Kedves hívők, imádkoznátok az istenetekhez, hogy közölje veletek, mit kellene mondanotok nekem, hogy a ti vallásotokra megtérjek?
#120, Giselle: az első válaszoló nem tudom miért tartott trollnak. Sokba nem került volna neki leírnia miért hisz trollnak. Emellett elismerem, hogy egyes hívőknek nem állsz szándékában reagálni a kérdésemre. De az is igaz, hogy nekik sem muszáj írniuk. Akik eddig válaszoltak nekem, azok mind önszántából tették.
Miért képzeled, hogy kétszer regisztráltam volna? Illúzió áldozata vagy, nincs szükségem arra, hogy magammal beszélgessek.
A hantázáson túl van valami általam is érthető információ, amit el tudsz mondani a kérdésemmel kapcsolatban? Melyik istenben hiszel és miért? Miért ő az igazi és mivel tudnád ezt másoknak, nekem is megmutatni?
Elnézést, ha megbántottalak volna... Nem volt szándékomba... Ha itt vagy már egy ideje az oldalon a vallás topikban láthatod, hogy érdekesen vagy gyanúsan hasonló kérdések vannak...
Kicsoda Számodra Jézus?
Számomra az Élet, az Út az Atyához és az Igazság - röviden.
Persze könnyen vagyok, de egy betegség folytán átmentem a halál árnyékának völgyén és ebben az állapotomban Jézus megszólított a helyi evangélikus templomban énekeken keresztül, hogy kövessem Őt.
Szóval én nem csak hiszem, hanem tudom, hogy Jézus él.
Igent mondtam Neki...
Akit átküldtem privátban Ő is megtapasztalta az élő Jézust.
Kívánom Neked is, hogy tapasztald meg mennyire valóságos és mennyire szeret.
Én is megtapasztaltam Jézust, feleségemmel beszélt Jézus.
Él.
Van.
Létezik.
Minden racionalitás ellenére. Boldogok akiket megszólít Jézus.
És nem a pénz, vagy bármi kapaszkodó az életben, hanem csak úgy belülről egy mélységes megnyugvás, békéssegességgel áradó szeretet.
Boldogok akik megtapasztalhatták őt.
Viccen kívül. Hol van a határ?
Például 125. ha a feleséged azt mondja hogy ő egy repülő pokemon és közben megy fel a háztetőre hogy elrepüljön onnan akkor kihívnád hozzá az orvost? vagy elküldenéd diliházba?
Azt írod hogy a feleséged egy nem látható és nem érzékelhető valakivel beszél.
Normális esetben az ilyen embert kivizsgáltatnák hogy mi baja van. Olyanokat lát amik nincsenek ott.
Tehát hol van a határ amikor örülünk neki hogy olyat lát ami nincs ott és mikor küldik el orvoshoz???
Főleg még mielött valami nagyobb probléma nem lesz.
126# Gondolkodj Drága hozzászoló : ünnepeink Húsvét, Pünkösd, Karácsony. Mind a láthatatlan Isten fiáról, Jézus Krisztusról szól. Persze kinek hogy...
Csak a többség még a Csipkerózsika álmát alussza ilyen téren... De tényleg, akármit is hiszel azt Jézus Krisztust nem zavarja. Megjegyzem engem sem.
Olvasd el az Új Szövetséget, hogy ne maradj le a valóságról.
Egyszer megállunk előtte mindannyian.
"ünnepeink Húsvét, Pünkösd, Karácsony. Mind a láthatatlan Isten fiáról, Jézus Krisztusról szól. Persze kinek hogy..."
Van különbség aközött hogy hisznek az Isten és egyebek létezésében és aközött hogy behallucinál valakit akivel eltársalog.
Attól még egyébként nem lesz valós hogy sokan hiszik. Sokan hiszik azt is hogy a mikulás és a nyuszi hozza az ajándékot. Attól még az sem lesz valóságos.
De egyéb vallásoknak is vannak egyéb ünnepei. Akkor hirtelen az az istenség is valós lesz?
Olvastam az új és az ó szövetséget is köszönöm. Nem tartok én attól hogy a bibliai istennel találkozzak.
"akármit is hiszel azt Jézus Krisztust nem zavarja. Megjegyzem engem sem."
Engem sem zavar hogy te mit hisszel.
De a beteg embereket kezelni kell. Így azokat is akik nem valós dolgokat látnak. Még lehetőleg az előtt hogy meg próbálnák valakinek a hasát felvágni és kivenni belőle a TV-t.
127.
Ha találok valakit aki beszélt a húsvéti nyuszival akkor elfogod hinni a létezését? Vagy diliházba kéne küldeni a személyt? (amennyiben kizártuk a droghasználatot, hazugságot, hasonlókat)
Ha valaki azt állítja hogy az egyiptomi istenekkel beszélt akik azt állították hogy a te istened csak egy hazugság akkor onnantól az egyiptomi istenekben fogsz hinni? Vagy őrültnek/hazugnak gondolnád a személyt aki ilyet állít?
128#
Tuti, hogy nem olvastad a Bibliát.
Olyan élet igazságok vannak benne, amit emberek nem találnak ki.
Az egész Biblia Jézusról szól.
A világ Megváltójáról.
Legyen ennyi Igazság elég, nem szeretnék vitát indítani.
Jézustól kapott minden értelmet felülhaladó békességem egy kincs.
Az istenteleneknek nics békességük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!