Keresztények miért mondják hogy az iszlám egy sátáni vallás?
"Még a saját Bibliádat sem ismerd. Maga Jézus mondja hogy a csodák önmagukban semmit sem jelentenek és hogy csalók is bemutathatnak csodákat:"
Azt is elmondja, miről lehet felismerni a csalókat. Csak azt már nem idézed hozzá, mert az már nem tetszik.
Nevetséges, hogy a Bibliát használva akarsz kioktatni másokat, úgy hogy amiket idézel azt nem is érted, nem is hiszed.
"Azt is elmondja, miről lehet felismerni a csalókat. Csak azt már nem idézed hozzá, mert az már nem tetszik."
Na mesélj :) Ha megjelenik valahol egy szent, Mária, vagy Jézus vagy akárki, ti keresztények hogyan tudjátok megállapítani hogy az tényleg például szent Józsi vagy egy démon?
"Nem jó sok hozzászólást kapsz, hanem folyamatosan vitatkozol azokkal a tényekkel, amiket nálad a témában jártasabbak eléd tárnak, és ezzel kiprovokálod, hogy újra válaszoljanak."
Ki az aki nálam jártasabb a témában? Talán te? :)
"Mindez nem azért van, mert az iszlám annyira érdekelné az embereket, hanem annyira elképeszti őket a pofátlanságod és az arroganciád, hogy nem nagyon tudják szó nélkül hagyni, mert sérti a jogos igazságérzetüket."
Naponta tesznek fel olyan kérdéseket amik kifejezetten a keresztényeket provokálják, sértegetik. Ezekre a keresztények alig reagálnak. Tudod miért írnak sokat az én kérdésimhez? Mert tudják hogy igazam van, de nem akarják elfogadni az igazságot. A keresztény válaszoló minden kérdésél legalább tízszer közli hogy többet nem reagál de mégis visszajön. Ahogy te is. Miért jöttél vissza? Fáj az igazság?
"Azonkívül képtelen vagy elengedni azt, hogy tied lehessen az utolsó szó, így ez a kérdés is, mint az összes többi, amit kiírtál, majd úgy fog végződni, hogy odaírod a smiley-s kommentedet valaki alá, azt állítva, hogy az hazudik, és ez is csak az iszlám igazát bizonyítja, aki inkább majd legyint rá és itthagy téged a f*szba, ahogy érdemled."
Te miért is jöttél vissza? Fáj az igazság? :) Szerintem nálad konkrétan fizikai fájdalmat okoz az igazság, ezért ez a primitív stílus.
"Hajrá, írjál erre is valami okosat, bizonyítsd csak az igazam, te arrogáns f*szfej."
Visszajöttél hogy továbbra is lerájasd magad? Ta bajod. Még arra sem vagy képes hogy kultúráltan vitázz.
"Na mesélj :)"
Minek meséljek? Váltig állítod, hogy jobban ismered a Bibliát, mit én. Egy ekkora szakértőnek, mi újat mondhatnék?
"Te honnan tudod, hogy a Mohamednek megjelenő Gábriel nem démon például, és hogy Mohamed nem egy közönséges csaló, aki bármikor, ha problémával szembesítették, elvonult a sátrába, majd nem sokkal később kijött azzal, hogy megvan az új kinyilatkoztatás, és ezekből lett összetoldozva a Korán?"
Nyilván az átadott üzenetből tudom. Mi démoni a Koránban? Egy démon szerinted azt mondta volna Mohamednek hogy hirdessen szigorú egyistenhitet? :) Mutass már egy démoni tanítást a Koránban. Pont ez a kiírt kérdés is. Én kilóméter hosszan tudnám sorolni hogy mi démoni a Bibliában.
"Minek meséljek? Váltig állítod, hogy jobban ismered a Bibliát, mit én. Egy ekkora szakértőnek, mi újat mondhatnék?"
Te állítod hogy én egyáltalán nem ismerem a Bibliát. Akkor miért nem mutatod meg? Amikor előjön egy konkrét kérdés, hallgatsz mint a sír, nem válaszolsz a kérdéseimre, aztán felbukkansz azzal hogy nem ismerem a Bibliát :)
Egyébként tényleg érdekel hogy ti keresztények honnan tudjátok mi jelent meg? Honnan tudod hogy nem egy démon jelent meg valami szentnek a képében? Azért hogy továbbra is azt a szentet imádjátok. Vagy Mária és Jézus képében hogy őket imádjátok. Hogy tovább folytassátok a bálványimádást.
"Nyilván az átadott üzenetből tudom."
Nagyon objektív érvelés. Én meg az átadott úzenetből tudom, hogy a Mormon könyve az igazi kinyilatkoztatott szentírásm cáfold meg!
"Nagyon objektív érvelés. Én meg az átadott úzenetből tudom, hogy a Mormon könyve az igazi kinyilatkoztatott szentírásm cáfold meg!"
A mormon vallás egy keresztény irányzat. A főbb tanítások is ugyanzok vagy hasonlóak. Ugyanúgy a Bibliát tekintik Isetni kinyilatkoztatásnak. Annyi hogy hozzácsaptak még egy könyvet ami még több pogány hamisítást tartalmaz.
Itt bizonyitod hogy hazug muszlim vagy:
"Tudod miért írnak sokat az én kérdésimhez? "
Máshol azt írod nem te vagy a kérdező, egyébként a kérdezőnek zöld címkével kellene megjelenni.
Ez azt jelenti és bizonyítja, hogy csalással mások megtévesztésével akarsz érvelni.
Ez csalás,magad bizonyitottad be, hogy a Korán sátáni vallás mert megengedi neked a csalást, ami nem Allahod és nem az egyetemes Isten kérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!