Isten létezése cáfolható? Ha igen akkor mivel?
Figyelt kérdés
Ateista vagyok és alá is tudom támasztani hogy isten nem létezik mondjátok el a véleményeteket. Ha ti is tudtok érveket isten ellen akkor mondjátok el.2017. aug. 14. 13:39
111/117 Attila_the_hun válasza:
tisztelt 110/110
Nagy igazságot mondtál!
112/117 Attila_the_hun válasza:
A ti istenetek létezése sem cáfolható mint ahogy a másik ötezer sem az. Cáfolni azt lehet amire van igazolás, bizonyíték, vagy legalább közvetett igazolás, bizonyíték. Az összes isten létezése, csak kijelentés semmi több. Puszta kijelentést pedig nem lehet cáfolni, hiszen az csak egy üres frázis.
113/117 követ62 válasza:
Kedves kérdező.
Be tartanád már végre a szavad és felvázolnád a bizonyitékod?
Mert így teljesen hiteltelen vagy.
114/117 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Isten létezését szeretnéd cáfolni. Miért akarsz cáfolni egy olyan isten létezésèt aki szerinted nincs. Ha úgy gondolod nincs, akkor miért nem hagyod annyiban?
115/117 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Úgy gondolod hogy a természet csak úgy magától létrejött? Gondolj csak bele az emberi test felépítésébe. Minden milyen jól ki van találva.
116/117 anonim válasza:
Sztem létezett isten csak nem mint istenség hanem mint egy hétköznapi ember. Ennyi!Am ez olyan mint voltak az alkimisták a kémikusok elődjei.Akkoriban az emberek nem rendelkeztek azzal a tudással mint ma. AZ ős robbanás előtt is léteztek lények de tuti hogy nem isten.
117/117 Attila_the_hun válasza:
Kedves kérdező!
Nem a mi dolgunk cáfolni egy kijelentés valóságtartalmát. Ez a kijelentő dolga... lenne, de ez még nem sikerült egyetlen hittérítőnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!