Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
71/121 A kérdező kommentje:
én ezeket megmondanám ugyanúgy élőben is, és akinek valami kínja van meg is mondom, tökmindegy hogy interneten vagy előben, CICUSKÁM ! :) ribanc neked a k*** anyád
2012. aug. 9. 09:10
73/121 anonim válasza:
El sem hiszem hogy egy 14 évesnek magyarázkodom. Na jó ideje lesz abbahagyni mert még a végén magam érzem hülyének. :D Szürke kisegér? Nem tudod te kiről beszélsz. :D :) Attól hogy nem vagyok egy beszólógatós nagypofájú csitri még nem leszek jellemtelen. De köszönöm a kiváló jellemrajzot szerintem ne ezzel akarj foglalkozni ha felnősz. Komolyan félek milyen gyereket fogok szülni erre a világra. Ha olyan lesz mint te kidobom a kukába... :D Nekem ilyen selejtre nincs szükségem.
74/121 A kérdező kommentje:
nem vagy beszólogatós?:D akkor miért is válaszoltál a kérdésre?:D Kidobod a kukába a gyerekedet:D szép ember vagy:) na ezzel a mondattal most azért eléggé jellemezted magad!;)
2012. aug. 9. 18:39
75/121 A kérdező kommentje:
amúgy a megerőszakolásról meg csak annyit, hogy ugyanúgy megerőszakolhatnak egy 20 évest, mint egy 14 évest :) ENNYI! :D
2012. aug. 9. 18:41
76/121 anonim válasza:
Sok okoskodó idióta... Persze biztos ők is "az anyjuk szoknyája mellett" voltak 14 évesen... Hagyjuk már... -.-" Amúgy szerintem csak szolidan és szépen, de ha elkezded rá fogsz érezni mi a szép...
77/121 anonim válasza:
mondjuk pizsamát...meg 1 bögre kakaó..azt jóccakát... :D
Amúgy még én is fiatal vagyok (24)de,anno eszünkbe nem jutott h. buli meg pia,inkább a barátokkal elmentünk pl:kirándulni,moziba,stb...szóval értelmes dolgokkal töltöttük az időt...egyébként meg undorító a mai fiatalság,némelyik még semmit nem rakott le az asztalra de,akkora arca van,h.nem fér be az ajtón...persze tisztelet a kivételnek... :)
78/121 anonim válasza:
Szerintem a csaj tuti 1 dagadt 200kilós állat és azért akarja ki sminkelni magát hogy szebb legyen mert lusta leadni néhány kilót :)
79/121 bea203 válasza:
en nem ertek eggyet a tobbiekkel attol fugg milyen buliba mesz.vigyaz arra hogy ne valami viragos kis edes ruhaba menjel.szerintem valami bor szoknya,vagy valami fekete ruha. a sminked legyen egy rozsaszin ruzs kek szemfestek,halvanyrozsaszin puder kb. ennyi.
80/121 anonim válasza:
Utolsó remélem csak viccelsz. :D Ha nem akkor valami nagy baj van a fejedben... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!