Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem tartjátok egy kicsit...

Nem tartjátok egy kicsit felháborítónak a középkori keresztes hadjáratokat és az Inkvizíciót?

Figyelt kérdés

"Ölj meg mindenkit,Isten kiválogatja az övéit!" Ez volt a hadjáratot elrendelő egyház jelmondata a lovagokhoz és katonákhoz. Szerintem gyomorforgató dolog az ilyen......

milliók egy eszmért, borzalmas.

2009. nov. 1. 01:34
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/144 anonim ***** válasza:
ma 10:08 írta le pontosan tényszerűen és választékosan azt, amit én is tudtam, csak fogalmazásban nem vagyok jó. a szabadkőmáves ferdítésektől a keresztényellenes történetírásig, így igaz!
2009. dec. 11. 13:55
 142/144 anonim ***** válasza:
és egy nagyszerű műből idézte!
2009. dec. 11. 13:57
 143/144 anonim ***** válasza:
63%

A szóban forgó kérdésben szereplő kereszténység nem az a kereszténység. Amiről itt beszéltek azt pontosan úgy hívják, hogy judeokrisztianizmus azaz zsidókereszténység, mert ezt a vallást nem Jézus alapította, mint ahogy sokan tévesen hiszik, hanem Pál apostol, a korábbi Saul rabbi, egy zsidó ember. Olyan is lett ez a vallás, amilyen az alapítója.

A keresztes háborúk véletlenül jogosak voltak, mert az a terület volt és az arabok jogtalanul foglalták el. Az arabok csak Arábiában tartózkodhatnak jogosan, mert csak az az övék.

2010. jan. 18. 15:44
 144/144 anonim ***** válasza:
2010. okt. 19. 06:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!