Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkelje, és hogyan...

Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
84%
Én egy előző válaszoló vagyok.Szerintem ha ilyen stílusban válaszolsz minden kommentre, nem lehetsz túl nagy értelmiség már ne is haragudj. Mi csak azért próbálunk lebeszélni téged, kevés sikerrel, mert próbálunk megóvni és figyelmeztetni arra, hogy ennyi idősen(de még idősebb korban is) mennyi baj történhet egy jónak induló buli alkalmával!!! De hogy őszinte legyek, TE meg sem érdemled az ilyen normális válaszokat...-.-
2012. aug. 4. 18:46
 42/121 A kérdező kommentje:
Neem, én értékelem ezeket a válaszokat is.. De remélem azt tudjátok, hogy semmi újat nem mondtok. Eddig is vigyáztam magamra, és ezután is fogok(tudok mértéket tartani az ivásban, és nem mászok rá minden 2. pasira)!. Engem csak az idegesít, hogy felteszek egy kérdést, és már mindenkiben le van írva a jövőm.. Nem rendelkezek túl nagy intelligencia szinttel? Hát képzeld, kitűnő tanuló vagyok!! Egész évben gürizek a jó jegyekért, legalább a nyaram élvezzem. Lehet hogy veszélyes, de ha úgy nézzük veszélyes lefeküdni aludni, mert az alvás sem veszélytelen. Szóval én úgy vagyok vele, hogy ha pl. megmérgeznek, akkor oké, ennyi volt, jó életem volt:);)
2012. aug. 4. 19:07
 43/121 anonim ***** válasza:
73%
a 14. válaszoló vagyok (aki az egyetlen kb. itt aki nem tart k*rvának) annyit elmondok azért h ha többen mentek utána aludjon nálad vki vagy te vki másnál akivel mész mert anyukámat nappal akarták elrabolni (egy kocsiba beráncigálni) egy ismerősömet meg majdnem leütötték nyáron este 8- körül. ennyi a baráti jó tanácsom :))
2012. aug. 4. 20:32
 44/121 A kérdező kommentje:

jézusom:S

köszi a tanácsot..

2012. aug. 5. 10:54
 45/121 anonim ***** válasza:
41%

Én sem akarom megmondani mit csinálj hiszen nem vagyok az anyád, csak nagyon zavar ez a kérdés!

Már látlak is kb 1-2 max, 3 év múlva:

nem fejezed be a gimnáziumot sem, minden pasival lefeküdtél már a városban, terhes vagy, a gyerekedet az anyád neveli majd mert te egész nap alszol és másnapos vagy a reggelikig tartó bulik után!

Még egy kérdés ELENGEDETT AZ ANYUKÁD???

HA IGEN Ő SE KOMPLETT VAGY AZT AKARJA HOGY EGY RIBANC LEGYÉL AKIT MINDEN PASI MEGFEKTETETT!

Ja és ha ez sem elég 1-2-szer megy fognak erőszakolni is!

Az is látszik hogy már most egy buta liba vagy mert értetlenül kérdezed, hogy miért baj hogy bulizol és egyszer-kétszer már beittál 14évesen!

Egy intim kérdés: Még szűz vagy?

(Ha igen már nem sokáig az bisztos)

AZ NEM JÓ VÁLASZ HOGY A MAI VILÁGBAN MÁR....

hiszen miért ne lehet te a kivétel, akkor könnyeben találsz magadnak fiút is mert nem fognak ribancnak tartani!

2012. aug. 5. 13:32
 46/121 anonim ***** válasza:
79%
Én még annyit tudnék hozzáfűzni ehhez az egészhez, hogy hidd el nincs annál idegesítőbb dolog, amikor elmész egy szórakozóhelyre és korodbelieket kell kerülgetni. Ha majd pár évvel idősebb leszel már te is meg fogod ezt tapasztalni. De lenne egy kérdésem: te hova jársz szórakozni, ha 16 éven aluliak nem mehetnek be egy szórakozóhelyre sem (legalább is a törvény szerint)?
2012. aug. 5. 14:27
 47/121 anonim ***** válasza:
48as válaszolónak írom h vannak olyan bulik (vagy csak voltak)ami 12-16 éveseknek van asszem...
2012. aug. 5. 16:17
 48/121 anonim ***** válasza:
Én utánaolvastam ezeknek, és rendes diszkóba például nem mehetnek be ilyen fiatalon. De ha vannak ilyen bulik akkor jó, bár nem hinném, hogy ez a 14 éves korosztály csak oda jár el, rengetegszer találkozom szembe velük olyan helyen ahova 100%, hogy nem jöhetnének be.
2012. aug. 5. 17:29
 49/121 anonim ***** válasza:
jó csak azt mondom, hogy hátha... ne vszínű h minden 14 éves oda megy sőt... lehet h már nincs is...
2012. aug. 5. 17:47
 50/121 anonim ***** válasza:
nem is kötekedésképp írtam
2012. aug. 5. 18:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!