Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szijjasztok! én egy 11 éves...

Szijjasztok! én egy 11 éves lány vagyok, akinek mindennapjait a kamaszkori pattanások keserítik meg. Már voltam bőrgyógyásznál, használtam sok féle kenőcsöt. De sajnos nem váltak be. Mondjátok mit tehetnék ezek ellen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Szia

Ezek közül próbálgass h melyik válik be :)

Majd ird meg h melyik segitett :)

[link]

2012. máj. 1. 20:25
 2/10 anonim válasza:
100%
Én gőz fölé raktam az arcom.Dédimamám ötlete volt,és segített is. :)
2012. máj. 1. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Vermix szárítókeverék és vegyél bazsalikom olajat, gyógynövényboltban plusz egy arctonikot, csöpögtess bele kb 25 cseppet és kend azzal. Nagyon-nagyon hasznosak!!! Én ezeket használom, és sokkal szebb a bőröm.

14L

2012. máj. 1. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Első köszi szépen a linket, éppen egy ilyesmi után keresgéltem:)

13L

2012. máj. 1. 20:38
 5/10 anonim válasza:

Ha van lehetőséged szaunázni, az sokat segíthet. Én hiába kentem bármilyen, de tényleg bármilyen krémet az arcomra.

Párszor elmentem szaunázni, és teljesen rendbe jött a bőröm (nagyon csúnya volt). És még a napozást ajánlanám.

2012. máj. 1. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
nincsmit, rem. hasznosak, majd irhatjátok a tapasztalaitokat :))
2012. máj. 1. 21:05
 7/10 anonim válasza:
Nekem is a napozás meg a szauna tett még jót.Illetve voltam szoliba is,és most sokkal szebb a bőröm. :)
2012. máj. 2. 09:38
 8/10 A kérdező kommentje:
nagyon cépen köszcsyke minden válaszolónak!!
2012. máj. 2. 19:12
 9/10 anonim válasza:

És szerintem még legyél sokat jó levegőn (a napozás sem árt)és ha van frufrud akkor fésüld hátra ha egyedül vagy!

(amúgy azt mondják hogy az étrend is sokat segíthet, pl.: egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és mellőzd a Mekis kaját!)

2012. máj. 2. 20:46
 10/10 anonim válasza:
0%
Egy 11 éves lány mióta kamasz ?! elhiszem hogy ilyen problémáid vannak de kamasz te még nem vagy
2012. szept. 3. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!