Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjatok felhaboritonak,...

Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 16:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/155 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem is rossz a feminizmus, én azért nem mindig értek egyet néhány dologgal! nem látom mindig azt, hogy a nő ugyanazokat a dolgokat tudja megcsinálni, mint egy férfia, vagy képes rá, teljesen mindegy, legalábbis nekem. És ezt természetesen visszafelé is igy gondolom. Vannak dolgok, amiket a férfi megtud csinálni, de nem úgy vagy nem olyan jól, mint egy nő. Ezért is nem értek teljesen együtt velük mindenben. Pl.: én úgy gondolom, hogy egy anya az aki jobban feltudja nevelni, tanitani, gondoskodni stb... egy gyereket, de ez nem azt jelenti, hogy a férfi képtelen rá! csak hát nem is tudom, hogy fejezzem ki magam, hogy ne legyen ebből kötekedés, szóval mondjuk kevésbé. pl.: ha az apuka elviszi mondjuk a kicsi gyereket egy körre az utcában, mármint motorral, akkor nem ad rá bukósisakot, mondván minek, hát úgyis lassan megyünk és csak pár méter az egész és én úgyis itt vagyok, de egy anya nem igy látná a dolgokat, hanem igenis jobban féltené és rárakná azt a sisakot. ez csak egy egyszerűbb példa. nem hiába látom úgy, hogy a gyereknevelés tényleg egy női feladat.
2010. márc. 13. 07:55
 82/155 anonim ***** válasza:
46%
Nem! Biologialig is igy logikus.
2010. márc. 16. 10:51
 83/155 A kérdező kommentje:

utolso ezalatt mit ertesz?

mar mert lenne "biologiailag" logikus?

2010. márc. 16. 11:36
 84/155 anonim ***** válasza:
A monogámia az evolúció arcon csapása... Több nő, több gyerek, több lehetséges génállományú utód.
2010. márc. 29. 00:18
 85/155 anonim ***** válasza:

Nem,az a felhábosító h.mi álszent módon a monogámia nagyszerűségét hirdetjük,közben az emberek többsége(akár férfi,akár nő) úgy csalja meg a másikat, ahogy csak tudja(tisztelet a kivételnek).

Én tökre el tudom fogadni h.máshol a többnejűség/többférjűség a tradíció.

Nincs ezzel baj.

2010. márc. 29. 07:16
 86/155 anonim ***** válasza:
47%
*felháborító
2010. márc. 29. 07:17
 87/155 anonim ***** válasza:
100%

zrivel terem a fán a meggy

Feleségem van nekem csak egy

De mikor még ez az egy is sok

Előbb-utobb sírba vinni fog

Petőfi Sándor

2010. márc. 29. 14:55
 88/155 A kérdező kommentje:
viszont akkor a tobbferjuseg is logikus. En meg azt akarom, na bumm.
2010. márc. 30. 13:24
 89/155 A kérdező kommentje:

00:18

és akkor a nő is kú.rhat mindenkivel?

2010. márc. 30. 13:32
 90/155 anonim ***** válasza:
00:18 vagyok - Természetesen. Egy felmérés szerint így is sok családban van "kakukkfióka", tehát hogy az apja nem is az apja a gyereknek... Nem hinném, hogy mindenki notóris szoknyabolond lenne, inkább az evolúciós ösztön másokat a szabályok áthágására sarkall. Ehhez képest, hogy egy férfinak 4 felesége is lehet, legalább valamilyen szinten legalizálja a sokszínűséget.
2010. ápr. 1. 00:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!