Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?
te tenleg vmi elmebeteg lehetsz!a karomkodason es a bizonygatom milyen no vagyokon tul nem sokat bizonyitottal .marmint csak magadnak mert ez itt mar csak rolad szol ha nem venned eszre.mnivan megeroszakoltak,elhagytak,megvertek,vagy vmit bizonyitani akarsz most itt?hogy te milyen okos,kepzett,de viszafogott no vagy,akit tapiznak?
erdekes? tegyunk mar fel egy olyan kerdest,hogy,
*csajok szerintetek kit szoktak taperolni aki kelleti magat vagy aki nem?
jaj menj es dugd foldbe a fejed.
mellesleg azért szól "róla" mert TI elkezdtetek személyeskedni. Ha pedig egy nő kinyitja a száját, és nem hagyja magát, egyből le elmbetegezik, és fraudi okokat keresnek a viselkedése mögöt lásd "biztos megerőszakolták"
már nevetséges amit csináltok
Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?
Ok. Vannak akik felháborítónak tartják, de vannak akik nem.
De azokból amiket elárultál magadról, az szinte mindenki számára kiderült, hogy veled biztos valami nem stimmel!
Most akkor mi lesz?
01:12-esnek ha elolvastad volna hogy miket irtam lattad volna hogy eltem mar arab orszagokban nem is egyszer sem ketszer,es nem egy ket hetekre.en semmi ilyet nem tapasztaltam,ezert kovetem nyomon hogy ki mit ir erool.
es mar ne haragudj hogy jon ide a megeroszakolas tema???????
az elso ket kommentemet akkor leirom neked amibol letrejott ez az egesz:
Az Iszlam eloirja a 4 feleseget,ami abbol adodik hogy az ember ne d*gjon felre,viszont-azt is eloirja hogy mind 2,3v.,4-gyel ugyanugy kell bannia,szeretnie,gondoskodnia.
Kerdem en ki azaz ember ezen a foldon,aki kepes akar 2 embert is ugyanugy szeretni?????na????es en ezt abbol irom a ferjem es en HAMDULLILE muszlimok vagyunk,es o ezt nekem igy magyarazta el,es ha belegondolsz nagyon igaza van.Akinek meg megis 4 felesege van? ---valasz erre:mindent ki,-es meg lehet magyarazni.A taperolas meg abbol jott,hogy elmeseltem neki,hogy en hogy tapasztaltam a kint letemet az arabok kozott,de ezt mar nem irom le.
Legyszi keresd vissza.
13:20-as!
Lehet most pártolod, de ne legyünk naivak és olvassunk a sorok között. ha valaki nem hűséges, akkor az nem a megcsalással egyenlő? szerintem ennél egyértelműbb a dolog nem is lehetne. nem vagyok rosszindulatú és nem akarok bemagyarázni dolgokat, de tudok olvasni és Hála Istennek azért valami némi ész is szorult belém. ha védeni akarod, ám legyen, de én nem támadásnak szántam. a másik, hogy lehet boldog párkapcsolatban él (tényleg ezt is kivánom), de valljuk be, hogy az arab férfiak (nem hivők) szeretik a külföldieket több oknál fogva is. vajon az övé nem lehet, hogy csak egy valamit akar? vajon tényleg ő kivételes és soha nem tenne ilyet? mennyire lehet hinni az araboknak? ez nem az én szeszögemből kérdezem, hanem a kérdező mentalitásából kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!