Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjatok felhaboritonak,...

Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 16:12
 141/155 anonim ***** válasza:

te tenleg vmi elmebeteg lehetsz!a karomkodason es a bizonygatom milyen no vagyokon tul nem sokat bizonyitottal .marmint csak magadnak mert ez itt mar csak rolad szol ha nem venned eszre.mnivan megeroszakoltak,elhagytak,megvertek,vagy vmit bizonyitani akarsz most itt?hogy te milyen okos,kepzett,de viszafogott no vagy,akit tapiznak?

erdekes? tegyunk mar fel egy olyan kerdest,hogy,

*csajok szerintetek kit szoktak taperolni aki kelleti magat vagy aki nem?

jaj menj es dugd foldbe a fejed.

2010. máj. 25. 23:58
 142/155 anonim ***** válasza:
szerinted akiket megerőszakolnak azok is kelletik magukat? Éltél már arab országban? én igen, és úgy hogy a feleségem mellettem volt, fogdosta meg pár tizenéves kölyök a hátsóját...Szálljatok már le róla, komolyan.
2010. máj. 26. 01:12
 143/155 anonim ***** válasza:

mellesleg azért szól "róla" mert TI elkezdtetek személyeskedni. Ha pedig egy nő kinyitja a száját, és nem hagyja magát, egyből le elmbetegezik, és fraudi okokat keresnek a viselkedése mögöt lásd "biztos megerőszakolták"

már nevetséges amit csináltok

2010. máj. 26. 01:16
 144/155 anonim ***** válasza:

Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?

Ok. Vannak akik felháborítónak tartják, de vannak akik nem.

De azokból amiket elárultál magadról, az szinte mindenki számára kiderült, hogy veled biztos valami nem stimmel!

Most akkor mi lesz?

2010. máj. 26. 10:06
 145/155 anonim ***** válasza:
Ha a szülők elválnak és van egy közös gyerekük, akkor miért kell, hogy a nőnél maradjon és miért nem lehet az apával? Személyeskednék, lehet, de te hozol fel példákat az életedből, akkor miért ne, más részről téged érdekel ennyire a téma, és van valami, amit te nem tennél meg, vagy megtennél, elfogadsz vagy nem stb..., akkor miért ne beszélhetnénk rólad?! nem hazudok, férjem van én nem húzok maszkot az arcomra, mint te. előadod magad egy hivő embernek, hogy hiszel Istenben meg minden és papolsz itt a női jogokról, de azt hiszem először mindenkinek a saját háza tájékán kellen söprögetni! a te vallásod szerint házasságon kivül lehet nemi életet élni? rendben van ezt megszeged. de, akkor, ha van egy aktuális partenered, azt meg lehet csalni? milyen értelmes nőről beszélünk, kedves kommentelő? én is az elejétől kezdve vagyok itt és elolvastam mindent. Mivel a Koránról beszélünk, ami nincs hamisitva, nem úgy, mint a biblia, ezért hogyan lehetne eltüntetni ezt onnan? mármint a többnejűséget? nem a férfiak szórakoztatására, jó létére küldte ezt hozzánk. elvileg, ha ott élsz, és van némi fogalmad a Koránról, akkor nem háborognál itt teljesen feleslegesen. mert ez a kérdés erről szól. az amiről te beszélsz, nem igy kellett volna feltenni a kérdést!!! egyetértek, hogy vannak, akik visszaélnek ezzel, de akkor ezzel kapcsolatosan kellett volna kérdezned. Nem pedig szembeszállni egy Isteni nyilatkozattal. Itt a nem hivőkre, és az európaisodott muszlimokról kérdezhetted volna ezt és nem általánosan! És, ha ennyi mocskosságot látsz, mint amiket irtál, hogy hogy bánnak a nővel a férfiak, akkor miért van arab barátod? vagy ő pont a kivétel és neki, csak egyetlen nő kell, rajtad kivül senki más nem kell. hiszen a nem hivők azok, akik a leginkább élnek ezzel, akkor lehet te is közéjük tartoznál. Szerencse, hogy te semmi rosszat, amit irsz nem tapasztalsz a barátodnál/dal.
2010. máj. 26. 10:31
 146/155 anonim ***** válasza:
Jah, arra elfeljtettem reagálni, hogy az én életemben minden rendben van. és nem vájkálok a te saját életedben, csak reagáok és véleményt alkotok a leirtakból. megpróbállak megérteni, de túl sok az ellentmondás. továbbá, ha én kutakodom valakinek az életében, akkor te mit csinálsz??? olyan dolgon vagy kiadva, ami téged egyáltalán nem érint! esetleg a párod előállt ezzel a dologgal? :) ha nem irsz az sem baj, van nekem bőven elfoglaltságom rajtad kivül is, de ha már szórakozhatok, kikapcsolódhatok itt a te segitségeddel, akkor miért ne tenném.?
2010. máj. 26. 10:43
 147/155 anonim ***** válasza:

01:12-esnek ha elolvastad volna hogy miket irtam lattad volna hogy eltem mar arab orszagokban nem is egyszer sem ketszer,es nem egy ket hetekre.en semmi ilyet nem tapasztaltam,ezert kovetem nyomon hogy ki mit ir erool.

es mar ne haragudj hogy jon ide a megeroszakolas tema???????

az elso ket kommentemet akkor leirom neked amibol letrejott ez az egesz:

Az Iszlam eloirja a 4 feleseget,ami abbol adodik hogy az ember ne d*gjon felre,viszont-azt is eloirja hogy mind 2,3v.,4-gyel ugyanugy kell bannia,szeretnie,gondoskodnia.

