Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
14 évesen személy szerint én még nem jártam buliba, és nem is tartom jó ötletnek, de a te dolgod. A tanácsom, ha nagyon bulizni akarsz menni akkor mindenképp a korodhoz illő diszkrét sminket ajánlok:
Ja és igen a ruha, hát ne gondolkozz olyanokban,hogy kint van belőle a fél melled és a szoknya épp,hogy takar valamit, mert nem biztos, hogy az a srác aki mondjuk bejön neked az ezt díjazni fogja, hogy ilyen fiatalon így mászkálsz, de akadnak kivételek, a döntés úgy is a tiéd.
Csak egy intim kérdés.
Magyarázd el nekem kedves kérdező miért érzed szükségét annak hogy buliba menj alkoholt fogyassz 14 évesen?
Komolyan érdekel mert én ennyi idősen rohadtul nem éreztem rá késztetést és nem tudom mi változott.
Egyszerűen olyan undorítóan önfegyelműek vagytok hogy "én dolgom mit csinálok, nincs beleszólásotok, meg beittam egyszer-kétszer" még büszke is vagy rá komolyan. Gondolom már több pasival is volt dolgod mint nekem... Komolyan nem értem.
Ha annyira bulizni akarsz akkor oké, menj el szórakozz kapcsolj ki, de ne rúgj be és keverj fűvel fával. Ami az öltözködést illeti meg farmer csinos póló csókolom. Smink meg alapozó szájfény szempillaspirál. Bár idősebben se kéne feltétlen több.
A hasznos válaszokat köszönöm:)
A többire csak annyit, hogy nagyon nem érdekel mások véleménye arról, hogy hány évesen rúgok be, hány évesen kavarok pasikkal, szóval fölösleges 3 perc volt ez az életetekből, hogy leírjátok;)
Jólvan kislány ezennel sikeresen bebizonyítottad hogy pont olyan vagy mint a klón barátnőid. Pedig még volt visszaút de már te is csak olyan hulladék lehetsz mint a többi... :S
Ja és még ezt figyelmedbe ajánlom, üzenik neked azok akik korukhoz megfelelően választanak szórakozó egységek és zavarja őket hogy rontod a levegőt :
Hát akkor :D
Én 16 vagyok és én is elmegyek néha napján bulizni és lehet most még nem így gondolod,hogy qurva gáz ahogy a 12-14 éves kiscsajok ott teszik magukat:)
Fiúkkal szoktunk menni és képzeld el az ilyen lányokat szokták szívatni és azon szoktunk röhögni,hogy mennyire ostobák,hogy komolyan veszik magukat,fogalmam nincs,hogy gondoljátok,hogy bármelyik fiú is komolyan fog venni titeket ha 2kg smink van rajtatok és a nemlétező melleteket kiteszitek,jóhogy megbámulnak meg kikezdek veletek,de h*lyére vesznek titeket,mindegy igazad van,mert leírtad,hogy fölöslegesen papolunk neked,de gondoltam leírom:)
Amúgy meg ,hogy a kérdésre is válaszoljak: nem kell kimázolnod magad teljesen,mert nem bálba mész hanem buliba..szempillaspirál,száfjény bőven elég meg egy farmerrövidnadrág meg egy trikó/póló feldobva valami kis ékszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!