Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjatok felhaboritonak,...

Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 16:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/155 A kérdező kommentje:
oke, de mondom akkor ien erovel, oda vissza legyen igaz, mert en meg 4 pasit akarok, ha ugy tartja kedvem.
2010. ápr. 1. 19:21
 92/155 anonim ***** válasza:

ugye kibújt a szög a zsákból, hát ezért tartanak téged k.urvának. De ezért szerintem neemcsak ott, hanem itt Magyarországon is. Persze, szerintem már szimplán azért is, mert vendéglátóiparban dolgozol egy arab országban.

De ez van, el kell fogadnod ilyenek az emberek. Nem vagyunk egyformák és amit az egyiknek szabad a másikat ugyanezért elítélik, mindenütt a világon. És mindenhol van rá magyarázat.

2010. ápr. 2. 12:35
 93/155 A kérdező kommentje:
tehat ha egy no akar tobb pasit az k.rva, ha a pasi akar tobb not az normalis...primitiv felfogas
2010. ápr. 4. 19:54
 94/155 A kérdező kommentje:
mellesleg vendeglato ipar alatt egy 5 csillagos szalloda sales es marketing reszlegerol es vezeto beosztasrol beszelunk...nem holmi night clubrol...
2010. ápr. 5. 11:20
 95/155 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne 4 palid, ha ők ebbe belemennek?
2010. ápr. 5. 18:56
 96/155 anonim ***** válasza:

Nem tartod felháborítónak, hogy nem az iszlám szellemében neveltek téged, rozit, juliskár, marcsát, katát és sárit?

Nem tartod felháborítónak, hogy esetleg a te vallásod a téves és övé az igaz?

Nem tartod felháborítónak, hogy milyen vaskalaposságot eredményez a vallásosság?

2010. ápr. 6. 15:40
 97/155 anonim ***** válasza:
Legutolsó : Most ezzel mit is akartál mondani? Szerintem is szívük-joga annyi feleséget tartani, amennyit a hagyomány maximalizált, de a legtöbb muzulmán ismerősömnek csak egy felesége van, mert már csak afrikai muzulmán vallású törzseknél van ilyen többnejűség.
2010. ápr. 6. 17:25
 98/155 anonim ***** válasza:

Arra irtam volt, h biologialilag is igy logikus, hogy mig egy no kihord egy gyereket, addig egy ferfi megcsinalhat elvileg akar 730-at, mert igy van a természet megalkotva. Ezért van az, h egy pasinak mindig rosszabbul esik, ha a baratnoje lefexik massal,mig a nonek az esik rosszabbul, ha azt latja, a pasija egy lannyal valahol édesdeden elvan, "enyelegnek". (ezt kiserletek igazoljak).

Másrészt azért tudok egyeterteni a tobbnejuseggel, mert ebbol a biologiai tulajdonsagbol adodik, h a ferfi biza tobb nore is vagyik. Nomarmost: mi torténik, ha nincs meg, amire vagyunk? Nézzuk meg, mi a helyzet a papsaggal: nem akarok bantani egy papot sem, tavol all tolem, nagyon tisztelem oket, de hatalmas nekik a kisertes a colibatus miatt, h novel legyenek. Szm ide vezetheto vissza az egyhazon beluli pedofilia, s ilyesmik, s ezert lenne okosabb hagyni, h hazasodjanak a papok, h ilyenek ne forduljanak elo.

Szerintem a tobbnejuseggel elejet veszik az "illegalis megcsalasnak". Igy bizonyos mertekben kielheti a ferfi ezt a tobbnore valo vagyat, és ezért is van, h olyan keményen buntetik, ha valaki emmellet is felrekur, mert akkor tenyleg megerdemli.

Szerintem ide vezetheto vissza, és ez lehet a logikaja a dolognak.

2010. ápr. 13. 17:51
 99/155 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, én férfi vagyok és biza nem vágyok több nőre. Kiéltem magam, volt elég nőm, most pedig el sem tudnám képzelni hogy megcsaljam a feleségem, csakhogy valakibe belemártsam. A feleségemnek pedig előttem több szexuális kapcsolata volt mint nekem. Ez egy oltári nagy baromság, emberek vagyunk, mindkét nem ugyanakkor állat tud lenni....csak jólesik a férfiaknak a struccpolitika, hogy a nők csak egy férfira vágynak, a férfiak meg több nőre. Hölgyeim, ez nem igaz! Mellesleg, ilyen alapon te meg nem vagy nő, honnan veszed, hogy ők nem vágynak több férfira? Nekem rengeteg olyan hölgyismerősöm van, ahol a nő kettyintget félre, nem a férfi, mert változatosságra vágyik. Hoppá, akkor ez mért van. A többnejűség egy állatias, primitív intézmény.

Utolsó, egyébként voltál már te igazán szerelmes és szerettek is viszont? mert ha igen, nem írnál ilyeneket.

2010. ápr. 14. 00:45
 100/155 A kérdező kommentje:
jaaaaj, de ez az életben nem így van könyörgöm....nekem ugyanolyan (ha nem rosszabbul!) esne ha lefeküdne a párom egy másik nővel és azt sem hiszem, hogy a páromnak kevésbé lenne rossz azt látni, hogy vkivel enyelgek. Hozok egy példát. Ha egy nő pl(részegen) félrelép, de amúgy nem jelent neki semmit az egész, a párja könnyebben megbocsát neki idővel. De ha a nő beleszeret vkibe és úgymond "enyeleg" egy másik pasival, a párja biztos hogy nem bocsát meg neki, mert ott már van érzelem. Tapasztalatból beszélek. Tehát ezek amiket írtál baromságok, mert a való életben abszolút nem így működik. Ezt a szöveget sem bírom, hogy a férfi el akarja szórni a magvait....istenem....attól, hogy több kis sejt van abban a már elnézést ge*ciben, az egyben jön ki, amit egyetlen nőbe képes beletenni, en többe Akkor ien erővel én meg mivel havonta ovulálok, havonta más sejt jön ki belőlem, ezért havonta más pasit akarok. Lehet ilyen hülye hím soviniszta elméleteket gyártani. Abban meg annyira igaza van az utolsónak, hogy ha megtapasztalod a szerelmet a büdös életben nem vágysz másra. Érdekes, hogy a nagyapám, vagy édesapám a gatyájában tudja tartani, és a mai napig szerelemmel szeretik a feleségeiket...
2010. ápr. 14. 00:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!