Jehova Tanúi! Mért vezetitek félre az embereket? Többi lent.
Ugyanis, egyáltalán nem nehezen megtalálható a Bibliában, hogy az Atya is Isten, a Fiú is, és a Szentszellem is az. Az eredeti görög szövegből kiderül, hogy a Biblia hogyan vélekedik a szentháromságról. Pontosabban, a szentháromság megtalálható, Ézsaiás 48-ban vagy 61-ben, ti mégis vagy átírjátok tetszésetek szerint, vagy figyelmen kívűl hagyjátok, és balga módjára átugorjátok. Mi a véleményetek:
-Római levél 9:5-ről, ahol feketén fehéren le van írva, hogy Krisztus Isten. Mégegyszer jegyzem meg, NE a Jehova Bibliába nézzétek meg, mert ott át van írva! Ujszov.hu vagy Károli féle Biblia!
-mi a véleményetek arról, hogy az Őrtorony azt tanítja, hogy: Gyűlőlnötök kell a hitehagyottakat. Megse próbáljatok kitérni a válasz alól, illetve ne mondjátok azt, hogy: "Valamit te félre olvastál!" Nem! Van róla fényképem, a ti oldalatokon fényképeztem tudom, hogy van ilyen. :)
Őszinte, inteligens és normális választ várok. Köszönöm! :)
Kérdező:
Nem szeretnéd komentálni a 34.bejegyzést,ezt kérdezem a 14-től is.
"De a mgkeresztelkedés előtt vállalt a tanu valamit,hogy megvédi Isten szavát,ha nem akarja nem szükséges,de ne válalja és nekeresztelkedjen meg. "
De ha a megkeresztelkedése után olyan információkra talál, amelyek ellentmondanak a hitének akkor nem vizsgálhatja felül azt? Mert csak mellékesen megjegyezném, hogy az i.e.607-re egyetlen történelmi bizonyíték sincsen. Egyedül az őrtorony irodalom áll a dátum mellett.
A szervezet rengeteg dolgot eltitkol a tanúk elől ami a múltban történt. Ha ezeket az eltusolásokat a szemetek elé tárjuk, akkor azonnal hazugságnak tekintitek azt, vagy jön a másik verzió, hogy "az már régen volt, azóta új világosság jött". Csak az óriási bibi ezzel az, hogy a Biblia sehol sem ír arról, hogy Isten idéglenesen hamis tanításokat is ad amik egy darabig hasznosak, később pedig lecseréli őket mert már elavultak. Az erre felhozott egy-két vers a Bibliából koránt sem erre utal, csupán el kell olvasni az egész fejezetet és kiderül.
Isten nem hazudik soha, Ő örökké igaz!
"Ne tévelyegjetek, szeretett testvéreim: minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, sem fénynek és árnyéknak váltakozása." (Jakab 1,16-17, RÚF)
Egy épelméjű ember egy pár hónapon belül rájön, hogy a tanúk agymosást végeznek a tagokon. Én nekem ez sajnos évekbe tellett, de hála az Úrnak felébredtem.
Roxy.Nem vádoltam meg senkit mert én csak komentet kértem a kérdezőtől.
De mi ez a felháborodás a kérdezőtől és töled?
Nem kérhetek véleményt egy helyzetről?Sem te sem a kérdező sem én nemvagyunk hibásak ezért,de melyikünk tolja ezt a szekeret ezen már elgondolkozhatunk.
Érdekes milyen nyílt sebet értem mikor senkit nem hibáztattam legfeljebb a tetteseket,és itt a fórumon nem is hiszem senkiről.
De,hogy megtörtént az igaz mert én is a Tv.-ből értesültem.
Látom megy a pedofiliás téma keményen. A Tanúktól kérdezem, hogy hallottatok már Candace Conti ügyéről?
Csak mert ékes példája annak, hogy a szervezetetek sem makulátlan a pedofilia terén!
Apexus nekem már irtál privátban is ès nem ez a handvèteled volt.
De látom csapodsz ide meg oda ès ez a te dolgod es mivel egy bebizonyithatatlan dologra atváltottál a bebizonyitott dologrol,már hiszem is,hogy egyik fogadalmadot hagyod a másikat veszed.
Ès a betük mögött már èrződik,hogy vèded azt a fentemlitett bünözèst.
De ez mind a te dolgod mert szabad vagy,addig amig bebizonyitott dolgot állitasz,de ha nem a,bün rabszolgája vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!