Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves hívők, imádkoznátok az...

Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?

Figyelt kérdés
Ha valódi isten az akiben hisztek, ő biztosan tudni fogja, mi az amit én olvasva azonnal a ti vallásotokra térnék meg. Imádkozzatok, kérlek, hogy tudassa veletek azt az üzenetet, ami hívővé tenne engem és a többi ateistát is. Azonnal le lehet majd tesztelni az eredményt, mert ígérem, amint vallásossá válok, megírom nektek.

2022. márc. 26. 14:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/370 anonim ***** válasza:
22%
Keresztény vagyok. Az én vallásomra a magadfajtának tilos megtérnie! ;)
2022. ápr. 22. 00:52
 102/370 anonim ***** válasza:
0%

"Az élet más területein is hasznosnak véled az "először hiszek" elvét? Hihetek abban, hogy lotttó ötösöm van, és utána enyém a pálya? Vagy az irracionális volna?"

Látod itt van a lényeg. Ha éjszaka a fülembe súgja Isten az öt számot Isten, akkor igen! De ha kicseréltem Istent a lottó ötöst akkor nem.

Azért is vagyok hívő, hogy még tudjam különböztetni mit súg Isten és mit súg a Sátán. Fél tudjam ismerni és még tudjam különböztetni. Tudjak maradni az Isten által kijelölt utamon.

Ha viszont nem közeledsz Isten felé, mint egy entitás felé, nem úgy mint görög vagy fogtündér, akkor meg sem tudod különböztetni később hogy neked a fogtündér vagy a görög istenek kellenek.

Először entitásként fogadd el Istent.

2022. ápr. 22. 05:41
 103/370 anonim ***** válasza:
0%
(Amúgy létezik a fülbesugás. Magam is megdöbbentem hogy ismerősöm megálmodta a lottó ötöst, de mire leirta volna kettőt elfelejtett, és csak hármas találata lett a lottón.)
2022. ápr. 22. 05:48
 104/370 anonim ***** válasza:
19%
Én megtiltom, hogy keresztény légy és Jézust kövesd!!!
2022. ápr. 22. 21:44
 105/370 anonim ***** válasza:
0%
Krisztusban van az Isten, Krisztus meg Istenben.
2022. ápr. 22. 21:58
 106/370 anonim ***** válasza:
100%

"Én megtiltom, hogy keresztény légy és Jézust kövesd!!!"

Fordított pszichológiával próbálkozol?

2022. ápr. 23. 08:33
 107/370 anonim ***** válasza:
aha
2022. ápr. 23. 18:33
 108/370 anonim ***** válasza:
100%

"(Amúgy létezik a fülbesugás. Magam is megdöbbentem hogy ismerősöm megálmodta a lottó ötöst, de mire leirta volna kettőt elfelejtett, és csak hármas találata lett a lottón.)"

Az hogy valaki megálmodott valamit még nem jelenti azt hogy bármilyen Istennek köze volt hozzá. Ahogyan az hogy azt mondta az sem jelenti azt hogy tényleg úgy történt.

Egyébként pár oldallal ezelőtt még azt részletezte egy-két válaszoló hogy Isten ilyenben nem segít.

Akkor ez most egy másik Isten? Vagy akkor most mégis csak segít ilyenekben?

2022. ápr. 23. 19:23
 109/370 anonim ***** válasza:
23%
Ha Isten közölni akar valamit és ha te azt egy álom hatására érted csak meg, akkor bizony álmot is bocsáthat rád. Én esténként szoktam is kérni, hogy ha van számora olyan mondanivalója, amit nem sikerült megértenem, akkor bocsásson rám egy álmot, aminek segítségével megérthetem velem kapcsolatos akaratát. Amúgy segít, sőt, volt olyan, hogy évekkel előre megkaptam az álmot, amit nem tudtam kiverni a fejemből, de amikor eljött az idő, akkor eszembe jutva biztosan tudtam, hogy mi a helyes döntés, még ha nehéz is volt. Beszél velünk.
2022. ápr. 23. 20:07
 110/370 anonim ***** válasza:

Kérdező! nem tudom, szoktál-e sorozatot nézni. Én most akadtam rá a kiválasztott című sorozatra. Sajnos csak feliratos formában érhető el. Jézusról szól, de amolyan mai (érthetőbb) köntösbe bugyolálva, hogy érthetőbb legyen.

10/9.6 -os értékelés!!!(ez csak számít valamit)

[link]

Szerintem zseniális!

2022. ápr. 23. 20:16
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!