Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 éves vagyok és mindig...

13 éves vagyok és mindig látszott kicsit a bajuszom lány létemre és nagyon zavart. Tegnap kiszőkítettük és nagyon őrültem, hogy nemlátszik csak az a baj hogy pl a napon neonosan világít lehet valamit ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Értelmes ,okos emberek válaszát szívesen fogadom :D

2012. aug. 1. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Menj el kozmetikushoz és legyantázza. Kb. 500Ft

A nők többsége - köztük én is - gyantáztatja

2012. aug. 1. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek látszik kicsit a bajuszkája, miért zavar az Téged? Gondolom nem fekete lószőrök vannak ott.
2012. aug. 1. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
gyantáztasd, ha annyira zavar
2012. aug. 1. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
kőszi és nem lószőrők voltak ott xDD hanem csak pihék de látszottak is sajnos :D
2012. aug. 1. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint már mindenki mondta, gyantázd! Én pl nem megyek ezért kozmetikushoz is. Árulnak dobozba kis gyantacsíkokat (+ olajos kendőt amivel leszedheted a bőrödön ragadt gyantát) és egyszerű is használni.
2012. aug. 1. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:

nem kell ahhoz kozmetikushoz menni

veszel kifejezetten elre a célra kifejlesztett bajuszgayantát dmb be rossman ba v bárhol

2012. aug. 9. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
én is gyantázom, de én magamnak, otthon. :) 13/L
2012. szept. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!