Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?
"Az élet más területein is hasznosnak véled az "először hiszek" elvét? Hihetek abban, hogy lotttó ötösöm van, és utána enyém a pálya? Vagy az irracionális volna?"
Látod itt van a lényeg. Ha éjszaka a fülembe súgja Isten az öt számot Isten, akkor igen! De ha kicseréltem Istent a lottó ötöst akkor nem.
Azért is vagyok hívő, hogy még tudjam különböztetni mit súg Isten és mit súg a Sátán. Fél tudjam ismerni és még tudjam különböztetni. Tudjak maradni az Isten által kijelölt utamon.
Ha viszont nem közeledsz Isten felé, mint egy entitás felé, nem úgy mint görög vagy fogtündér, akkor meg sem tudod különböztetni később hogy neked a fogtündér vagy a görög istenek kellenek.
Először entitásként fogadd el Istent.
"Én megtiltom, hogy keresztény légy és Jézust kövesd!!!"
Fordított pszichológiával próbálkozol?
"(Amúgy létezik a fülbesugás. Magam is megdöbbentem hogy ismerősöm megálmodta a lottó ötöst, de mire leirta volna kettőt elfelejtett, és csak hármas találata lett a lottón.)"
Az hogy valaki megálmodott valamit még nem jelenti azt hogy bármilyen Istennek köze volt hozzá. Ahogyan az hogy azt mondta az sem jelenti azt hogy tényleg úgy történt.
Egyébként pár oldallal ezelőtt még azt részletezte egy-két válaszoló hogy Isten ilyenben nem segít.
Akkor ez most egy másik Isten? Vagy akkor most mégis csak segít ilyenekben?
Kérdező! nem tudom, szoktál-e sorozatot nézni. Én most akadtam rá a kiválasztott című sorozatra. Sajnos csak feliratos formában érhető el. Jézusról szól, de amolyan mai (érthetőbb) köntösbe bugyolálva, hogy érthetőbb legyen.
10/9.6 -os értékelés!!!(ez csak számít valamit)
Szerintem zseniális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!