Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Evolúcionista hívők, ti...

Evolúcionista hívők, ti hogyan egyeztetitek össze Isten tökéletes teremtését ezzel?

Figyelt kérdés

Azzal, hogy az ember előtt is voltak emberszerű lények, akik gyilkoltak, bűnöket követtek el, illetve a világban eleve jelen volt a szenvedés, a halál, a katasztrófák.

Nem kötözködni akarok, de tényleg nagyon kíváncsi vagyok

2016. okt. 21. 19:29
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/233 Cerevisiae ***** válasza:

"Sátánnak akkora hatalma van hogy Isten bármely munkáját képes alapjaiban megváltoztatni (és meg is tette mindennel, ami csak a világon van), hogy minden tulajdonsága millió évnyi fejlődésre utaljon."

Jól sikerült hamisítás. Hiszen ma meg látjuk működni. :)

2016. okt. 24. 11:14
 142/233 anonim ***** válasza:

Cerevisiae, ne aggódj, tisztában vagyok vele hogy az élet kialakulása nem az evolúció része :D

De minekutána a 39%-os válaszoló úgy vettem észre, elég egyértelmű választ kért, és úgyis tagadni próbálja azt is, hogy a ma élő fajok evolúciós folyamatoknak köszönhetően alakultak ki, úgy gondoltam inkább nem bonyolítanám neki a dolgot még az abiogenezissel is.

2016. okt. 24. 11:22
 143/233 Cerevisiae ***** válasza:
O.K.
2016. okt. 24. 11:23
 144/233 anonim ***** válasza:

139# Én inkább a 2.ra szavazok. De megmondom őszintén, nem vagyok benne teljesen biztos, viszont valami olyasmi történhetett úgy gondolom. Az, hogy ma is működik, nem jelent semmit, inkább alátámasztja.

Az ember olyan szinten vesztette el a kapcsolatát Istennel, mintha most valaki a tudatát vesztené el, és egy másik világban élne.

2016. okt. 24. 18:07
 145/233 anonim ***** válasza:

138# Jól látod, valóban az első szörnyűséges embergyilkosság volt.

"...miért kezeli Kain a bosszú gondolatát rutinosan, mint ahogy azt egy mai nagyobb közösségben élő ember teljesen természetesen tenné."

Jó kérdés. Szerinted miért?

2016. okt. 24. 18:35
 146/233 anonim ***** válasza:

"Én inkább a 2.ra szavazok. De megmondom őszintén, nem vagyok benne teljesen biztos, viszont valami olyasmi történhetett úgy gondolom. Az, hogy ma is működik, nem jelent semmit, inkább alátámasztja."

Őszintén, ezzel megleptél. Tényleg úgy hiszed, hogy Sátán képes teremteni, vagy belenyúlni Isten teremtésébe?

2016. okt. 24. 18:40
 147/233 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy képes teremteni, de hogy belenyúlt, azt nagyon valószínűnek tartom.
2016. okt. 24. 18:43
 148/233 anonim ***** válasza:
Bocs,félreérthető voltam, nem a teremtés folyamatába nyúlt bele, hanem a szaporodjatok és sokasodjatok folyamatába.
2016. okt. 24. 21:16
 149/233 Cerevisiae ***** válasza:

#144: "Az, hogy ma is működik, nem jelent semmit, inkább alátámasztja."

Értem. Tehát a régen működött evolúciót azzal lehetne jól visszaigazolni, ha ma nem működne. Világos.

Az a gyanús, ami nem gyanús. Még a hülye is érti...

https://www.youtube.com/watch?v=YBosVmOOdxU

2016. okt. 24. 23:25
 150/233 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Na még...

#144: "Az, hogy ma is működik, nem jelent semmit, inkább alátámasztja."

A kreacionizmus hatalmas energiát, pénzt, befolyást, gátlástalan hazudozást, rágalmazást, hamisítást és mindent bevet (kivéve az erőszakot - egyelőre!), amit én és az esetleg létező Isten is rossznak tart, azért hogy bebizonyítsa, ma nincs semmi nyoma az evolúciónak.

Micsoda ostoba társaság! Miért nem hagyják, hogy a tudomány bebizonyítsa, hogy ma működik az evolúció? Hiszen tőled már tudjuk, hogy éppen ezzel lehet bebizonyítani a legnyilvánvalóbban, hogy régen nem volt evolúció.

Konklúzió: ha ma nincs evó, akkor az azért nem volt régen, ha ma viszont van, akkor meg pláne nem volt régen...

:)

Azért Bírónak ne menj el, mert ha a vádlott neked szimpi, akkor aztán mutathatnak neked akármilyen bizonyítékot, az a vádlott soha nem lesz gyilkos..., ugye?

:DDD

2016. okt. 24. 23:50
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!