Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjátok egy kicsit...

Nem tartjátok egy kicsit felháborítónak a középkori keresztes hadjáratokat és az Inkvizíciót?

Figyelt kérdés

"Ölj meg mindenkit,Isten kiválogatja az övéit!" Ez volt a hadjáratot elrendelő egyház jelmondata a lovagokhoz és katonákhoz. Szerintem gyomorforgató dolog az ilyen......

milliók egy eszmért, borzalmas.

2009. nov. 1. 01:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/144 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Mivel legvégső esetben linkelek,nem hozok példát arra a nácik hogy "szerették"a vallásos embereket.Mindenesetre Salkaházi Sára megismerte eme nagy szeretet,a sok ezer mellett.

Biztos volt olyan pap,aki együttműködött velük,de ezt megtette a zsidó tanács is...

A nácik nagyon nem kívántak semmilyen "idegen"vallást,rendesen visszanyúltak a germán mitológiához(érdemes megnézni a háború alatt születettek nevét),azonkívűl Hitler az okkultizmushoz vonzódott,ami megint nem hinném,hogy ara utal,hogy komoly tervei lettek volna az egyházzal.

Az hogy ki kivel fényképezkedik?A szombati újságban bent van egy kép,ahol városunkba koszorúznak.Ott vigyorog a fideszes,mszp-s,jobbikos pasi.Egy képen.

2009. nov. 9. 09:52
 82/144 anonim ***** válasza:
75%
Még annyit,ha már elértünk a középkortól az újkorig,a katolikus papok RENGETEG keresztlevelet állítottak ki zsidók számára(azzal együtt,hogy tudták az illető csupán életbiztosításnak használja),más dolog,hogy hogy míg a háború elején segített a végére nem fogadták el az "áttéréseket"
2009. nov. 9. 09:58
 83/144 anonim ***** válasza:
60%

"És az nem zavar, hogy te is ugyanúgy visszajársz?"

Nem járok vissza rendszeresen te f*sz, ez a 2.ik hozzászólásom veled ellentétben aki nem bírja befogni a pofáját oldalakon keresztül.

És annyira szerették a nácik a(z amúgy zsidó kultúrán alapuló keresztény vallást gyakorló ) katolikus papokat hogy többet el is vittek "táborozni", csak ezt te okosan elhallgatod.

És ha már linkelgetünk:

[link]

"A vitapartner náciként való lejáratása, illetve Hitlerrel való párhuzamba állítása (reductio ad Hitlerum) olyan széles körben alkalmazott retorikai trükké vált, hogy Mike Godwin a kilencvenes évek elején megfogalmazta a náci analógiák Godwin-törvényét, mely így szól: "Ahogy egyre hosszabbra nyúlik egy online vita, a nácikkal vagy Hitlerrel kapcsolatos párhuzam felmerülésének valószínűsége az egyhez közelít."

Formula

* Hitler magáénak vallotta Y gondolatot. Y gondolat tehát rossz.

* A nácik elfogadták X ötletet. X ötlet tehát rossz

2009. nov. 9. 10:53
 84/144 anonim ***** válasza:
87%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:36

"Pontosan mely országoknak nem volt diplomáciai kapcsolata a németekkel a 30-as években?"

Nem azt mondtam, hogy nem volt, hanem hogy a Vatikán az elsők között ismerte el a náci pártot. Elég nagy különbség.

"Olyan gyakran, hogy találtak 2 egész fotót? nahát!"

Nyilván nem mindig ők voltak a fő látványosság. Hans Berkheit német munkás is lehet, hogy csápolt, mégsem készült róla egy fotó sem. Sőt, a legtöbb SS katona is csinálta, mégsem láttam még túl sok képet róluk ilyen pózban, ilyen közelről (ahhoz képest, hogy jópár százezren azért voltak).

