Nem tartjátok egy kicsit felháborítónak a középkori keresztes hadjáratokat és az Inkvizíciót?
"Ölj meg mindenkit,Isten kiválogatja az övéit!" Ez volt a hadjáratot elrendelő egyház jelmondata a lovagokhoz és katonákhoz. Szerintem gyomorforgató dolog az ilyen......
milliók egy eszmért, borzalmas.
"Arról is beszámol, hogy 1991-ben egy vallási közösség papjai azt kérték feljebbvalójuktól, hogy „bocsásson rendelkezésükre apácákat szexuális kapcsolatok céljára."
Aki ilyet beszop, azon nem lehet segíteni.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:22
Gratulálok a kifejezésmódhoz. Nagyon szép volt. Igazi vérbeli katolikus kifejezés. :))
Amúgy nézd csak! Ez is azt írja:
(Ja, nem kérdeztem, tudsz angolul? ... Bár mindegy, mert úgysem olvassátok el, max. csak szelektíven.)
Mik vannak, mi? Nemtán te sz...tad be most? :D
Amúgy tipikus keresztény szokás, mait csináltál.
Hoznak nekik egy rakás érvet, bizonyítékot.
Abból kiválaszt egyet, amit támadhatónak vél, majd ezt lobogtatva, mint valami győzelmi zászlót, elkönyveli, hogy a többi is rossz, pontatlan. És szemrebbenés nélkül félrelöki a maradék több tucat bizonyítékot, amit nem tudott megcáfolni, csak mert ellenkezik a kis hitével és belénevelt dogmákkal.
Szánalmas és nevetséges. De legalább keresztényi! :))
Na és ha még 100 honlapról citálod ezt a hülyeséget, akkor igaz lesz?
Tudod, ilyen a többi érved is, csak én balga, azt hittem, erről még különösebb gondolkodás nélkül is be lehet látni. Tévedtem.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:32
Ostoba vagy, fanatikus! De legalább jól áll neked. ;))
Enyje bejnye,ezt a személyeskedést!
Enyébként itt jegyzem meg áldott emlékű fönököm szerint,aki a mondanivalóját max 10 sorban nem tudja összefoglalni értelmesen,azt dobjam a kukába,nem érdemes elovasni..
Mielött lehülyéznéd,közlöm jogász volt és ateista.Viszont rettentően intelligens,nemhogy elengedett,ha misére mentem,de még csak egy szót se szólt,hogy vallásos vagyok.Hát igen ,ilyen emberek is vannak.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:32
Értelmes ember lehetett a főnököd. Egyetlen dologra nem tanított csak meg téged: érvelni. ;)
Az volt bizony.
Miért te azt a sok hülyeséget érvnek hívod,amit összelinkelgetsz?Max. egy rakás szánalom...
Tudod az elmebetegek legfőbb problémája,hogy nem ismerik el az állapotukat...normális ember nem vitatkozik olyanról,amiről fogalma sincs.Én ismerem a vallást,a Bibliát,ergo tudom miről beszélek..akkor ki az aki hülyeségeket irogat?Hallelujja-még mindig rövid u-val.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:58
"Miért te azt a sok hülyeséget érvnek hívod,amit összelinkelgetsz?Max. egy rakás szánalom..."
Tudod, az érvelésnek egyik jellemző tulajdonsága, hogy alátámasztod a mondandódat. Az, hogy kijelentesz valamit, még nem jelenti, hogy igazad is van. Az inkább egyfajta "dogmatikus érvelés". Te kijelentesz valamit, és azt gondolod, hogy azzal máris igazad lesz. pedig nem feltétlen.
Én meg kijelentek valamit, és ezt bizonyítékokkal, mások gondolataival, szervezetek véleményével, bírósági ítéletekkel alátámasztom.
Tudom, nehezen érthető ez számodra, de bizony fórumokon így szokás. Bemondásra nem szoktunk elhinni semmit, mivel nem ismerjük a másikat.
Kezded már érteni, miért linkelgetek, vagy próbáljam meg eltáncolni neked? :)
"Tudod az elmebetegek legfőbb problémája,hogy nem ismerik el az állapotukat"
Látom, te is sikeresen megtaláltad a tükröt. Gratulálok. ;)
"...normális ember nem vitatkozik olyanról,amiről fogalma sincs."
Ezek szerint ezért nem hozol érveket és bizonyítékokat, mert lövésed sincs a témáról. Ezt azért valahol becsülöm benned, hogy elismered. Kár, hogy helyette csak fröcsögsz. Inkább ne szólnál semmit, jobban járnál.
"Én ismerem a vallást,a Bibliát,ergo tudom miről beszélek.."
Ennek adhatnád tanújelét is, mert az, hogy megint kijelented, az kevés. Eddig bizonyítékot cáfolatként nemigen hoztatok. Ennyire szupertitkos, vagy csak egyszerűen nincs?
"akkor ki az aki hülyeségeket irogat?Hallelujja-még mindig rövid u-val."
Sőt, Hálllelúúúúja! Így jó? :)
Mikor lesz végre, amikor ti keresztények végre érdemben írtok, és nem a másik személyét támadjátok, hanem esetleg a leírtakkal, belinkelt dolgokkal álltok le vitázni, mindezt akár bizonyítékokkal alátámasztva? Vagy csodákat ne várjak? :S
Azt hiszem a te egyik érved volt, hogy ami nincs, arról nem lehet bizonyítékot felmutatni.
Na ez van a nagymértékű pedofil-hisztériával is.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:57
Mármint hogy nem tudsz bizonyítékot szerezni arra, hogy más esetekben ugyanilyen gyakori lenne a pedofília, mint a katolikus egyházban. Mert hét nincs is rá bizonyíték. Értem. Köszönöm. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!