Láttátok már az IGN által összeállított best game consoles of all time toplistát? Nem tartjátok felháborítónak, hogy a PS3 csak 15. és ezt azzal indokolják, hogy: nem hozta azt amit egy mai játékkonzol képes. Hát nem felháborító?
:D:D
Ennyi a PS3, és még fel is törték a PSN-t:D
Ha a PS3 a 15., kiváncsi vagyok mi lehet az első 14?
Miwi és társai?
IGN alapból nem nagyon szereti a PS3-mat, ezt mutatja az is, hogy Killzone 3, Infamous 2, meg rengeteg játékot lehúznak.
Mondjuk 8.5-öket így is adnak neki, de a többi oldallal összehasonlítva lepontozták.
Amcsi oldal, ott a box jobban divat, meg microsoft pénzeli őket egy kicsit.
Ne foglalkozz vele, ign alapból egy szar, legalábbis szakmailag.
Kb mint a filmeknél a Golden Globe.
Amúgy viszonylag fiatal gyerek vagyok, a nagyon régi konzolokkal nem játszottam, de a boxnál a ps3 már 2009-ben is jobb volt.
mondjuk eddig én is úgy láttam, hogy az ign box orientált, de mostanában látom a video review-ekben, hogy a multiplaytform játékokat ps3-on játszák(l. a. noire).
egyébként a killzone 3 de az infamous 2 pontozása jobban lesúlytott, mert amilyen nagy vihart csaptak neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!