Csak én tartom ezt felháborítónak vagy hagyjam és ne mérgelődjek rajta?
A verekedés amúgy is egy primitiv dolog, az meg főleg "gyönyörű", hogy egy lány teszi, a hab a tortán pedig az, hogy 14 éves létére egy 10 éves kisfiút bánt.
Én tanitónéninek készülök és felháboritónak tartom, hogy egy tanár erre buzdit egy diákot.
Az ilyeneket úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a földet, sőt, még azt is elintézném, hogy sehol ne dolgozhasson tanárként...
Hihetetlen, hogy ilyenek vannak.
A helyedben biztos beszélnék az igazgatóval, ha vele nem megy, akkor a szüleimmel.
És igen, neked van igazad.
L/24
Szemmel láthatólag a dirivel hiába beszélnél.. inkább a szüleiddel beszélj.
Szomorú,hogy van ilyen!
Besz*rás, hogy mik mennek manapság. Egy 14 éves diák engedélyt kér egy pedagógustól egy negyedikes bántalmazására, a tanár pedig jóváhagyja a kérését?! Jómagam is elég "abnormális" iskolába járok immár 7 éve, de ilyet még sosem tapasztaltam! Az ilyen "tanárokat" kéne páros lábbal kirúgni, hogy csak úgy nyekkenjenek!
Mindenképp beszélj az igazgatóval! Vagy ha ő is ilyen retardált, legalább a szüleidnek mondd el, hogy verekedésre ösztönöznek a tanárok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!