Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?
"Ha nem vetted volna észre, általánosan fogalmaztam, nem kifejezetten rád. "
Valóbban. Elnézést. A végén picit figyelmetlen voltam. Akkor ez a rész kiesik:
"Lehetőleg máskor ne írd hogy hazudok ha nem is tudsz rólam semmit."
De ha már írsz megválaszolhatnád hogy:
"Mit tekintesz te pontosan feleslegesnek?"
Ezenfelül akkor lehet imádkozni azért hogy megnyerjem a lottót.
Kedves kérdező
Ez az én kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
A 111. válasz tévesen neked szól szerintem.
Ha jól értettem azt hitte hogy ugyan az a kérdező vagyunk.
(gondoltam továbbítom az üzenetet mert végül is részben legalább neked szólt)
A lottó ötös igazi vakszerencsr Isten nem vesz részt benne.
Nagy tévedés az, hogy Isten mindenható ugyan, és részt is vesz mindenben.
Nem.
Isten mindenható és döntési képessége van, emiatt nem vesz részt mindenben.
Hibás az opciód, nem, nincs mindenhol ott, engedi hogy az emberi szabad akarat érvényesüljön, de ez csak a földi életre igaz.
54.
Nem kell a mellébeszélés.
Istennek a biblia alapján hatalmában áll megjósolni hogy mik lesznek a számok és azt elküldeni nekem (mint ahogyan a bibliát is leíratta de velem csak pár számot kéne tudatni)
Vagy manipulálhatja a sorhuzást is.
Isten esetében nem beszélhetünk olyanról hogy vakszerencse egyébként. Túl nagy a hatalma.
A szabad akarat sem lehet kifogás a beavatkozáshoz mert ennél jobban is beavatkozott a biblia szerint nem is egyszer.
Semmilyen indok nincs arra miért ne nyerhetném meg ha imádkozunk.
Persze ha létezik.
"Semmilyen indok nincs arra miért ne nyerhetném meg ha imádkozunk."
De van.
Első indok, hogy nem vagy méltó rá. Mivel bizonyitottad Istennek, hogy méltó vagy rá?
Másodszor.Isten nem Mikulás bácsi. Nem vakon bárkit meghallgat aki imádkozik. Nem ima automata, önálló döntései vannak.
Harmadszor, én nem hiszek benned és a méltóbb pénzben, ezért nem tudok igaz szívvel imádkozni hogy megnyerd. /Krisztus:'Amit nevemben ketten akarnak ott vagyok én is.' Te nem Krisztus nevében imádkoznál, emiatt nem működik. Krisztus: "A hite meggyogyitotta." Ami azt jelenti, hogy az ima semmit nem ér hit nélkül. Ezért kértem hogy egy harmadik emberért imádkozzunk, akinek gazán jót akarsz./
Negyedik: Én Krisztus hívő vagyok. Próbálom azt tenni és vallami amit ő. Krisztus senkit nem tett gazdaggá az imája által. A szerencsétlen embereken segített gyógyított. Ezért én sem fogok imádkozni azért hogy neked ugyan jól megy de menjen mégjobban. Nem. A legszerencsétlenebbek vannak rászorulva Isten segítségére, ahogy Krisztus is őket segítette.
57-es
Én régebben "játszottam" egyszer ilyet. Imádkoztam a gyógyulásért és nem aggódtam mert bíztam Istenben hogy meggyógyítja a szeretemet.
Soha nem gyógyult meg.
Kedves ateista kérdező! Itt vagyok. Engem keresel.
