem TUDOD megállni, hogy piálj?? Biztos egész nap a szénbányában meg gyárban húzod az igát aztán kell egy kis lazítás,ugye? Vagy eleged van a kölykeid visongatásából,meg a főnököd szemétkedéséből?

Eleve mindig is szánalmasnak tartottam, ha valaki ezt az egy módján ismeri ( a drogon kívül) a felszabadult szórakozásnak.

Ha meg tényleg annyira nem vagy képes megállni, akkor keress fel egy orvost mert ez nem normális.

2012. aug. 4. 13:31
 38/121 anonim válasza:
100%
32# válaszadó vagyok: Kicsi lány! Mindenkinek ugyan az a véleménye. Fogadd meg, és vigyázz magadra. A kikent kifent 10 cm vakolatot viselő kis fruskák, akik mutogatják pics*nyi "partyruhában" bimbózó testüket, azok lesznek a prédák az esetek nagy százalékában. Fogadd meg a tanácsunkat. Ha mész, (mert úgy is menni fogsz) akkor már olyan emberrel menj, aki vigyáz rád, és légy visszafogott. Tönkre teheted az életed azzal, ha felkínálod magad egy csoport pedoállatnak!
2012. aug. 4. 14:19
 39/121 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot utolsó, de mindig van a társaságomban egy idősebb, szóval nem értem hogy mi baj történhetne. Egyébként mint már írtam, tipikus magyar hozzáállás.-.- Megkérdeztem hogy hogyan öltözzek fel, erre jön a szex, a miniruha, a pedomaci, meg az ilyen szarok.
2012. aug. 4. 15:22
 40/121 anonim ***** válasza:
100%

hát én vagyok valamelyik előző válaszoló a "begyöpösödött mintagyerek". nem vagyok begyöpösödve, normálisan öltözködöm, mivel pár évvel idősebb vagyok és talán nagyobb is a mellem mint a tiéd ha elmegyek buliba én megtehetem hogy kihívóbban sminkeljek, és kihívóbb ruhát vegyek fel. Attól függetlenül mindig társasággal megyek, mert nekem már történt olyan dolog az utcán, amitől mi próbálunk megóvni. Nem élveztem, pedig csak próbálkoztak. Ezt írtam: nem iszol -->begyöpösödött idiótának gondolnak. 1-2 barátnőm így kezdte ahogy te. Picit iszom, de azért van hogy berúgok. -->Azóta van amelyiknek gyereke van, a város legnagyobb rib.ancának tartják, minden hétvégén részegen fetreng. Ezzel ne értsd félre (hátha nem tudsz olvasni), nem azt mondom hogy te is ilyen leszel, de megvan az esélye.Sajnos manapság ez a tendencia. Egyre fiatalabbak már ott rázzák magukat a diszkóban, isznak. Pár év múlva már a 10 éveseket kell kerülgetni? Annak örülök hogy te tudsz határt szabni, de ez maradjon is így. Addig jó, amíg azt tudod mondani, hogy kösz nem iszom többet.

Mielőtt itt még mindenkit begyöpösödött idiótának tartanál, gondolkozz el rajta, hogy mit látsz tv-ben, híradóban,..a csapból is ez folyik, hogy kislányokat rabolnak el, erőszakolnak meg. Ha nem is megóvni, de figyelmeztetni akarunk erre. Mielőtt a válaszodban elhordanál mindennek, gondolkozz el azon, hogy mi most ellened írogatunk-e, vagy azért hogy vigyázz magadra.

Végszónak annyit, hogy nagyon vigyázz magadra minden bulin!

2012. aug. 4. 17:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!