Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
Én is 14 vagyok...személy szerint nem járok buliba.Csak egyszer voltam egy kisebb házibulin kb.15 fő volt.
Oda egy fekete csőfarmert,egy fekete telitalpú cipőt,egy csillogó felsőt és fekete blézer vettem fel.(hűvös,őszi este volt)
Smink..hát..egy színezett hidratáló pl.BB krém.Ápol és eltakar.Vízálló szempillaspirál,egy szép tusvonal.Színezett ajakápoló vagy színtelen szájfény.Válassz tartósat,eszel,iszol gyorsan lejön.Buli előtti estén hajmosás után fond be a hajad,majd engedd ki,kicsit fésüld ki,fixáld,tegyél fel egy FEJpántot,nagyon trendi leszel;)
Nem akarlak bántani, meg semmi, de azért mégiscsak felháborít, hogy butácskának nevezel.
Akkor változtatok a stílusomon, oké?
Na idefigyelj.
-Én butácska? Te vagy a butácska, aki ilyen fiatalon tönkreteszi magát, na ez a butácska.
-Képzelhetem, milyen lehetsz. Az írásodról süt, hogy butácska vagy.
-Lehet, hogy holnap elgázol egy kocsi, áldásom rá, de nekem nem az önpusztítás az öröm.
-Nevetséges vagy, és aki nem így gondolja, csak nyalizik neked.
-Utálom az ilyen embereket, mint te,mert:
1.Menőnek képzelik magukat, miközben szánalmasak.
2.Az ilyeneknek nincs semmi céljuk az életben, csak néha eszükbe jut levegőt venni, meg szennyezni magukat.
3.Én sokáig szép leszek, te az önpusztítás miatt 20 évesen 60-nak fogsz kinézni...de képzelem, most hogy nézel ki...
Én, aki nem ismer, szégyellek téged. Tudod mit? Vegyél fel azt, amit akarsz, húzz el a buliba, éld le így a kevés kis életed, szánalmas koravén kvaként, csak húzz el innen, és ne nevezz engem butácskának, jó? Köszi :)
Ne haragudj, a te szintedre nem fogok lesüllyedni...
Képzeld, vannak barátaim, akik műveltek, és intelligensek.
Képzeld, három nyelven tanulok, elsős korom óta kitűnő vagyok, országos hegedű- és zongoraversenyeket nyertem.
Nem fogok tovább veszekedni, mert nem érdekel, hogy egy hülye liba mit gondol rólam. A legjobbakat, és őszintén kívánom, tényleg minél tovább élj...
Az én szintemre te nem is tudnál lesüllyedni , mert eleve lejjebb vagy .
Szóval a barátaid is olyanok mint te:-) hahaha. Hát igen.:) a tudálékosak vonzzák egymást:D Képzeld én is kitűnő vagyok elsős korom óta. Zongora meg hegedű? Én meg lovas versenyeket nyerek! Na?.. hülye p*csa. Anyád a hülye liba. Ó anyukám reméled hogy sokáig fogok élni? Minél több hozzád hasonló gyökér a vesztemet kívánja szimplán irigységből, ANNÁL TOVÁBB FOGOK ÉLNI! szóval KÖSZÖNÖM!:DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!