Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjatok felhaboritonak,...

Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 16:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/155 anonim ***** válasza:

az előzőből kimaradt!

"alapjában nem hűséges típus, de ha megtalálja a szerelmet az lesz." és addig? addig mehet a dolog? de az nem számit, mert a férjéről van szó, az majd más lesz? ugyan kérlek. én az elvekről beszéltem és egyáltalán nem érdekel mi lesz vele a jövőben nem rám tartozik, hogy ki mit csinál. még egyszer mondom ellentmondás!!!

2010. máj. 26. 15:21
 152/155 anonim ***** válasza:
87%
az hogy mit akar tőle a párja, már tényleg senkire nem tartozik csak kettejükre. Semmit nem tudunk róluk, nem is akarunk, nem is erről szól a kérdés. Egyébként sok barátom van aki arab férfihoz ment hozzá, és boldogan élnek, nem szabad általánosítani. És ha jól emlékszem a kérdező is félig arab és nem olyan tipusú nőnek tűnik a hozzászólásaiból, akit könnyen ki lehet használni. A megcsalásról, meg az én véleméynem, az ember nem tökéletes, nem tudhatjuk mi állhat a háttérben, senki nem lát úgy bele a kapcsolatba mint az érintett 2 fél, tudhatjuk eddig miért nem volt hűséges típus? lehet millió oka, rossz szex, viták, nézeteltérések, stb, nem mondom hogy helyes, de nem szabad rögtök qurvázni vagy bántani az illetőt, amíg nem tudjuk miért ilyen. Nekem a feleségem előtt 3 komolyabb kapcsolatom volt, ebből 2 őt megcsaltam, majd kiderült idővel ők is engem. Mégis harag nélkül váltunk el egymástól, nem vagyok büszke a tettemre, de megtörtént különböző okok miatt. Miután viszont megtalálam az igazit, eszembe sem jut megcsalni, mert minden téren (testileg lelkileg) kielégít. Valamint itt már házassági kötelék van, ill gyerekek, tehát kicsit komolyabb mint egy barát barátnői viszony. Én így gondolkodom, és szerintem a kérdező is, ezért védtem meg, mert én értem amiket ír. Még valami, ő őszintén bevallotta, hogy nem hűséges típus, kíváncsi lennék, hogy az összes őt bíráló kommentelő még soha egyetlen egy bűnt sem követett el...könnyű a másikat szapulni, de nézzük meg előbb magunkat mennyire vagyunk tiszták
2010. máj. 26. 19:33
 153/155 anonim ***** válasza:
Persze igy már értem, hogy miért véded, természetesen szived jogod. mindegy nem is érdekel. és én azok közé tartozom, akik soha nem csalják meg a párjukat. furcsa a mai világban, nem igaz. nem vagyok tökéletes, de azért némi erkölcs még szorult belém. és egyetértek azzal, amit mondtál, hiszen már előzeleg én is leirtam, hogy mindenki a saját háza táján söprögessen! a kedves kérdező meg felháborodott és dühös leveleket ir, de a kérdésekre nem válaszol, csak visszavág, hogy ez személyeskedés stb..., ezzel lezárom.
2010. máj. 27. 08:31
 154/155 anonim válasza:
91%

ez baromság...a kérdező a kérdésre koncentrált végig, és jól érvelt, ti kezdtetek el a magánéletében turkálni, meg személyeskedni, aztán meg meglepődtök ha ez nem tetszik neki.

Kérdező, de! felháborító. A hugom sajnos egy muszlim gyerekkel készül összekötni az életét, és az biztos, hogy kiverem belőle a sz@rt is, ha csak eszébe jut a gondolat hogy más nőt vegyen mellé. Na nemár, nem állatok vagyunk nem?

Magyarázatok ide vagy oda, én férfiként is azt mondom, hogy gáz és nőellenes és ezt nem isten találta ki, hanem az akkori társ. férfiai. Ez a véleményem, kösz nem kérem a felbőszült fanatikus muszlim csorda kommentjeit. Legyetek boldogok muszlimként, én meg keresztényként, de ne vegyüljünk ha lehet!

2010. máj. 27. 13:05
 155/155 anonim válasza:

Ennek van sok anyagi és fizikai vonzata is :)

Ma már nem mindenki vállalja hogy 4 felesége legyen. (van akinek még az egy is sok) De az uralkodók körében még mindig "divat".

2010. szept. 8. 19:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!