Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a babysitterekről? Felháborítónak találom.

Figyelt kérdés

Hogyan képes bárki ilyesmire,amikor csak elmegy a gyerek mellett ráüt,szörnyű és elképesztő dolognak találom én nem vagyok az az idegbeteg tipus de ha megtudnám,hogy az én gyermekemmel ilyet csinál valaki rááadásul ÉN MÉG FIZETEK is neki,hát az biztos,hogy szörnyen kiakadnék és leszedném a fejét.Nektek mi a véleményetek?

[link]

(Azt hiszem ez az a videó amit láttam a mai fél kettőben,de ha nem elnézést kérek gépen nem tudom megnézni,mert nem engedi!)

2011. jan. 31. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nézem meg a videot, mert ideges leszek, de el bírom képzelni, mi van rajta. :( Engem a múltkor jól lehordtak mindenfélének, mikor az egyik kérdésre, miszerint magánovi, vagy bébisitter vigyázzon-e napi 5 órában egy gyerekre, a magánovit részesítettem előnyben. Pont azért, mert én is így vagyok, hogy ha rábíznám egy bébisitterre, akit mondjuk alig ismerek, de van referenciája, folyton az járna a fejemben, hogy nem durva-e vele, nem üti-e meg, nem rázza-e meg, stb. Magánoviban azért csak többen vannak, ott is előfordulhat persze, de kisebb százalékban. Szerintem.
2011. jan. 31. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én is itt kattogok már , mert nem tudom hova tenni ezen emberek viselkedését,a cideón sírva fakadók,hisz egy csecsemő MÉG nem tudja mi rossz meg mi nem. Én biztos nem fogom rábízni egy babysittere se a gyermekem,nem érdekel inkább általánosítok minthogy majd a gyermekem törött kezén kelljen átkötögetnem a gézt:((((
2011. jan. 31. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor ilyet látok, akkor megértem a felindulásból elkövetett emberöléseket...

Nem tudom mivel lehetne visszafogni, hogy ki ne tekerjem a nyakát egy ilyen szemétládának, ha a gyerekemhez akár csak közel is menne...

2011. jan. 31. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ilyenkorén is megértem!
2011. jan. 31. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!