Kerdem en ki azaz ember ezen a foldon,aki kepes akar 2 embert is ugyanugy szeretni?????na????es en ezt abbol irom a ferjem es en HAMDULLILE muszlimok vagyunk,es o ezt nekem igy magyarazta el,es ha belegondolsz nagyon igaza van.Akinek meg megis 4 felesege van? ---valasz erre:mindent ki,-es meg lehet magyarazni.A taperolas meg abbol jott,hogy elmeseltem neki,hogy en hogy tapasztaltam a kint letemet az arabok kozott,de ezt mar nem irom le.

Legyszi keresd vissza.

2010. máj. 26. 11:41
 148/155 anonim ***** válasza:
úgy jön ide a megerőszakolás, hogy valamelyik nagyokos azt írta, hogy a kérdező kelleti magát azért fogdossák. Erre ítam, hogy nem kell ahhoz kelletnie magát, hogy megfodossák, mert mi van azokkal akiket pl megerőszakolnak? azok sem kelletik magukat. Csodálkoztok barátaim, hogy a legtöb nő csak használja a férfiakat és nem nézik semmibe őket? na pont az ilyen viselkedés miatt. Egy nőt azért is fogdoshat meg egy férfi, mert egy rohadt kis szaralak, akiben semmi tisztelet nincs, és azt hiszi ő a világ ura, erre ti, a nőt qrvázzátok le. Milyen jogon nyúl bárki is bárkihez, az utcán? a feleségem mellettem sétált, kézenfogva, erre odamászik pár kis koszos kölyök, és végigtapizzák...mert azt hiszik a nővel azt lehet csinálni amit akarnak, mert az csak egy tárgy, pontosabban egy lyuk, amit tömni lehet és gyereket potyogtat ki. Amíg nem adjuk meg a kellő tiszteletet a nőnknek addig ne várjuk, hogy ők is megadjánk nekünk, aztán meg sír a szánk ha megcsalnak vagy elhagynak minket, majd a szomorúság után elkezdjük őket qrvázni meg ócsárolni, ahelyett hogy kicsit magunkba néznénk. Volt vki aki azt írta egy férfi több nőre vágyik ha csak egybe is szerelmes, hát akkor az az alak még nem volt szerelmes soha, mert én férfiként mondom, a büdös életbe nem kell több nő, bocsánat de én nem egy agyatlan szarvasmarha vagyok, akire rájön a b.szhatnék, és meg akarom dönteni az összes nőt a világon. Az ilyen "férfiak" miatt nem fognak a nők sosem tisztelni titeket, max csak a képetekbe röhögni, hülyének nézni és használni...de meg is érdemlitek. Az ember páros lény, ahogy már a kérdező is megírta, egy nő egy férfi, ez így normális. Az ilyen gondolkodású férfinak, sosem lesz normális kapcsolata, sosem fogja megtapasztalni, mi az hogy igaz szerelem, mert őfelsége több nőre vágyik.oké, szíved joga, de ne általánosíts, mert nem az összes férfi ilyen!
2010. máj. 26. 13:06
 149/155 anonim ***** válasza:
10:31 es hölgynek, én nem olvastam, hogy a kérdező meg csalná a párját. At valóban leírta hogy nem hűséges típus, de azt is említette, hogy boldog kapcsolatban él, a párjával, aki mellesleg arab mégis úgy gondolkodik mint ő, és elítéli a poligámiát. Szerintem a kérdező úgy értette, hogy alapjában nem hűséges típus, de ha megtalálja a szerelmet az lesz. És azt is említette, ha jól emlékszem, hogy a házasságban tabu a megcsalás, legyen az keresztény vagy muszlim, tehát nem hiszem, hogy meg akarná csalni majd a férjét. Nekem az az érzésem, hogy csak a kötekedés megy, és direkt félreértetek és kihegyeztek mindent amit mond.
2010. máj. 26. 13:20
 150/155 anonim ***** válasza:

13:20-as!

Lehet most pártolod, de ne legyünk naivak és olvassunk a sorok között. ha valaki nem hűséges, akkor az nem a megcsalással egyenlő? szerintem ennél egyértelműbb a dolog nem is lehetne. nem vagyok rosszindulatú és nem akarok bemagyarázni dolgokat, de tudok olvasni és Hála Istennek azért valami némi ész is szorult belém. ha védeni akarod, ám legyen, de én nem támadásnak szántam. a másik, hogy lehet boldog párkapcsolatban él (tényleg ezt is kivánom), de valljuk be, hogy az arab férfiak (nem hivők) szeretik a külföldieket több oknál fogva is. vajon az övé nem lehet, hogy csak egy valamit akar? vajon tényleg ő kivételes és soha nem tenne ilyet? mennyire lehet hinni az araboknak? ez nem az én szeszögemből kérdezem, hanem a kérdező mentalitásából kifolyólag.

2010. máj. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!