Na meg hát ugye, egy püspöknél elnézték volna, ha nem lendíti a kis kacsóját, hanem csak felemeli (már ha nem párttag az illető). Mint a Müller képen is van. De ezek bizony előírásszerűen csinálták. Na meg azt is figyelembe vehetjük, hogy az egyik egy 33-as kép. Akkoriban még csak nagy-nagyon zárt körben használták ezt a tiszteletadási formát. Csak 36 után válik általánosabbá. A püspök urak meg ugye már 33-ban is lelkesen, és feszesen, büszkén csápoltak. Mert hát sokan hithű nácik is voltak ugyebár.

Gondoljunk csak a "brown priests" közé tartozó párszáz katolikus papra, akik vagy szimpatizáltak a nácik elveivel, vagy maguk is párttagok voltak. De gondolom még soha az életben nem is hallottál ezekről a "barna papokról", ugye? :) Mielőtt elkezdenéd elbagatellizálni, szólok, hogy a "barna papok"-ról először pont egy katolikus pap-történész, Kevin Spicer kezdett először kutakodni. És talált pár meglepő dolgot.

[link]

Csak ő maga talált több, mint 100 olyan katolikus egyházi személyt, aki vagy szimpatizáns volt, vagy maga is NSDAP tag. Pedig azért nem túl régen kezdte a kutatást (még ma is él), és azért a világháború óta eltelt pár év, ami nehezíti a helyzetét.

"A Wehrmachtot idekeverni pedig színtiszta tématerelés."

Miért is? Egy püspöknek miért elfogadhatóbb, hogy kart lendítsen, mint egy Hitlerre felesküdött Wehrmacht katonának?

Csúsztatsz, nem is kicsit. :)

"Egyébként mi beleszólása lehetne egy párt ügyeibe egy külföldinek? Biztos tőle kértek tanácsot a katolikusok üldözéséhez..."

Megint csúsztatsz. Nem beleszólásról írtam, hanem arról, hogy egy ilyen rendezvényen megtudhat olyat, amit nem kellene. Egy Jobbik rendezvényen sem szoktak Mszp-seket meghívni. Meg az SZDSZ-re sem papokat. Viszont ha már párttag, akkor más a helyzet ... ugyebár (lásd fentebb a barna atyákat).

"Akkor áruld el kérlek, nekem tudatlannak, azok a püspökök milyen olyan helyen vannak lefotózva, ahova csak Göbbelsnek és hasonló kaliberűeknek volt bejárása?

Vagy ez is csak üres hatásvadász lózung?"

Nem nyert. Ez inkább egy újabb terelés részedről. Goebbels és Frick nem kis emberek voltak. Egyik birodalmi belügyminiszter, majd később a Cseh-Morva protekturátus kormányzója (Heidrich halála után). Goebbels-et meg gondolom nem kel bemutatni. Ezek olyan személyiségek voltak, akik roppant közel ültek a tűzhöz. És ha ezek egy helyen vannak, egymás mellett, az igencsak azt jelenti, hogy ott nagy ember van a közelben. Márpedig ők nem sok mindenkinek csápoltak. Főként leginkább csak Hitlernek. Namármost egy rendezvényen, ahol Hitler megjelenik, csak azok vannak az első sorban, akik valóban közel is vannak a tűzhöz. A többi csak hátrébb vagy oldalt kap helyet. Nyilván a pap bácsik is a nagyok és fontosak közé tartoztak, ha már ott lehettek egy birodalmi belügyminiszter mellett, és közvetlenül lendíthették kis kezüket Hitlernek.

De azért ügyes próbálkozás volt elmismásolni ezt. :)

"Hol is van a forrás, hogy a diplomaták csak Hitlernek gratuláltak a születésnapjára?"

Bakker. Neki gratuláltak. Meg pár fasiszta vezetőnek. Másnak nem. Ha gratuláltak volna másnak is, nem csak náci/fasiszta vezetőnek, arra bizonyára lenne adat. Én nem találtam. Ergo szerintem nincs. A nincset csak úgy lehet bizonyítani, ha tényleg nincs.

Ha szerinted van, hát hozz bizonyítékot rá! ;)

"Tudod, már fentebb írtam, a horogkereszt hivatalos állami jelkép volt :("

Egy katolikus beavatási szertartáson? ... Hmm. érdekes. :)

"Persze az usztasák vérengzéseiről az érsek és a pápa is tudott. - Bizonyítás?"

