Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkelje, és hogyan...

Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 20:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim válasza:

Én is 14 vagyok...személy szerint nem járok buliba.Csak egyszer voltam egy kisebb házibulin kb.15 fő volt.

Oda egy fekete csőfarmert,egy fekete telitalpú cipőt,egy csillogó felsőt és fekete blézer vettem fel.(hűvös,őszi este volt)

Smink..hát..egy színezett hidratáló pl.BB krém.Ápol és eltakar.Vízálló szempillaspirál,egy szép tusvonal.Színezett ajakápoló vagy színtelen szájfény.Válassz tartósat,eszel,iszol gyorsan lejön.Buli előtti estén hajmosás után fond be a hajad,majd engedd ki,kicsit fésüld ki,fixáld,tegyél fel egy FEJpántot,nagyon trendi leszel;)

2012. szept. 26. 20:37
 102/121 A kérdező kommentje:
köszönöm.:))
2012. szept. 27. 09:18
 103/121 halibel ***** válasza:
59%

Nem akarlak bántani, meg semmi, de azért mégiscsak felháborít, hogy butácskának nevezel.

Akkor változtatok a stílusomon, oké?

Na idefigyelj.

-Én butácska? Te vagy a butácska, aki ilyen fiatalon tönkreteszi magát, na ez a butácska.

-Képzelhetem, milyen lehetsz. Az írásodról süt, hogy butácska vagy.

-Lehet, hogy holnap elgázol egy kocsi, áldásom rá, de nekem nem az önpusztítás az öröm.

-Nevetséges vagy, és aki nem így gondolja, csak nyalizik neked.

-Utálom az ilyen embereket, mint te,mert:

1.Menőnek képzelik magukat, miközben szánalmasak.

2.Az ilyeneknek nincs semmi céljuk az életben, csak néha eszükbe jut levegőt venni, meg szennyezni magukat.

3.Én sokáig szép leszek, te az önpusztítás miatt 20 évesen 60-nak fogsz kinézni...de képzelem, most hogy nézel ki...

Én, aki nem ismer, szégyellek téged. Tudod mit? Vegyél fel azt, amit akarsz, húzz el a buliba, éld le így a kevés kis életed, szánalmas koravén kvaként, csak húzz el innen, és ne nevezz engem butácskának, jó? Köszi :)

2012. szept. 28. 15:25
 104/121 A kérdező kommentje:
Na ez amit most írtál, még inkább megerősíti a véleményem: hogy elég butácska vagy:( Irigykedsz amiért nekem van életem és vannak barátaim? (neked ugye nyílván nincsenek, mert az ilyen kis tudálékos, közbenmegseholsemmi butácska emberkéket mindenki föld alá kívánja:|) Már ne haragudj de sajnos ez az igazság.:D Azért teszem tönkre magam mert eljárok szórakozni? Hát látod ezért nevezlek butácskának, mert nem tudod a jelentését annak amit írsz:D DE SEGÍTEK!:) Akkor tenném tönkre magam, ha minden pénteken a sárga földig innám magam, napi 1 doboz cigit szívnék, drogoznék, minden héten más pasival feküdnék le.!:) DE!! -mivel ezek közül egyik sem fedi a valóságot, kétlem, hogy rossz úton járnék, MERT: Bár eljárok szórakozni, de nem minden pénteken, és csak nagyon ritkán iszok alkoholt, és akkor is mértékkel! Egy hónapban kb. egy szál cigit szívok el, azt is a társaság kedvéért. Kitűnő tanuló vagyok, Nem drogozok, szűz vagyok. Tehát hiába vered itt a nyálad és kínlódsz, én az életmódom alapján sokáig élhetek, és az egészségem/kinézetem kifogástalan:) Neked viszont elég hamar ki fognak hullani a fogaid, ha így spontán irigységből ítélgetsz meg embereket:))) Igen lehet hogy menő vagyok, de mivel sokan kedvelnek és szeretnek, így ezt nem csak képzelem:DDD Nincs célom? hát ezen most kicsit nevetek, ugyanis 14 éves létemre van egy szóbeli nyelvvizsgám, ráadásul egy igen erős gimnáziumban állom meg a helyem meg kitűnő tanulmányi eredménnyel!!:) A kinézetem pedig hála Istennek sokak szerint tökéletes:) Azt nem tudom te hogyan nézel ki, de mivel még nem találkoztam veled(szerencsére!) így nem is fogom megítélni pár karakter alapján, mert arra a szintre azért én nem süllyedek le,ha nem bánod:) Úgyhogy szerintem szépen told arrébb a biciklit, próbálkozz máshol, mert nekem itt kb. csak arra voltál jó, hogy jónagyokat nevetgéljek^^ A szánalmas te vagy, és még azt is szégyellem hogy ilyen megkeseredett prüd libákkal élek egy univerzumban:) puszika:)
2012. szept. 28. 17:19
 105/121 halibel ***** válasza:

Ne haragudj, a te szintedre nem fogok lesüllyedni...

Képzeld, vannak barátaim, akik műveltek, és intelligensek.

Képzeld, három nyelven tanulok, elsős korom óta kitűnő vagyok, országos hegedű- és zongoraversenyeket nyertem.

Nem fogok tovább veszekedni, mert nem érdekel, hogy egy hülye liba mit gondol rólam. A legjobbakat, és őszintén kívánom, tényleg minél tovább élj...

2012. szept. 28. 18:30
 106/121 A kérdező kommentje:

Az én szintemre te nem is tudnál lesüllyedni , mert eleve lejjebb vagy .

Szóval a barátaid is olyanok mint te:-) hahaha. Hát igen.:) a tudálékosak vonzzák egymást:D Képzeld én is kitűnő vagyok elsős korom óta. Zongora meg hegedű? Én meg lovas versenyeket nyerek! Na?.. hülye p*csa. Anyád a hülye liba. Ó anyukám reméled hogy sokáig fogok élni? Minél több hozzád hasonló gyökér a vesztemet kívánja szimplán irigységből, ANNÁL TOVÁBB FOGOK ÉLNI! szóval KÖSZÖNÖM!:DDDDDDDDDD

2012. szept. 28. 22:06
 107/121 anonim ***** válasza:
54%
Na kicsi lány elég lesz mára. Most már aztán tényleg fogd vissza magad, meg a többiek is. Ez az egymás alázgatása hányingert kelt bennem így késő este... Úgy baszod el az életed ahogy akarod nekünk semmi közünk hozzá mindenki felfogta és mindenkinek megvan róla a véleménye ennyi. Szánalmas hogy arra veritek a nyálatok mit értetek el. Kitűnő tanulók vagytok? Úristen az a dolgotok hogy tanuljatok semmi más, most már aztán elég legyen a hülyeségből.
2012. szept. 29. 00:53
 108/121 anonim ***** válasza:
Na még miket találtok ki, hogy miben vagytok jók? Én olimpiai bajnok voltam a nyáron, bizony ááám...
2012. szept. 29. 09:46
 109/121 A kérdező kommentje:
azt nem tudom h ez a hülye p*csa hazudik-e, én biztos nem! -.-
2012. szept. 29. 09:59
 110/121 A kérdező kommentje:
utolsó előtti te meg nyaljál sót. k*csög.__.
2012. szept. 29. 10:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!