Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves hívők, imádkoznátok az...

Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?

Figyelt kérdés
Ha valódi isten az akiben hisztek, ő biztosan tudni fogja, mi az amit én olvasva azonnal a ti vallásotokra térnék meg. Imádkozzatok, kérlek, hogy tudassa veletek azt az üzenetet, ami hívővé tenne engem és a többi ateistát is. Azonnal le lehet majd tesztelni az eredményt, mert ígérem, amint vallásossá válok, megírom nektek.

2022. márc. 26. 14:09
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/370 anonim ***** válasza:
100%

"Tuti, hogy nem olvastad a Bibliát."

Hiszel amit akarsz.

"Olyan élet igazságok vannak benne, amit emberek nem találnak ki."

Írj egyetlen példát.

"Az egész Biblia Jézusról szól."

Láttom te nem olvastad. Több rész is van a bibliában aminek semmi köze Jézushoz.

Kezdem gyanítani hogy csak égetni akarod a keresztényeket de közben nem tudsz róluk sokat.

"Az istenteleneknek nics békességük."

Ezt pedig onnan tudod hogy???

Honnan veszel ilyen irdatlan nagy hülyeséget?

2022. ápr. 26. 21:44
 132/370 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az a dili, hogy pokemonokrol és egyéb marhaságokroól irogatsz.

Nincs olyan, hogy mi lenne ha...egyiptomi istenek stb.

Ez nem érvelés.

Ami nincs arról miért akarsz terelni?

Krisztus nem pokemon, nem hasonlítható még feltételesen se. Rossz érvelés technika, maradj a tárgynál.

Én is ide hordhatok olyat mi van ha kiharapod a pókot a sarokból. Egyszerűen nincs ha!

Az van amit írtam.

2022. ápr. 26. 22:43
 133/370 anonim ***** válasza:
82%

A pokemon példa volt, mert volt olyan őrült aki így halt meg. A feleséged betegsége is romolhat úgy hogy hassonló módon kárt tesz magában.

De van olyan hogy mi lenne ha egyiptomi istennek ....

Vannak olyanok akik egyiptomi istenekkel beszélgetnek vagy ők maguk azok. Legalábbis bevalásuk szerint.

De ők is csak betegek. Pont úgy ahogyan a feleséged is.

Honnan tudod hogy a feleséged halucinációi nem fognak súlyosbodni aminek eredményeképen magában vagy másban kárt tesz?

Az ilyen halucinációkat ki kell vizsgáltatni mert súlyos betegségek állhatnak mögöttük.

Most még Jézussal társalog aztán kitudja mi lesz a következő. De az is lehet hogy nem fogja tudni egy idő után már mi a valóság és mi nem.

Akár az is lehet hogy ő azt halucinálja be hogy mindenfélékét csinál közben egy szobában mászkál és beszél a bútorokhoz. Közben pedig kiszárad és az ájult vagy halott feleségedre fogsz majd csak rátalálni mert nem vitted időben orvoshoz.

2022. ápr. 27. 06:46
 134/370 anonim ***** válasza:
100%

132 nem isten/Jézus léte vagy nem léte mellett próbálok érvelni.

Azt tartom nagyon betegesnek hogy itt reklámozod a beteg feleséged ahelyett hogy kezeltetnéd.

Ha a betegsége súlyosbodik és kárt tesz magában vagy másban az a te hibád lesz.

A hallucinációk és téveszmék nem játékok. Komoly betegségek jelei.

Te is olyan vallású vagy ami tiltja a betegek orvosi kezelését?

2022. ápr. 27. 07:50
 135/370 anonim ***** válasza:
0%

Tegyük fel, hogy agyamban kinyilatkoztatás egy kapu és csak feltételesen azt mondja: lehet.

Lehet hogy igaza van. Innen induljunk tovább ne a feltételezéseidből mert én sokkal jobban tudom mikor kellene őt orvoshoz vinnem.

