Nem tartjatok felhaboritonak, hogy az iszlamban 4 felesege is lehet az embernek?
az előzőből kimaradt!
"alapjában nem hűséges típus, de ha megtalálja a szerelmet az lesz." és addig? addig mehet a dolog? de az nem számit, mert a férjéről van szó, az majd más lesz? ugyan kérlek. én az elvekről beszéltem és egyáltalán nem érdekel mi lesz vele a jövőben nem rám tartozik, hogy ki mit csinál. még egyszer mondom ellentmondás!!!
ez baromság...a kérdező a kérdésre koncentrált végig, és jól érvelt, ti kezdtetek el a magánéletében turkálni, meg személyeskedni, aztán meg meglepődtök ha ez nem tetszik neki.
Kérdező, de! felháborító. A hugom sajnos egy muszlim gyerekkel készül összekötni az életét, és az biztos, hogy kiverem belőle a sz@rt is, ha csak eszébe jut a gondolat hogy más nőt vegyen mellé. Na nemár, nem állatok vagyunk nem?
Magyarázatok ide vagy oda, én férfiként is azt mondom, hogy gáz és nőellenes és ezt nem isten találta ki, hanem az akkori társ. férfiai. Ez a véleményem, kösz nem kérem a felbőszült fanatikus muszlim csorda kommentjeit. Legyetek boldogok muszlimként, én meg keresztényként, de ne vegyüljünk ha lehet!
Ennek van sok anyagi és fizikai vonzata is :)
Ma már nem mindenki vállalja hogy 4 felesége legyen. (van akinek még az egy is sok) De az uralkodók körében még mindig "divat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!