Ott volt a link. Nem tudsz olvasni?

Mellesleg hogyan "menekíthettek meg" embereket a vérengzéstől (amit kifogásként említ is Stepinac), ha nem is tudtak (tudott) a vérengzésről? :))

Logikából is ilyen gyenge vagy? Kezdek aggódni. :S

"Helyes, az érsek itt az ortodox vallásról nyilatkozik, és nem az ortodoxokról. Miért kellene egy vallási vezetőnek egy másik vallást dícsérni? Kicsit skizofrén dolog lenne... Ez csak ma divat, sajnos."

Sikerült megint csúsztatnod. Szép volt. Megy ez a mosdatás, látom! :D

A kijelentése bizonyítja, hogy az ortodox vallást gyűlölte. A szerbek ortodoxok voltak, ez is köztudottt volt. A kényszerű térítés pedig azt, hogy nagyban tett a halálukra. Ha számított volna neki, hogy emberek halnak meg, akkor felemeli a kis szavát ellene. De nem tette, sőt, továbbb parádézott a vezérrel, és belement a kényszerítéses keresztelésbe. nem véletlenül lett elítélve háborús bűnökért.

"Bizonyíték?"

Bakker, te nem olvasol???

Minek linkelek neked oldalakat, ha el sem olvasod? egyáltalán minek vitázol, ha meg sem hallgatod (el sem olvasod) az ellenérveket?

Komolyan mondom, ez már szánalmas.

"The Pope was better informed of the situation inside Yugoslavia than he was about any other area of Europe. His apostolic delegate, Marcone, was a regular visitor to Croatia, travelling on military planes between Rome and Zagreb. Cornwell describes Marcone - who was the Popes personal representative in Croatia - as "an amateur who appeared to sleepwalk through the entire bloodthirsty era" (p 257). The Vatican would also have been aware of frequent BBC broadcasts on Croatia, of which the following (which were monitored by the Vatican State), on February 16th 1942, was typical:

"The worst atrocities are being committed in the environs of the archbishop of Zagreb [Stepinac]. The blood of brothers is flowing in (the) streams. The Orthodox are being forcibly converted to Catholicism and we do not hear the archbishop's voice preaching revolt. Instead it is reported that he is taking part in Nazi and Fascist parades""

"Sajnos nem a legjobb az angoltudásom, de ha ez is olyan meggyőző, mint a fotóid, akkor nem is érdemes strapálni magam."

Basszus! Te tényleg el sem olvastad. Ez hihetetlen. És képes vagy "vitázni" ezek után???

"Az már egy másik pápa volt, de mindegy is."

Attól még a faszi, akit boldoggá avatott, egy háborús bűnös volt. De látom ez nemcsak az újabb pápát, hanem téged sem érdekel különösebben.

"Ha Pavelic helyzete olyan kompromittáló a Vatikánra nézve, akkor a lehető legjobban jött volna egy merénylet."

Te már csak biztos jobban meg tudod megítélni ezt a helyzetet, mint a CIA. :DD LOL

"Gondolom előtted az is ismeretlen, hogy a római főrabbi (aki a háború idején volt hivatalban), 1945 után katolikus hitre tért, és a pápa iránti tiszteletből (aki számtalan zsidót mentett meg) az Eugenio nevet vette fel."

Lássunk hát egy forrást akkor tőled is. :)

Bár erős a gyanúm, hogy tök fölöslegesen bizonygatok nektek bármit is. Direkt azért kezdtem ezzel a korral, mert erre nem tudjátok azt mondani, hogy nincs aktualitása. És így gondoltam érdemben tudjuk megvitatni.

De az, hogy még el sem olvasod a leírtakat, az már elég durva. Sőt, nevetséges.

Amit kijelentetek, arra meg semmilyen bizonyítékot nem hoztok.

Ráadásul csúsztattok mint állat, és próbáljátok a legegyértelműbb dolgokat is elmismásolni.