előszőr is fogalmad sincs róla, hogy hány ezer éve készülök arra, hogy valamelyest válaszolhassak a kérdésedre. Meg kell értened, ez olyan nekem, mintha te lesüllyednél egy majom szintjére, hogy kommunikálj vele. A te szemszögedböl ez ilyen nekem. Persze az én szemszögemből pedig ez olyan, mintha apaként lemennék egy ovodás szintjére, azért, hogy megtanítsam a gyermekemet arra, hogy hogyan használja a kezét arra, hogy kitörőlje a hátsó fertáját egymaga. Nem a legnemesebb szituáció az ilyen, ám én bele teszem a részem abba, hogy átadjam az okosságot. Persze nem fogsz szót fogadni nekem, inkább fejjel mész a falnak, mint a legtöbb gyermekem, aztán sírva jősz hozzám, hogy apu megvigasztaljon. Én ott leszek neked mindig. eddig is ott voltam, el nem hagylak téged sem, ahogy ezt az őseidnek is megígértem. Tudod, az, hogy apu mi mindent tett meg azért, hogy neked jobbak legyenek a hétköznapjaid, csak akkor fogod fel, ha apu nincs ott. Számtalan élethelyzetet teremtek meg, hogy ráébresszelek arra, hogy én vagyok. mindig is voltam és még leszek is egy pár csillióbilliómillió évig. Ez van. Nem szeretném fényezni magam, de a te kedvedért, most megteszem. Nekem nem volt túl nagy erőfeszítés megteremteni sem az univerzumot sem pedig benne ezt a sárgolyót. az élet megteremtése trükkösebb volt. Mintha csak a vasárnapi levest főztem volna. Aztán kiemeltem a leg mókásabb állatot a többi közül és kicsit belekutyúlva a DNS-ébe végül megalkottam az embert. Még én is elcsodálkoztam és azt mondtam: ,,Haver, ez igen jó lett" A bibliát most hagyjuk. Nem fogom újra íratni ezzel a szegény porhüvellyel még egyszer az egészet. Ha már itt tartunk: ez az ember önként és dalolva adta át az irányítást, hogy megértessem veled: Nem, nem kívánom, hogy higgyetek bennem. Én csak azt szeretném, hogy megtanuljatok embernek lenni. Nagyon szívesen leírnám, hogy mi van a halál után, de mint kiderült, az ember kicsit zokon veszi, ha elspojlerezem a film legnagyobb csattanóját. Sőt, már azon is felháborodnak, ha csak megsúgom, hogy lesz-e második része a történetnek. Szóval nem. Nézd végig, hogy értsd a végét és élvezd a végét, mert talán lesz folytatás.
Olykor előfordul, hogy egy-egy embernek szájbarágósabban a megszokottól elérően kell magyaráznom a dolgokat, hogy a létem bizonyítsam. Ilyenkor önkénteseket választok ,,avatárnak" jézus a leghíresebb és a legjobb önkéntes avatárom volt. Mivel érte el ezt? Hát mondjuk őszinte volt és gyermeki ártatlansággal közelített felém. Mindezidáig ő volt az, aki leginkább alkalmassá vált a feladatra és nem volt rest az életét áldozni azért, hogy a terv működésben maradjon. Sejtette a végét, de nem lőttem le a poént neki sem. Viszont vissza hoztam az életbe, mert nekem nincs lehetetlen azzal, aki szívből hisz és nem kételkedik apjában. rám merte bízni magát, elhitte az ígéreteimet és készen ált rá, hogy úgy legyen, ahogy én akarom. Évekig élhettem így az emberek között. Az embernek amíg az a vágya, hogy istenné váljon, addig nem engedhetem meg, hogy megközelítse az isteni magasságot. Ám ha az ember vágya az, ami az én vágyam is, akkor bizony isteni magasságba emelkedhet. Az én vágyam pedig nemmás, mint hogy segítsem az emberiséget a leghatékonyabb módon. az, hogy az emberiség önmagát vagy egymást pusztítja az már nem az én vágyam. nélkülem már rég kiírtottátok volna magatokat. Vannak szörnyű dolgok a világban, amik bekövetkeztek és be is fognak következni. de ha ezek bekövetkeztét nem engedtem volna meg, akkor azt hinnétek, hogy mindent meg lehet tenni következmények nélkül. meg lehetne tenni, meg engedhetném, elétek állhatnék, amikor fejjel rohantok a falnak, de abból mit tanulnátok? Hogyan fejlődnétek? Hogyan értékelnétek a fejlődést, ha nem küzdöttetek volna meg érte? Csak azt értékelitek igazán, amit elvesztettetek és nekem a szívem szakadna meg, ha elvesznétek. Szeretlek!
És kérdező! Nem győztelek meg, mert nem a te meggyőzésed a tervem, hanem azé, aki majd ezt elolvassa egy későbbi időben. hát így működöm én. és nem, nem kell helyesen írnom, mert Isten vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!