Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi! Mért vezetitek...

Jehova Tanúi! Mért vezetitek félre az embereket? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ugyanis, egyáltalán nem nehezen megtalálható a Bibliában, hogy az Atya is Isten, a Fiú is, és a Szentszellem is az. Az eredeti görög szövegből kiderül, hogy a Biblia hogyan vélekedik a szentháromságról. Pontosabban, a szentháromság megtalálható, Ézsaiás 48-ban vagy 61-ben, ti mégis vagy átírjátok tetszésetek szerint, vagy figyelmen kívűl hagyjátok, és balga módjára átugorjátok. Mi a véleményetek:

-Római levél 9:5-ről, ahol feketén fehéren le van írva, hogy Krisztus Isten. Mégegyszer jegyzem meg, NE a Jehova Bibliába nézzétek meg, mert ott át van írva! Ujszov.hu vagy Károli féle Biblia!

-mi a véleményetek arról, hogy az Őrtorony azt tanítja, hogy: Gyűlőlnötök kell a hitehagyottakat. Megse próbáljatok kitérni a válasz alól, illetve ne mondjátok azt, hogy: "Valamit te félre olvastál!" Nem! Van róla fényképem, a ti oldalatokon fényképeztem tudom, hogy van ilyen. :)

Őszinte, inteligens és normális választ várok. Köszönöm! :)

2016. jún. 18. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Nem szeretnéd komentálni a 34.bejegyzést,ezt kérdezem a 14-től is.

2016. jún. 24. 10:31
 42/119 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, kommentálom persze: Semmi közöm hozzá! 1.: Nem én vagyok a pápa sem pap nem vagyok! 2, Keresztény vagyok és nem katolikus (természetesen ott is vannak keresztények, de nyílván egyik katolikus sem tehetne arról, hogy 3000 éve vagy mostanában némelyik álkeresztény pap mit tett és kivel. :) Elég a válaszom vagy fejtsem ki mégjobban? :)
2016. jún. 24. 10:59
 43/119 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy én kérjek bocsánatot más hibájáért? Nem fogok. :) Én nem öltem meg senkit, bűnös vagyok ez így igaz, de Krisztus kifezette a bűneimet, ha nem haragszol én ezzel törődnék nem pedig értelmetlen dolgokkal amihez még csak semmi közöm sincsen. Rossz volt valóban, de nem én tehetek arról, hogy az emberek hülyék, Ez a Sátán világa innen is látszik ez! :)
2016. jún. 24. 11:02
 44/119 A kérdező kommentje:
Utolsó gondolat ehhez a témához fűződően, én vagyok a 14-es bejegyző is. Ugyanis, az is a kérdező kommentje. :)
2016. jún. 24. 11:04
 45/119 Roxy333 ***** válasza:
Látom az én válaszom se ért sokat,akkor leírom mégegyszer: kedves tanú,előbb olvasni kéne,mielőtt vádaskodsz,a kérdező hányszor írja még le,hogy felfogd,hogy NEM katolikus! Még ha az is lenne,te talán láttad,hogy jelen volt ezen alkalmakkor,és ezeket csinálta? Miért vonsz mindenkit egyetlen kalap alá? Az Úr a személyeket nézi,nem a felekezeteket,egy keresztényt,meg katolikust se fog elítélni azért,mert a pápa mit csinált,azért egyedül a pápa a felelős,senki más,nem kéne rákenni senki másra. Ti bezzeg fel vagytok háborodva,ha egy tanú viselkedése alapján ítéljük meg az egyházatokat is,de persze a tanúknak még ezt is szabad. Erre kell számítsak keresztény fejjel,hogy amint megszólalok,a tanúk rámkenik az egész inkvizíciót,meg a pedofíliát 21 éves nő létemre? Ez a tanúk nagy jó híre,hogy fogjam be a pofám,mert én tehetek mindenről,amit egyes katolikusok elkövettek? Ráadásul úgy,hogy senki az égvilágon nem mondta,hogy katolikus lennék,vagy a kérdező,ismerem őt,hisz együtt élünk. Még csak templomba se járunk,egy pappal se beszéltünk már ki tudja hány éve. Őket sem szabadna ez alapján elítélnetek,pl közvetlen katolikus ismerőseim az anyósomék,érdekes,katolikusok,és ők is inkább börtönbe mennek,minthogy fegyvert kelljen fogniuk,szóval ne sajátítsátok ki magatoknak az erkölcsöket,mert erre nem csak a tanúk képesek. Ez az inkvizíció,meg a társai a lehető legrosszabb érvek,mert csak arra jók,hogy olyan embereket kárhoztattok,akiknek abszolút semmi köze az egészhez.
2016. jún. 24. 11:10
 46/119 Roxy333 ***** válasza:
Ez a gyerekes viselkedés netovábbja a részetekről,Jézus nem azt tanította,hogy "kussolj,mert te ezerszer rosszabb vagy",pedig Ő ismerte az embereket,nektek meg a nicknéven kívül fingotok sincs,hogy épp kivel beszéltek. Ezen kellene elgondolkodni,mielőtt olyan emberekre mutogattok,akinek még a nevét se tudjátok.
2016. jún. 24. 11:13
 47/119 anonim ***** válasza:

