Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?
még valami. Oké, a férfi kiélheti a szted "több nőre való vágyát" mert papírja van róla, hogy félrek*úrhat.....na és mi van a nővel?
Millió nő csalja a férjét, párját....akkor mi is hagy kapjunk már ilyen jogot, hogy több férjem lehet....nem így lenne igazságos? vagy te tényleg azzal ámítod magad, hogy a világon az összes nő, törékeny szívű, kis hűséges cuncimókus, a férfi meg a nagy ronda kefélőgép? Ez akkora hülyeség. Én pl személy szerint nem vagyok hűséges típus sajnos, nem vagyok rá büszke, de így van. Na akkor velem mi lesz? én egyszerűen csak le lennék k*rvázva, mert félrelépek? a férfi meg feddhetetlen mert a diszkriminatív jogok miatt papírja van róla, hogy ugyanazt megteszi amit én? hol van itt az igazság?
Várjunk picit! Én nem azt mondtam, h most igy gondolkodunk. Én azt mondtam, h biologiailag igy van az ember megalkotva, és valamikor ezen alapulhatott a poligamia. Az viszont teljesen mas kerdes, h napjainkra az ember, és az emberi kultura egy gyokeres valtozason ment at, elosorban viselkedestani valtozasokon, és sokszor akar tetszik, akar nem, de olyan tulajdonsagokat folytunk el, amik amugy bennunk lennének. Teljesen jogos a noknek a tobb pasira valo vagya, de azt is szem elott kell tartani, h par evszazad alatt a nok intenziv ferfiasodason mentek át. Napjainkra ugyhisszuk, h ahogy gondolkozunk, az igy természetes, holott a kultura nevelte belénk a gondolkozasmodjat, mig felnottunk, annyira, h magunkénak érzunk vélemenyeket.
Ovulaciod van havonta, és ha épp igazi aktusban van reszed, akkor valoszinu, h 9 honapig hordasz egy gyereket, és még utana van egy idoszak, amig még mindig nem lehetsz varandos. Namarmost ez a férfinál nem igy van, mert BIOLOGIAILAG holnap este arrebb allhat a pasi.
En sem mondtam, h most igy allok a vilaghoz, sooot, de ide vezethetok vissza az ilyen poligamias dolgok. Par evszázad, évezred alatt kialakult kultura nem fog teljesen elfedni egy évmilliok alatt letrejott őstulajdonsagot.Pontosabban csak elfedni fogja, nem pedig megszuntetni. És amért mi nem igy latjuk, nem azt jelenti, h primitiv, csak mas.
bocsánat, de még valami eszembe jutott.
Tehát te azt mondod, hogy csupán ha biológiailag szemléljük, akkor egy férfi képes több nőt megtermékenyíteni...oké. Én értem mire célzol, de akkor hoznék egy példát. Tegyük fel van egy lakatlan sziget ahol van, teszem azt, 5 nő és egy férfi. A fajfenntartás érdekében, az egy férfi megtermékenyíti a nőket. Az 5 gyerek megszületik, és elkezdenek ők is szaporodni, egymással. Minek hívják ezt? Vérfertőzésnek! mivel egy az apjuk. Aztán majd születnek a mongoloid beteg gyerekek, ergo, nem képesek a fajfenntartásra. Ez most egy leegyszerűsített példa, csak azt akarom szemléltetni, hogy nem véletlenül lett az megrendelve a nagy égi katalógusban, hogy 1 férfi 1 nő.... Vagy, egy férfi félrelép születik egy fia akiről mondjuk nem tud. A házasságában meg már van egy meglévő lánya. Tegyük fel a 2 gyerek találkozik, nem tudják hogy testvérek, szexelnek, a nő terhes lesz, szted egészséges gyerek fog születni? nem. Tehát ha tényleg csak a fajfenntartást, mega biológiát nézzük, nekem akkor sem logikus,
A lakatlanszigetes peldanak van egy masik neve is: Biologiai zsakutca.
Egyetertek veled, h a ferfi kell ovja a not. Ezert van, h annyi not termekenyit meg, amire még utd vigyazni, de 1nel tobbre tud, ezert nevezik " az erosebb nemnek".
Igazad van, allatias gondolkozasmod. Erre is szerettem volna ravilagitani, h jopar evezreddel ezelott még elégé "allatias" lény voltunk.
A paros lény, és h nemet kell mondani, az utolag az "emberrévalas" kovetkezteben alakult ki, amikor mar az ember tudott maganak parancsolni, mert felismert dolgokat, h ugy jobban mukodne.
Szerintem az iszlam helyett nezd meg a magyarok osi vallasat, ahol az volt az alapelv tobbek kozott, h a nep akkor boldog, ha a csaladok boldogok, a csalad meg akkor boldog, ha a nő, az anya boldog, bő. Napjainkra bőünös vallaskent maradt fent, csak kicsit mas ertelmet tarsitunk hozza. Na de lényeg, h szerintem az karpotol a sok "noellenes" gondolkozas utan :)
Jézusom....... ez már tényleg fárasztó.....
Tudjátok mit? mind1, hagyjuk, én innentől nem írok semmit, mert ezt így örökké lehetne folytatni. Menjetek drága férfijaim, térjetek át a muszlim vallásra, költözzetek pl Szudánba (mert a FEJLETT területeken mint EU, USA, Ausztrália bűncselekmény a poligámia, hm vajon miért? mert biztos ott mindenki FEMINISTA...) és házasodjatok 4 nővel, egészségetekre!
Én befejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!