Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi! Mért vezetitek...

Jehova Tanúi! Mért vezetitek félre az embereket? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ugyanis, egyáltalán nem nehezen megtalálható a Bibliában, hogy az Atya is Isten, a Fiú is, és a Szentszellem is az. Az eredeti görög szövegből kiderül, hogy a Biblia hogyan vélekedik a szentháromságról. Pontosabban, a szentháromság megtalálható, Ézsaiás 48-ban vagy 61-ben, ti mégis vagy átírjátok tetszésetek szerint, vagy figyelmen kívűl hagyjátok, és balga módjára átugorjátok. Mi a véleményetek:

-Római levél 9:5-ről, ahol feketén fehéren le van írva, hogy Krisztus Isten. Mégegyszer jegyzem meg, NE a Jehova Bibliába nézzétek meg, mert ott át van írva! Ujszov.hu vagy Károli féle Biblia!

-mi a véleményetek arról, hogy az Őrtorony azt tanítja, hogy: Gyűlőlnötök kell a hitehagyottakat. Megse próbáljatok kitérni a válasz alól, illetve ne mondjátok azt, hogy: "Valamit te félre olvastál!" Nem! Van róla fényképem, a ti oldalatokon fényképeztem tudom, hogy van ilyen. :)

Őszinte, inteligens és normális választ várok. Köszönöm! :)

2016. jún. 18. 18:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 Roxy333 ***** válasza:
Ha valamit félreértettem,akkor elnézést,de úgy tetted fel a kérdést,mintha ezért számon lehetne kérni egy keresztényt vagy egy katolikust. Meg eleve nem tartozik ide,hogy mit csinált egy pap,vagy hogy a pápa mennyi cukorral issza a kávéját. Senki nem mondta közülünk,hogy a pápát követjük,keresztények vagyunk,Krisztus-követők,nem pápa követők,majd ő egyénileg áll meg az Úr előtt,és én is,és mindenki más is,felekezettől függetlenül.
2016. jún. 24. 12:56
 52/119 anonim ***** válasza:

Örülök.hogy megértettétek a kometém kérésének célját.

Én ezt a pápát sem hibáztatom ,sőt dicséretes,hogy bocsánatot kért a bün elkövetők helyett. Továbbá nem a bünt szeretném keresni és a bünösöket,hanem a kettöt szembeállitani,hogy az oldalon tanuljunk belőle és a jó és rossz példák által pozitiv irányba nevelkedjünk.

2016. jún. 24. 13:15
 53/119 anonim ***** válasza:

"Apexus nekem már irtál privátban is ès nem ez a handvèteled volt.

De látom csapodsz ide meg oda ès ez a te dolgod es mivel egy bebizonyithatatlan dologra atváltottál a bebizonyitott dologrol,már hiszem is,hogy egyik fogadalmadot hagyod a másikat veszed. "

Idéznéd azt a részt ahol "átváltottam"?

Csak mert én nem látom a dolgot. Hol személyeskedtem? Hol rágalmaztam?

Vagy az a baj, hogy rátapintottam egy érzékeny pontra a pedofiliás dologgal?

Sajnálom, az igazság néha fájhat is.

Nem én vagyok a kétszínű, hanem a szervezet amiben hiszel.

2016. jún. 24. 13:32
 54/119 A kérdező kommentje:
Kedves Jehova tanúja, "mi ez a felháborodás?" kérded sok jehova tanújától pontosan ugyan ezt kérdezhetném én is! Én NEM provokációból tettem fel kérdést 1. 2, Én valóban a véleményetekre tettem fel a kérdést. Ha a szövegkörnyezetet nézzük a TE 34. bejegyzésedben, akkor azt valóban provokációnak nézhetjük, mert általánosítás és szemrehányás látszódik az írásodból. Nem rossz indulatból, de (nem hiszem, hogy te) aki azt mondta nekem, hogy katolikus vagyok, és ezért még el is hórd az nem a jó indulatot sugározza szerintem. Sajnálom, de ez az igazság.
2016. jún. 24. 15:13
 55/119 A kérdező kommentje:
A 12. bejegyzésben láthatod ezt egészen pontosan, kedves Tanú. Ez nem szemrehányás vagy előre ítélkezés? Egy főpapom van és az Krisztus, mindenki főpapja. Csak ezt sokan nem fogadják el. Sajnos...
2016. jún. 24. 15:27
 56/119 anonim válasza:

Kèrdező:A 12-ben egy másik tesvèr reagált a tènyekkel a Katolikus vallás ellen.

A 13-ban irod:"kèrlek mot ne minket a Rk.vegyèl elő"stb.

A 34-ben èn kommentálta a Rk.tettet.inkviz.pedof.

Te a 42-ben.Irod"Nem èn vagyok a pápa,sem pap nem vagyok,keresztèny vagyok de nem katolikus".Most nem èrtelek :a 12 ès a 34 jogos kritikát mond a Rk-ra es te èrzed sèrtve magadat hol ott nem vagy Rk-us.

Elnèzèst:Èn ejtem a tèmát mert itt a tejszin a fásszinnel össze van keverve.

2016. jún. 24. 16:41
 57/119 A kérdező kommentje:
Kedves jehova tanúja, magam sem értelek mert a 13. VÁLASZOLÓ nem én vagyok! :) ÉN a Kérdező vagyok! Szerintem is mert ebből te eléggé nem értesz semmit se, azt javaslom, hogy TÉRJ MEG! :)
2016. jún. 24. 18:24
 58/119 Roxy333 ***** válasza:
Kedves tanú,hiába próbálod kimagyarázni,ez ítélkezés volt,és vádaskodás hittestvéred részéről! Azt írta a kérdezőnek,hogy olyan gonosz,mint a papjai,holott senki nem mondta,hogy papjai lennének,vagy katolikus lenne. Ha megnézed azt a választ,azt nem is a kérdező írta ki,hanem egy katolikus,a kérdező alatta fejtette ki,hogy ő nem az. Komolyan annyira nem olvassátok el a válaszokat,hogy még az sem tűnt fel az említett válasznál,hogy nincs jelezve,hogy "a kérdező kommentje"? Aki felszólalt,valóban egy katolikus volt,alatta pedig a kérdező írta,hogy nem az,nemes egyszerűséggel úgy találod meg az írását,hogy egy gyönyörű jelecske mellett ki van emelve,hogy a kérdező kommentje. :) Ha így nézed a hozzászólásokat,akkor ez sokban megkönnyítheti a dolgod,hogy ki írt és mit :) Azt hiszed,hogy a kérdező keveredett ellentmondásba,holott csak te nem figyelsz,hogy egyáltalán kinek a kommentjét olvasod.
2016. jún. 24. 18:27
 59/119 A kérdező kommentje:
Az meg hogy jogos-e azt majd Isten eldönti, szerintem nem jogos egy több száz éves katolikus hibát felhozni ma. Bocsi, de ez ítélkezés akkor is. :)
2016. jún. 24. 18:28
 60/119 anonim ***** válasza:
Kérdez:mondod többszáz éves
2016. jún. 24. 18:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!