"De a mgkeresztelkedés előtt vállalt a tanu valamit,hogy megvédi Isten szavát,ha nem akarja nem szükséges,de ne válalja és nekeresztelkedjen meg. "

De ha a megkeresztelkedése után olyan információkra talál, amelyek ellentmondanak a hitének akkor nem vizsgálhatja felül azt? Mert csak mellékesen megjegyezném, hogy az i.e.607-re egyetlen történelmi bizonyíték sincsen. Egyedül az őrtorony irodalom áll a dátum mellett.

A szervezet rengeteg dolgot eltitkol a tanúk elől ami a múltban történt. Ha ezeket az eltusolásokat a szemetek elé tárjuk, akkor azonnal hazugságnak tekintitek azt, vagy jön a másik verzió, hogy "az már régen volt, azóta új világosság jött". Csak az óriási bibi ezzel az, hogy a Biblia sehol sem ír arról, hogy Isten idéglenesen hamis tanításokat is ad amik egy darabig hasznosak, később pedig lecseréli őket mert már elavultak. Az erre felhozott egy-két vers a Bibliából koránt sem erre utal, csupán el kell olvasni az egész fejezetet és kiderül.

Isten nem hazudik soha, Ő örökké igaz!

"Ne tévelyegjetek, szeretett testvéreim: minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, sem fénynek és árnyéknak váltakozása." (Jakab 1,16-17, RÚF)

Egy épelméjű ember egy pár hónapon belül rájön, hogy a tanúk agymosást végeznek a tagokon. Én nekem ez sajnos évekbe tellett, de hála az Úrnak felébredtem.

2016. jún. 24. 11:33
 48/119 anonim ***** válasza:

Roxy.Nem vádoltam meg senkit mert én csak komentet kértem a kérdezőtől.

De mi ez a felháborodás a kérdezőtől és töled?

Nem kérhetek véleményt egy helyzetről?Sem te sem a kérdező sem én nemvagyunk hibásak ezért,de melyikünk tolja ezt a szekeret ezen már elgondolkozhatunk.

Érdekes milyen nyílt sebet értem mikor senkit nem hibáztattam legfeljebb a tetteseket,és itt a fórumon nem is hiszem senkiről.

De,hogy megtörtént az igaz mert én is a Tv.-ből értesültem.

2016. jún. 24. 11:57
 49/119 anonim ***** válasza:

Látom megy a pedofiliás téma keményen. A Tanúktól kérdezem, hogy hallottatok már Candace Conti ügyéről?

Csak mert ékes példája annak, hogy a szervezetetek sem makulátlan a pedofilia terén!

2016. jún. 24. 12:23
 50/119 anonim válasza:

Apexus nekem már irtál privátban is ès nem ez a handvèteled volt.

De látom csapodsz ide meg oda ès ez a te dolgod es mivel egy bebizonyithatatlan dologra atváltottál a bebizonyitott dologrol,már hiszem is,hogy egyik fogadalmadot hagyod a másikat veszed.

Ès a betük mögött már èrződik,hogy vèded azt a fentemlitett bünözèst.

De ez mind a te dolgod mert szabad vagy,addig amig bebizonyitott dolgot állitasz,de ha nem a,bün rabszolgája vagy.

2016. jún. 24. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!