Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?
pont ez az:D te élsz 90 évig, én 50 évig. Én boldogan, te megkeseredetten. Melyik éri meg jobban?..
Amúgy meg lehet hogy te ma meghalsz, mert elgázol egy kocsi.. ennyi:D(ugyan így én is meghalhatok ma, akkor minek éljek egészségesen?) és akkor meg megint csak ott tartunk hogy az alkoholista cigis leányzó jár jobban;)
ja és azt sem szabad elkiabálni hogy te tovább fogsz élni mint én..:D az élet igazságtalan. Lehet hogy te 20 évesen meghalsz tüdőrákban, én meg virulhatok még 90 évesen is:d nincs semmire garancia:D
14 éves létedre butácska vagy, úgy látom:|
Már megbocsáss, de halibel (bár nem ismerem) nem hiszem, hogy ezt a ,,hangnemet" érdemli.
Semmi rosszat nem írt neked, nem ribancozott le erre te meg elkezded sértegetni. Marhára érett hozzáállás, gratulálok.
Az hogy ő a zenében/zenélésben találja meg az örömét szerintem egy szép dolog. Azt hogy te ugyan ezt az önpusztításban, az meg egy másik.De váljék egészségedre .D
Egyet viszont kérlek magyarázz el, mert nem fér a fejembe: miért van az, hogy ha valaki(k) óvni próbálnak a bajtól -ráadásul úgy, hogy nem is ismernek tehát semmi érdekük nem fűződik hozzá- akkor ilyen flegma, ,,te idióta mit tudsz te," stílusban válaszolsz? Ennyire zavar, hogy törődnek veled???
Végezetül, pedig nyugodtan folytasd ezt a ,,rock sztár" életmódot és tényleg szépen, hörögve, egy hokedli értelmével fogsz elpatkolni max 50 évesen. De minek is több ugye?? Minek is használnád ki a biológiai szinten megadatott 120(!!) évet?
én nem kértem senkitől hogy aggódjon értem! a kérdésem így szólt: "Hogy sminkelje, és hogyan öltözzön fel buliba egy 14 éves lány?" , és nem úgy hogy "Megpróbálnátok légyszi megóvni a káros szenvedélyektől?" ennyit erről. Ja, és az engem nem érdekel hogy holibel miben leli örömét, de ne tegyen úgy, mintha az ő életmódja lenne a normális, mert nem az.
amúgy nekem elég 50 év is, ha azt ÉLVEZEM !! ;) nagyokosok-.-
Meg fogsz lepődni, de a te életmódod se számít normálisnak(bár halibel-é még mindig jóval közelebb áll hozzá.)
Átlagos , magát nagy lánynak képzelő gyerek vagy, akár tetszik akár nem és ezen se a pia se a cigi nem változtat.D
Az hogy a mai idióta kiskorúak majmolják a fiatal tiniket akik még nagyobb idióták na az a nem normális! Nézd meg bármelyik környező országot! Ott ilyen nincs! Vagy ha mégis akkor apu-anyu szépen elbeszélgetnek drága gyermekükkel utána,hogy ezt mégis hogy gondolta...
És nem nem ezért tart itt ez az ország( te jó ég mekkora szavak egy kislány szájából XDD) hanem sok más okból amik ha szerencsés vagy egy darabig téged még nem fog érinteni.
Egyébként félre ne érts, engem nem érdekel mikor halsz meg (hadd hulljon a férgese, már elnézést).
Egyébként vicces, hogy te beszélsz előítéletekről, mikor te is csípőből tartasz mindenkit nem normálisnak aki más véleményen van mint te .D
Nem látsz ebben egy paradoxont?? .DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!