Lapozd fel a Bibliát. Mózest nem kellett orvoshoz vinni, mert Isten hangját halotta égő csipkebokorból, vígan elvándorolgatott népével ezútán, hogy ő volt vezetőjük 40 éven keresztül.

Krisztus tanítványai is halották Isten szavát : "ö az én Szeretett fiam, őt hallgassátok." / Krisztusra mondta./

A halottlátókat sem viszik gyorsan orvoshoz, hanem a rendőrség jön őhozzá, de nem azért, hogy sürgősen orvoshoz vigyék, hanem hogy segítse munkájukat.

Én elhiszem, hogy ebben a témában egyáltalán nem vagy járatos és amit nem ismersz azt az orvosodtól kérdezed meg, megértelek, hát orvosod ezt a hiányos tudásodat.

2022. ápr. 27. 22:39
 136/370 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy igaza van. Innen induljunk tovább ne a feltételezéseidből mert én sokkal jobban tudom mikor kellene őt orvoshoz vinnem."

Pedig a valóság nem ezt mutatja.

Mózes és Jézus korábban a tudás szint valamivel alacsonyabb volt. De ha gondolod élhetsz az akkori orvosi tudás alapján.

Arról nem is beszélve hogy könnyen át lehetett őket verni.

Olvasgassad Mózes történetét ott is szerepelnek erre példák.

Halott látokat is visszik orvoshoz. Ez is pont egy olyan dolog ami miatt őrültnek nyílvánítják az embert.

Akik meg (ha volt erre valóban precedens ) segít a rendőrségnek azt azért nem visszik orvoshoz mert csak egy előadó, jó képeségekkel.

Mint egy mentalista. Ők sem használnak semmilyen természetfeleti praktikákat csak kihasználják az emberi agy működését.

Sajnálom hogy ezt a csodát le kell hogy lőjem neked de valójában a bűvészek sem tudnak varázsolni.

Amikor vízen járnak például az csak trükk.

Ha már itt tartunk boszorkányok sem léteznek. Lehetőleg ne égesd el a szomszéd öreg nénit.

A férje pedig nem vámpír ne szúrjad le szerencsétlent.

A szörös ember akivel este összefutsz ő csak szakállas. Nem vérfarkas. Nem kell előkeresni a nagymama ezüst készletét.

Egyébként ha már halott látókkal próbálsz meg érvelni, légszíves idézd már be a bibliából azt a részt ami szerint az emberek lelke még futkározik pár kört a földön még mielött mennybe vagy pokolba menne.

De lassan már átkerülünk az ezoteria kategoriába.

2022. ápr. 28. 08:04
 137/370 anonim ***** válasza:
100%

Még mielőtt felmerülne.

Húsvéti nyuszi nem létezik és nem a mikulás hozza az ajándékot.

2022. ápr. 28. 08:18
 138/370 anonim ***** válasza:
100%

"Az Alzheimer-kórnak és a demencia különböző típusainak jellemző tünetei lehetnek a téveszmék és a hallucinációk. Ilyenkor a betegek a valóságtól eltérő módon tapasztalják meg a körülöttük lévő világot.

Téveszmék esetén a beteg hamis hiedelmek rabja. Hiába sorakoztatunk fel bizonyítékokat, nem tudjuk őt meggyőzni. Például azt gondolhatja, hogy valaki lakik vele, holott egyedül él."

2022. ápr. 28. 09:09
 139/370 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, ha vérfarkadokkal maszatolod a feltett kérdést akkor mehetsz az ezo klubba.

Megértem hogy a filmek elcsavaták figyelmedet és eltértél a tárgytól, de ha lehet maradjunk a vallásnál és ne téveszd össze a vallást a jelenkor bálványaival.

2022. ápr. 28. 20:54
 140/370 anonim ***** válasza:
100%

Te kezdtél el halott látókkal érvelni.

Én csak tisztáztam hogy mi az ami még nem létezik.

2022. ápr. 28. 21:20
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!