Ateista vagyok és alá is tudom támasztani hogy isten nem létezik mondjátok el a véleményeteket. Ha ti is tudtok érveket isten ellen akkor mondjátok el.
Hogy ne lehetne cáfolni?! Ki teremtette az isten(ek)et, és esetleg az ő teremtőiket/elődeiket? ;)
2017. aug. 17. 23:13
62/117 Mojjo válasza:
@61: ez egy cáfolat? Most komolyan?
Triviális válasz: Istent nem teremtette senki, mert
a, ő öröktől fogva létezik
b, az időn felül és kívül áll
és amúgy sem vonatkoznak rá az általa teremtett világ törvényei.
2017. aug. 17. 23:30
63/117 Molyember válasza:
Hagyd, Mojjo, ne neked kelljen már Isten mellett érvelned! Még akkor sem, ha csak az érvek premisszáit szeretnéd lefektetni. Elég megalázó. Ahogy a kérdező is "elfelejtette" leírni a saját érveit, én hívőként szégyellem magam az itt olvasható, bugyuta istenérvek miatt. Azt még el tudom fogadni, hogy egy tini rájön, hogy ateista is lehet, és ettől rögtön okosnak hiszi magát, de hogy hívő emberek ennyire egyszerűek legyenek... Az a baj a sztereotípiákkal, hogy több bizonyítékot találunk mellettük, mint ellenük.
2017. aug. 18. 08:59
64/117 anonim válasza:
Itt is tipikusan azt láthatjuk hogy az isten hívők minden baromságba kapaszkodnak.
2017. aug. 18. 09:46
65/117 anonim válasza:
...egy ateistának viszont nem ártana, ha megtanulna normálisan magyarul, mert egy ateistáról azt feltételezik, hogy értelmes, tudatos ember.
2017. aug. 18. 11:27
66/117 Mojjo válasza:
@63: ne aggódj, igazságos vagyok, mindkét oldalba szívesen belekötök, ha van miért :D
2017. aug. 18. 11:55
67/117 Amesilka válasza:
Ha valóban lètezne bármilyen isten, akkor nem szabadna engednie ezt a rengeteg gyűlölködést, ami a Földön van.
2017. aug. 18. 18:28
68/117 anonim válasza:
# 65
"mert egy ateistáról azt feltételezik, hogy értelmes, tudatos ember."
Ez nyíltan baromság! Ateisták között is vannak kőprimitív-tajparaszt (elnézést a földmívesektől!) emberek. Persze vannak racionálisan gondolkodó ateisták, de racionálisan gondolkodó keresztények is (utóbbi esetben: szerencsére!).
2017. aug. 18. 19:00
69/117 anonim válasza:
"racionálisan gondolkodó keresztények"
Hmmm... fából vaskarika?
Amúgy tényleg vannak, de sajnos a kereszténységről nem gondolkodhatnak racionálisan.
Az ateisták előtt viszont nincsenek ilyen korlátok.
2017. aug. 18. 21:02
70/117 követ62 válasza:
Kedves #62.
Szerinted nincs elég kényúr, diktátor a Földön? Még Isten is azzá váljon aki maga a szeretet. Aki önmagát fel áldozta értünk.
Azok akik IGAZÁN követzik azok nem gonoszak és nem bantanak másokat. Akik pedig nem azokra nem fogja Isten rá erőltetni a jót.
El jön Jézus akkor magával viszi aki a jó oldalon állnak és bizony rossz lesz azoknak akik nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!