Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
Ilyenkor értem meg az amerikaikat. Náluk 22 a korhatár és be is tartják. Vagy ha valahova beengednek fiatalabbakat kapnak külön karszalagot hogy ne ihassanak vele alkoholt. Így az olyan kis szarosok mint te nem ihatnak. Ja hogy anélkül már nem is lehet élvezni a bulit értem.
Te érzed magad érettebbnek a korodnál mikor még olyan gyermeki agyad van hogy csak röhögni tudok rajta?
Kedves Utolsó!
A drága jó amerika hozta el,hogy mindenki bulizzon,igyon. Hiszen mást sem látsz a zenei klippekben,tv műsorokban,minthogy szexelni,inni mindenkor.
Kérdem én, kellett ez nekünk???
Jézusom:O volt egy olyan kérdésem, hogy hogyan öltözzön fel egy 14 éves lány buliba. Erre mindenkinek a szex meg az ivás az első reakciója-.- Tipikus magyarok.
Oké, nem mondom, szoktam inni(még berúgni is) de azért nem szoktam magam leinni a sárgaföldig. Ja, és lett volna lehetőségem elveszíteni a szüzességem, de nem vesztettem el, és egy ideig nem is fogom;) ennyit erről. Annak a pár embernek köszönöm, aki a KÉRDÉSEMRE válaszolt!!
Ne lázadozz :D
2 éve én is tettem fel hasonló kérdést,most olvastam vissza és agyon röhögtem magam rajta:'DD majd te is pár év múlva sírva fogsz röhögni ezen a kérdéseden és teljesen máshogy fogod látni.
Azért hozza fel mindeni a piát,szexet,mert mindenki látott már (sajnos) 14 éveseket buliba és nem túl szép látványok vagytok,már bocsáss meg.
Téged még nem láttalak bulikba, azt sem tudom miféle bulikba jársz,mert épp lehet,hogy neked valókba mész el(kétlem,de remélem) szóval akkor nem szóltam semmit:D
A kérdésedre pedig már válaszoltam(: és elnézést kérek az OFFért ;)
Én magam is korán kezdtem az életet... 14 évesen én is lementem idősebb bátyámmal és unokanővéremmel discoba. Tudom hogy zajlik egy buli, és azt is tudom, milyen veszélyek lesnek egy kislányra. Nekem szerencsém volt, sosem történt baj!!! De egy barátnőmmel sajnos igen :(
4 fiú "haver" erőszakolta meg!!! Ennyi idősen az ember naív, és a buli-pia hevében nem tud helyesen dönteni :(
Legalább annyit tegyél meg magadért, hogy nem öltözöl és sminkelsz kihívóan, és legyen idősebb, érett kísérőd.
Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!