Szerintem abbahagytam, mert értelmetlen veletek vitázni. Ezután már csak röhögni fogok rajtatok. Érdemi hozzászólást ne várj, mert felesleges is lenne ezzel erőltetnem magam. Szánalmas vagy. Már majdnem annyira, mint a mélymagyar pajtásod (akinek a viselkedése perzse nyilván nem okozott komolyabb fennakadást álad sem ... ilyen ez a kettős mérce.)

A válasz megírásának időpontja: ma 10:53

"Nem járok vissza rendszeresen te f*sz, ez a 2.ik hozzászólásom veled ellentétben aki nem bírja befogni a pofáját oldalakon keresztül."

Gratulálok! ÍME A KERESZTÉNYSÉG IGAZI OLDALA. :)))

Ráadásul már írtál párat, ahol kommunistáztál, liberálisoztál, stb. Tehát még hazudsz is. Sőt, megpróbálsz kirekeszteni. Mintha nem írhatnék ide úgy, mint te. nevetséges vagy. Megint jól lejárattad a katolikusokat, pedig azért nélküled is eléggé mélyponton állnak. :)

"És ha már linkelgetünk:"

Wikipédia??? Megint egy újabb gratulációm számodra. :DDD LOL

Amúgy a "náci kártya" ugyanaz, mint a "kommuista/liberális kártya". És te voltál az, aki először alkalmazta! Sőt, eddig csak te alkalmaztad ezt a módszert, senki más. Te mondtad, hogy kommunista vagyok, stb. Utána még neked állt feljebb, hogy felvetettem, hogy a katolikusok között vannak nácik. (És NEM MONDTAM RÁD, hogy náci vagy egyszer sem! Csak azt, hogy a katolikusok között vannak/voltak nácik - amit gyönyörűen magadra is vettél, és ezzel szépen szénné is égetted magad. :) Ellentétben veled, aki ávósoztál, liberálisoztál és kommunistáztál, én nem mondtam rád, hogy náci vagy.)

Viszont azt mondom, hogy szánalmas vagy. Egyben gyönyörű díszpéldánya a katolikus fanatizmusnak. ;)

Egyébként leírnád, hogy melyek is azok a gondolatok, melyekkel egyetértesz Hitler kapcsán? mit mondott Hitler, amiben - szerinted - igaza volt? Légyszi idézz már tőle. Köszi. :)

2009. nov. 9. 11:22
 85/144 anonim ***** válasza:
56%

"Pontosan mely országoknak nem volt diplomáciai kapcsolata a németekkel a 30-as években?"

Nem azt mondtam, hogy nem volt, hanem hogy a Vatikán az elsők között ismerte el a náci pártot. Elég nagy különbség.

A Vatikán nem ismerte el a náci pártot, mint ahogy senki más sem. Egy pártot nem szokás elismerni : ) A Vatikán Hitler kancellári kinevezését ismerte el, mint ahogy minden más állam. Ha tudod a sorrendet, légyszi írd meg nekem is!

"Olyan gyakran, hogy találtak 2 egész fotót? nahát!"

Nyilván nem mindig ők voltak a fő látványosság. Hans Berkheit német munkás is lehet, hogy csápolt, mégsem készült róla egy fotó sem. Sőt, a legtöbb SS katona is csinálta, mégsem láttam még túl sok képet róluk ilyen pózban, ilyen közelről (ahhoz képest, hogy jópár százezren azért voltak).

Na meg hát ugye, egy püspöknél elnézték volna, ha nem lendíti a kis kacsóját, hanem csak felemeli (már ha nem párttag az illető). Mint a Müller képen is van. De ezek bizony előírásszerűen csinálták. Na meg azt is figyelembe vehetjük, hogy az egyik egy 33-as kép. Akkoriban még csak nagy-nagyon zárt körben használták ezt a tiszteletadási formát. Csak 36 után válik általánosabbá. A püspök urak meg ugye már 33-ban is lelkesen, és feszesen, büszkén csápoltak. Mert hát sokan hithű nácik is voltak ugyebár.

