Mit gondoltok a most esedékes Korán-égetésről? Én felháborítónak tartom.
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 12:59
1/9 A kérdező kommentje:
Nézd meg a híradót.
2010. szept. 8. 13:32
2/9 anonim válasza:
Hülye emberek vannak! Mellesleg rendőrségi úton meg lehet akadályozni mint amerika kárára végzett tevékenységet, le lehet az egész hülye bandát tartóztatni." Aki más országok előtt amerika megítélésére káros tevékenységet végez"
3/9 anonim válasza:
Annyi idióta felekezet van USA-ban,hogy már meg sem tudok rajta lepődni. Szinte sorozatgyártják őket.
4/9 anonim válasza:
Hülyeség. Ráadásul ezzel az áldozatok emlékét is megsértik, hiszen voltak muzulmán áldozatok is.
5/9 anonim válasza:
Pofátlanság...
Remélem szétölik őket az arabok!:)
6/9 anonim válasza:
Sajnos nem őket fogják szétlőni...
7/9 anonim válasza:
Magyarországon is sok a hülye egyház, mint a Krisztus Szeretete egyház is, mennek kórházakba zaklatni betegeket.
8/9 anonim válasza:
ezt teszi a fanatizmus.szomorú....
9/9 anonim válasza:
Esküszöm nem normálisak....aztán meg csodálkoznak ha a Bibliát égetik.
Az Egyház szerint az Iszlám nem vallás.....
Másrészt a fanatizmust mindig is elítéltem, de hát ha egyszer hülye az ember akkor egye meg amit főzött.
A hülyék a végén kiprovokálják a 3-dik világháborút egy rohadt könyv miatt.
Én nem hiszek Istenben,de ha már egy az Isten szerintük akkor a Allah és Isten egy és ugyan az....szóval akkor most mit is akarnak ezzel az égetéssel...nem tudom.
Égessenek Bibliát a muzulmánok és akkor kvittek lesznek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!