Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?
Idétlen ateista duma. Hiába fohászkodna bárki is Allahhoz azért, hogy térj meg, ha a Hatalmas másként akarja.
Ez az ami általában nem megy az ateistáknak... nem fogják fel, hogy Istennek nem feladata hogy kielégítse az emberek igényeit !
#3: nem tagadtam meg egyetlen istent sem, csak még nem hallottam egyetlenről sem, amelyik valódi lenne. Te melyik istenben hiszel? A tiéd olyan, hogy aki segítséget és információt kér róla, annak nem adja meg, hanem inkább megbünteti?
#4 Csillafürt: ismerős a felhasználóneved. Miért átkozott meg Jézus? Elég fenyegetően hangzott amit írtál, ha megtérnék hozzá, akkor levenné az átkot?
Megadta, ott olvashatod a Bibliában. Te döntésed, hogy elfogadod van sem, ez a döntés határozza meg az örökéletet is.
#7: melyik Bibliában? Hol? Én elolvastam mindkét testamentumot, de abban nem találtam bizonyságot abban, hogy a benne leírt istenek (a zsidó/keresztény Isten, Jézus és a Szentlélek) léteznének.
"Te döntésed, hogy elfogadod van sem, ez a döntés határozza meg az örökéletet is."
Egy valódi isten vajon az alapján döntené el, hogy örökké élhetek-e vagy sem, hogy bárminemű hiteles bizonyíték nélkül, vakon elhinném-e ami a Bibliában le van írva? Tudom, hogy nem fenyegetőnek szántad a kijelentésed, de nekem fenyegetőnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!