Ha lenne benned egy kis őszinteség, amit nem feltételezek, megkérnélek, hogy nézd meg a karokat és arcokat, hasonlítsd össze a papokét a náci egyenruhás fickókéval. Papok: ernyedt kezek, unott arc, nácik: feszes kéz, merev pofa.

De nagyon tudod, kinek mit néztek volna el… Csak nem párttag voltál?

Tudod, egy püspök nagyobb közérdeklődésre számíthatott, mint Hans vagy egy SS katona, ezért vsz. többet és közelebbről fotózták. És így se tudtál több képet előhalázsni, bár nem is a mennyiség a fontos. Hogy 33 meg 36 közt miben volt különbség, pláne ezt bizonyítékként felhozni, üres fikció és félrevezetés.

Gondoljunk csak a "brown priests" közé tartozó párszáz katolikus papra, akik vagy szimpatizáltak a nácik elveivel, vagy maguk is párttagok voltak …

Csak ő maga talált több, mint 100 olyan katolikus egyházi személyt, aki vagy szimpatizáns volt, vagy maga is NSDAP tag. Pedig azért nem túl régen kezdte a kutatást (még ma is él), és azért a világháború óta eltelt pár év, ami nehezíti a helyzetét.

És vajon ez a „több, mint 100 pap” az akkori német papságnak hány százaléka? Csak nem súrolja az 1-et?

Azt ugyanis senki nem állítja, hogy nem voltak párttag papok, sőt még szimpatizánsok is.

"A Wehrmachtot idekeverni pedig színtiszta tématerelés."

Te kezdted irogatni, hogy bizony a katonák nem lendítettek. Mivel nem ez volt a téma, ezért ez terelés. Ilyen egyszerű.

"Egyébként mi beleszólása lehetne egy párt ügyeibe egy külföldinek? Biztos tőle kértek tanácsot a katolikusok üldözéséhez..."

Megint csúsztatsz. Nem beleszólásról írtam, hanem arról, hogy egy ilyen rendezvényen megtudhat olyat, amit nem kellene. Egy Jobbik rendezvényen sem szoktak Mszp-seket meghívni. Meg az SZDSZ-re sem papokat. Viszont ha már párttag, akkor más a helyzet ... ugyebár (lásd fentebb a barna atyákat).

És itt szerinted 2 pártról van szó? Mert tudtommal akkortájt No-ban csak 1 működött. Így aztán ez a példa is sántít, mint a háromlábú kutya. És milyen pártrendezvény volt ez? Mert nagyon nem mindegy. És gondolod, hogy akkora fene nagy demokrácia uralkodott a pártban, hogy a többezres tagság előtt beszélték meg az ügyeket? Semmi nem bizonyíítja, hogy ez más lett volna, mint protokolláris jelenlét. De az is lehet, hogy épp a katolikus iskolákat akarták bezárni, és ezért tiltakozott a püspök. (Látod, nekem is nagy a fantáziám, nem csak neked)

"Akkor áruld el kérlek, nekem tudatlannak, azok a püspökök milyen olyan helyen vannak lefotózva, ahova csak Göbbelsnek és hasonló kaliberűeknek volt bejárása?

Vagy ez is csak üres hatásvadász lózung?"

Nem nyert. Ez inkább egy újabb terelés részedről. Goebbels és Frick nem kis emberek voltak. Egyik birodalmi belügyminiszter, majd később a Cseh-Morva protekturátus kormányzója (Heidrich halála után). Goebbels-et meg gondolom nem kel bemutatni. Ezek olyan személyiségek voltak, akik roppant közel ültek a tűzhöz. És ha ezek egy helyen vannak, egymás mellett, az igencsak azt jelenti, hogy ott nagy ember van a közelben. Márpedig ők nem sok mindenkinek csápoltak. Főként leginkább csak Hitlernek. Namármost egy rendezvényen, ahol Hitler megjelenik, csak azok vannak az első sorban, akik valóban közel is vannak a tűzhöz. A többi csak hátrébb vagy oldalt kap helyet. Nyilván a pap bácsik is a nagyok és fontosak közé tartoztak, ha már ott lehettek egy birodalmi belügyminiszter mellett, és közvetlenül lendíthették kis kezüket Hitlernek.

