Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjatok felhaboritonak,...

Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 16:12
 111/155 anonim ***** válasza:

Itt az amit keresel!!!

[link]

2010. máj. 13. 20:06
 112/155 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem.Nemtartod fehaboritonak azt hogy Europaban agyon bass.ak egymast az emberek.NO NOVEL FERFI FERFIVAL EMBER ALLATTAL.Igen iszlam egyenlo 4 feleseg,viszont az is benne van hogy mind a 4-el egyforman kell bannia mint testileg lelkileg.Kerdezem en ki az az ember aki nem 4 hanem csupan tegyuk fel 2 ember irant tud erezni ugyan azt.ez emberileg lehetetlen.ennyire egyszeru a valasz.Bocs az elhanyagolt ekezetert.
2010. máj. 18. 19:14
 113/155 anonim ***** válasza:

Ez király!

De tényleg! Ha feleség akkor az azt jelenti, hogy felelőség, és kötelesség! Paráználkodni akkor sem lehet! Itt meg széttólják egymást minden következmény nélkűl, de az nem zavar senkit!

2010. máj. 18. 19:41
 114/155 A kérdező kommentje:
Férfi szemszögből valóban "logikusnak" tűnik, de akkor hagy szemléltessem női szemszögből, mert ti kedves férfi kommentelők, a válaszaitoknál csakis a ti látásmódotokat veszitek figyelembe, nem pedig kollektíven gondolkodtok. Európában valóban sok a megcsalás...kérdem én, csak férfiak lépnek félre? Nem. a nők is, elég szép számmal. Szerintetek a többnejűség azért "előnyös" mert így papírja van a férfinak arról, hogy félreléphet. Tehát így nem is félrelépésnek minősül, hanem egy teljesen legális cselekedetnek. Na akkor itt jön az a bizonyos másik nem. A nő! mivel a nő is félrelép a mi kúltúránkban, akkor mi miért nem tarthatunk ugyanúgy több férjet? Így a mi félrelépéseink is szépen meg lennének magyarázva. Így lenne teljes a kép. De nem ez van, hanem az van, hogy a férfi több nőt élvezhet, míg a nő, még egyetlen egy szem férfin is osztozzon a többi nővel! Legyetek már kicsit nyitottabbak a világra és ne csak a saját önző érdekeiteket tartsátok szem előtt amikor véleményt alkottok. Akkor lenne igazságos ez az egész agyrém, ha oda vissza működne. Semmivel sincsenek a férfiaknak több jogaik mint a nőknek. Mégis a hímsoviniszta vallás ezt igazolja. ÉS még vmi, valaki írta, hogy hogy tudna egy nő eltartani több férfit, miközben gyeretket nevel stb? ki beszél eltartásról? már megint az abszolút férfilátásmód....az meg sem fordul a fejetekben kedves férfiak, hogy 4 férjem van, 4 keresetet költök, 4 szexuális élmény, 4szer több ékszer, ajándék és még sorolhatnám...Olvassátok el mellesleg Robert Merle védett férfiak című könyvét...
2010. máj. 19. 14:11
 115/155 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én irtam azt, hogy hogy tudna eltartani egy nő 4 férfit és közben neveleni a gyereket, és nő vagyok! Szeretném, ha keresnél valamit hiteles forrásból adatokat, hogy az arabok között hány olyan ember van, aki többnejűségben él.? továbbá, nem értem miért foglalkozol ezzel ennyire, hiszen te nem vagy muszlim vallású, vagy tévedek!? csak ezeknek a nőknek lenne joguk ilyen kérdést feltenni és ezen filózni. ám ők ezt nem teszik, mert tudják, honnan ered ennek a dolognak a lényege! mert te csak arra tudsz gondolni, hogy miért nem du....sz törvényesen egyszerre több férfival is, de ők ezt nem igy látják. és kifejtheted bővebben, hogy hogyan tartanád el a 4 férjed, magad és mondjuk az esetleges gyerekeidet egy állásból, a tiedből. és a nevelés, eltartás igenis hozzá tartozik ehhez a dologhoz. vagy te megint csak a szabad, törvényes együttlétekig jutottál el és a többi nem érdekes.?

2010. máj. 21. 08:07
 116/155 anonim ***** válasza:
6%

A Férfiak természetüknél fogva több nőre vágynak!

A nők természetüknél fogva egy férfira vágynak!

Ha te több férfira vágysz egyszerre(elhányom magam), semmi nőiesség nincs benned! Hagynád, hogy egyik csávó rakjon tele a másik után??? Ehhez már gyomor kell! Ezeket úgy szokták hívni, hogy ku*va, vagy por*ós! A férfiaktól semmi tiszteletet nem kapnak, csak kihasználják őket! Az ilyen nőkre családot nem lehet építeni! Az a férfi aki tisztel egy nőt, és szereti, az nem tűr meg más csávót(kinyírja) ott, csak akkor ha kihasználja!

