Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?
"Ez van akkor amikor nem fogadja el a kérdező a választ. A válaszoló megsértődik és értelmetlenné nyilvánítja a kérdést."
Ja igen. Lemaradt az hogy teljesen alaptalan és hazug állításokat tesz azért hogy elterelje a figyelmet az állításának pontatlanságáról és úgy próbálja meg igazolni az állítását hogy a válaszának hibáira rámutató személy szándékairól hazudozik, ahelyett hogy megvédené az állítását érvekkel.
#82:
"teljesen alaptalan és hazug állításokat tesz"
Írd le melyek ezek és miért tartod őket hazugságnak. Nagyon erős kijelentést tettél, de nem adtál semmilyen indoklást. Ha valóban hazudtam volna, írdd le miben, hogy ha tényleg tévednék, helyre tudjam hozni a hibám.
"azért hogy elterelje a figyelmet az állításának pontatlanságáról "
Mely állításaim pontatlanok? Ha nem adsz több információt, akkor te is csak rágalmazol.
"és úgy próbálja meg igazolni az állítását hogy a válaszának hibáira rámutató személy szándékairól hazudozik"
Hol hazudtam a válaszolók szándékairól?
"ahelyett hogy megvédené az állítását érvekkel"
Mely állításaimat kellene megvédenem érvekkel?
Jó lenne, ha a vagdalkozás helyett konkrétumokról beszélnél.
"Írd le melyek ezek és miért tartod őket hazugságnak. "
Ezt például:
"Ez itt a kérdező álkérdés, unatkozik a kérdező, nulla hajlandósággal, nem vitás."
Bocsi kérdező. Félre értetted a 82. válaszom.
Nem te hazudsz. A válaszolók hazudnak amikor a 81-hez hasonló válaszokat írnak.
72 vagyok, aki tartott egy tükröt.
Jedi lovag vagyok, a Jedi rendhez tartozom.
Joda a Mesterem.
Egy vagyok az erővel és az erő velem van.
Az erő velem van és egy vagyok az erővel.
Tessék! Itt egy másik tükör.
Szia Kérdező!
Bocsi, hogy nem válaszoltam korábban, nagyon elfoglalt voltam az utóbbi hetekben.
Mivel azóta sok válasz érkezett, én nem vennék elő egy korábbi vitát már. Csak arra reagálnék, hogy azt mondtad, hogy nem szeretnél vakon hinni. Én ezzel teljes mértékben egyetértek, én sem szeretném, hogy bárki vakon higgyen.
Ha még egy kérdést megengedsz, szeretnéd-e akkor, vagy egyáltalán lehetségesnek tartod-e, hogy nem vakon, de higgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!