De azért ügyes próbálkozás volt elmismásolni ezt. :)

Tudod, léteztek állami ünnepek is, ahol teljesen természetes, hogy együtt szerepeltek püspökök, politikai vezetők sőt sok más ember is. Mint a többi kommented, ez sem más üres feltételezésnél…

Ugye nem gondolod, hogy a maszop vezérei egy véleményen vannak a magyar püspök urakkal, mégis mindketten ott feszítenek pl a Szt. Jobb-körmeneten is.

"Hol is van a forrás, hogy a diplomaták csak Hitlernek gratuláltak a születésnapjára?"

Bakker. Neki gratuláltak. Meg pár fasiszta vezetőnek. Másnak nem. Ha gratuláltak volna másnak is, nem csak náci/fasiszta vezetőnek, arra bizonyára lenne adat. Én nem találtam. Ergo szerintem nincs. A nincset csak úgy lehet bizonyítani, ha tényleg nincs.

Ha szerinted van, hát hozz bizonyítékot rá! ;)

Te állítasz valamit, akkor tán neked kéne bizonyítani. Tudod, ez így működik. Nem hiszem, hogy pl az angol király születésnapjára nem gratuláltak, mégse fogok elkezdeni a neten képeket hajkurászni róla…

"Tudod, már fentebb írtam, a horogkereszt hivatalos állami jelkép volt :("

Egy katolikus beavatási szertartáson? ... Hmm. érdekes. :)

Nem tudom, milyen „beavatási szertartást” lehet rendezni egy sportcsarnokban. De ha így ismered a katolikus szertartásokat, elárulhatnád, mi az!

2009. nov. 9. 12:08
 86/144 anonim ***** válasza:
56%

"Persze az usztasák vérengzéseiről az érsek és a pápa is tudott. - Bizonyítás?"

Ott volt a link. Nem tudsz olvasni?

A linkekről már bebizonyítottad, hogy nem sokat érnek, amikor a másik oldalét lesöpörted az asztalról. Esetleg fordítsd le, és akkor lehet róla érdemben vitázni.

Mellesleg hogyan "menekíthettek meg" embereket a vérengzéstől (amit kifogásként említ is Stepinac), ha nem is tudtak (tudott) a vérengzésről? :))

Nyilván a zsidók megkeresztelkedésére gondol, akiket a koncentrációs tábortól mentettek meg ezzel. A táborokról pedig sokan tudtak, azt a németek se titkolták.

"Helyes, az érsek itt az ortodox vallásról nyilatkozik, és nem az ortodoxokról. Miért kellene egy vallási vezetőnek egy másik vallást dicsérni? Kicsit skizofrén dolog lenne... Ez csak ma divat, sajnos."

Sikerült megint csúsztatnod. Szép volt. Megy ez a mosdatás, látom! :D

A kijelentése bizonyítja, hogy az ortodox vallást gyűlölte. A szerbek ortodoxok voltak, ez is köztudottt volt. A kényszerű térítés pedig azt, hogy nagyban tett a halálukra

???? kissé zavaros, amit írsz. A szöveget te írtad, abban pedig az áll, hogy az ortodox VALLÁST nem nézte sokba. Szó nem esik az ortodoxokról. Hol itt a csúsztatás? Csak nem nálad?

”A kényszerű térítés pedig azt, hogy nagyban tett a halálukra.” Na ez számomra teljesen értelmezhetetlen.

"Az már egy másik pápa volt, de mindegy is."

Attól még a faszi, akit boldoggá avatott, egy háborús bűnös volt. De látom ez nemcsak az újabb pápát, hanem téged sem érdekel különösebben.

Bizonyíték?? Tudod, Mindszentyt is elítélték…

"Ha Pavelic helyzete olyan kompromittáló a Vatikánra nézve, akkor a lehető legjobban jött volna egy merénylet."