2010. máj. 21. 11:00
 117/155 A kérdező kommentje:

és ezt a marha nagy okosságot te honnan veszed, hogy a férfiak több nőre vágynak a nők meg egy férfira? Szted egy olyan nő aki szeret egy férfit, eltűr más nőt? ugyanúgy ahogy a férfi sem tűr el más férfit a nője életében ez oda vissza igaz....mellesleg azért éleztem ki a dolgot a szexre, mert lényegében erről szól az egész. Hogyan d.ugjunk több nőt egyszerre legálisan? az asszonyka meg tűrje.

Ja, és hányhatunk együtt, mert nekem meg a te gondolkodásmódodtól fordul fel a gyomrom. Az nem undorító ha a pasi izél több nőt egyszerre, az rendjén van...kíváncsi vagyok, a kedves feleséged, vagy barátnőd (már ha van) elfogadja hogy így gondolkodsz?

Az utolsó előtti hölgynek pedig üzenem, tudod mindig is lesznek ilyen nők, akik bemagyarázzák a férfinak, hogy jól van drágám nembaj ha félrek.úrsz, szívecském, hát te ilyen vagy, elnézzük, míg én, a nő egész életemben egyetlen egy férfira várok, és engem totálisan kielégít egy férfi, soha meg sem fordul a fejemben más, mert én egy tüneményes tiszta angyalka vagyok...én azt mondom ezek a párok meg is érdemlik egymást...

2010. máj. 21. 15:20
 118/155 A kérdező kommentje:
még vmi az utolsónak...a nőiesség barátom nem abból fakad, hogy csak EGY férfira vágyok. Sok tanulnivalód van még a nőkről. És vicces hogy attól hánysz ha egy nő több pasira vágyik, de magadtól nincs hányingered, hogy te vagy a férfi nem meg ezeket a nőket rakod/rakja meg? ugyanolyan gusztustalan állatias....
2010. máj. 21. 15:27
 119/155 anonim ***** válasza:
Nah, álljunk meg egy pillanatra! én nem vagyok magamba magyarázós kis nyuszika! soha nem tűrném el, hogy megcsaljanak, sőt, ha ennyire személyeskedünk, csak hogy tudd kivel is beszélsz, nálam még esély sincs az újra kezdéshez! te követelsz valamit, amihez nincs semmi jogod! azonban, az irottakra érdemlegesen semmit nem válaszoltál!!!
2010. máj. 21. 15:50
 120/155 A kérdező kommentje:

oké, akkor jó. Nem követelek semmit, egyszerűen csak érdekel a téma, ilyen erővel ne beszéljünk semmi olyanról ami minket nem érint.

Azért nem válaszolok, mert már annyiszor elmagyaráztam a véleményem, és semmi kedvem ugyanazokat újra leírni. Sztem aki végigolvasta ezt az egész kabarét, nagyon is érti az álláspontomat, aki pedig azt állítja hogy engem csak a szex hajt és a többi, az sztem már kukacoskodás...

De akkor mégegyszer, utoljára tömören...a többnejűség megalázó, primitívv, a férfiak által létrehozott intézmény, semmi logikát vagy értelmet nem látok benne, akárhogy magyarázzátok, hogy így egyenlőség a nejek között, úgy egyenlő bánásmód....a nagy büdös fenét, ezezk csak egy átlátszó köntösbe csavart baromságok. Az igazság az, hogy a férfi gondtalanul kiélhesse a beteg hajlamait, szultánnak érezhesse magát, aki háremet tart, és egyszerre több nővel ke.félhessen büntetés nélkül. A nő meg kussoljon, örüljön hogy egynegyed férfi jut rá, és ha esetleg másra vágyik akkor le van k.urvázva. A férfi hatalomvágyának és megalomániájának tükre a poligámia...Ha már pedig mindenképp ragaszkodunk hozzá, akkor is úgy lenne igazságos (bár ez a szó, sok ember számára ismeretlen) hogy oda vissza működjön. Ha a férfinak lehet több nője, akkor a nőnek is lehessen több pasija...ott vannak pl a mormonok, asszem 20 nál több feleséget is tarthatnak...ne mondjátok már hoyg ezt tényleg normálisnak tartjátok....azok a férfiak akik erre vágynak meg önbizalomhiányban szenvednek, akik nem tudnak összeszedni egy normális nőt, csak szánni tudom őket...nem tudok ennél összeszedettebb választ adni...

2010. máj. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!