Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
1. A kérdére válaszként, szerintem ne sminkeld magad, de ha akarod ahogy már írták sokan, szem és száj amivel foglalkozz. Azt pedig te tudod, hogy mit akarsz kiemelni. Pl. az szemed, a szád, a lábad... Sokat olvashatsz neten a sminkelésről, hogy hogyan irányítsd mások figyelmét a megfelelő helyre.
2. Off: A sok hozzászóláshoz annyit, hogy elég egyszer leírni a dolgokat és nem kéne ismételgetni az előttünk szólót. :) Kérdező: A te dolgod mit csinálsz. Ez igaz. De az életed mások életét is befolyásolja, ezt ne felejtsd el. És ha ilyen kérdéseket írsz ide, onnantól nyilvános érdeklődés tárgyává teszed magad. Habár nem kéne így lennie. A bejegyzéseid alapján én nem aggódnék, de azért mindig figyelj, hogy egy megbízható valakivel menj. (Te is olvashattad sokkal idősebbek eltűnését egy buli után.) Aztán ha tényleg olyam intelligens vagy, ahogy írtad, majd le fogod vonni a megfelelő következtetéseket a bulizásról.
Ui.: Azért sok figyelem mellett szórakozz jól. :D
semmi keresni valója nincs szerintem egy lánynak 16, de inkább 18 éves kora alatt buliban. Nagyon gyorsan ki fog égni, a rengeteg csalódást ne is említsem ugye.
Csalódott, és depressziós ember lesz mire 22 lenne az illető, és ezekből lesz később a leszbi csaj, mert az ellenkező nemben csalódni fog sokat.
Magyarul a szülőnek kell a sarkára állni, és azt mondani h nem, normális egyéneket kell nevelni, nem ku.vákat, és hülyéket.
13:32-es vagyok!
Az előző hozzászólás tetszett!
Nem mész sokra azzal, hogy kitűnő vagy ha ennyi idősen bulizni mész. Mi lesz később? Az édesanyád elengedett?
Ha tényleg nagy dolgokat tettél már le az asztalra 14 évesen legyél rá büszke és írd le (ha tényleg így van).
VÁLOGASD MEG A SZAVAIDAT TE KIS 14 éves CSITRI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!