Te már csak biztos jobban meg tudod megítélni ezt a helyzetet, mint a CIA. :DD LOL

Nem én ítéltem meg a helyzetet, a CIA tette. Csak a történések nem bizonyítják a helyzetértékelésüket :D, sőt LOL bár fogalmam sincs mi ez

Szánalmas vagy. Már majdnem annyira, mint a mélymagyar pajtásod (akinek a viselkedése perzse nyilván nem okozott komolyabb fennakadást álad sem ... ilyen ez a kettős mérce.)

Szerinted az anyja vagyok én, hogy jó modorra tanítsam?

Egyébként ez láthatóan nálad is elmaradt, ugye nyomikám? : )

2009. nov. 9. 12:23
 87/144 anonim ***** válasza:
56%

[link]

[link]

[link]

Elég vagy linkeljek még?

Kínos ugye, kereszténygyalázókám...

De gondolom, arról sem hallottál soha, hogy XI. Pius írásban ítélte el a nácizmust? Kérsz linket?

2009. nov. 9. 12:34
 88/144 anonim ***** válasza:
64%

Hát igen,szörnyű,hogy az a sok szemét keresztény engedte,hogy szegény keltáktól kezdve a zsidókig mindenkit legyilkoljanak.

De hol voltak addig az ateisták?

Miért nem hozták ki a zsidókat a koncentrációs táborokból?Miért nem szerveztek mondjuk egy jó kis tüntetést a Branderburgi kapuhoz?Miért nem küldtek petíciót Hitlernek,hogy mennyire elítélik?

Ha ők annyira tudják,hogy a hit hülyeség,miért nem álltak ki soha sehova ezt elmondani.Mondjuk nem lett volna mohácsi vész,keresztesháborúk,koncentrációs táborok.Hát miért nem tették,hiszen "csak"mondaniuk kellett volna.És még ennyire se képesek.Szégyeljék magukat a sok milló ember miatt,aki meghalt miattuk.

2009. nov. 9. 13:15
 89/144 anonim ***** válasza:
87%

Halljátok, nem gyengék vagytok. Beírtam egy bazi hosszú bejegyzést, és fél órára rá már ott volt a válasz. Tegnap közel éjfélkor írtam egyet, akkor hajnal fél egyre megint ott volt.

Alszotok ti egyáltalán, vagy csak azt lesitek, hogy mikor írok? :)))

Szerintem menjetek pihenni egyet. Jót fog tenni a bioritmusotoknak, mert már kezd nagyon elgurulni a gyógyszeretek is. ;)

Egyébként nem válaszolok érdemben, mondtam már. Nem olvassátok el, amit belinkelek (én elolvastam a wikipédiást, mégha nem is hiteles), csúsztattok, és ráadásul megjött már megint ez a mélymagyar kis senkiházi is, aki egyből kommunistázással kezdett; szóval ezzel nem szállok érdemi vitába. Csak pazarlás lenne.

(Megsúgom, wikipédiát én is tudok szerkeszteni. Sőt, bárki regisztrál, az is tud. Minimális hozzáértéssel bárki bármit beleírhat. Sőt, nem egyszer egyes cikkek tartalma össze-vissza változik, mivel hol ez ír bele, hol az. De ezt nyilván nem tudtátok.)

Inkább csak röhögcsélek rajtatok, meg a beégéseiteken. Meg berakok pár linket ... csak úgy. :)

Isten pénze nem elég - sztrájkoló pap:

[link]

"Sztrájkolni kezdett egy pap Lengyelországban, mert hívei túl kevés perselypénzt adományoznak templomának."

Ötmillió dollárt fizet a pedofil katolikus pap:

[link]

"Patrick O,Donnell peren kívüli eljárásban elismerte, hogy három évtized alatt több tucat tizenéves fiút zaklatott szexuálisan."

(Ui.: LOL = laughing out loud)

2009. nov. 9. 16:16
 90/144 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez van, mikor az embernek megcáfolják az összes hazugságát!

De "szomorú". :DD

2009. nov. 9. 16:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!