Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Sziasztok! Kivel mizu? Hogy vagytok? Mi ma voltunk a 18 hetes uh-n, minden rendben!:) baba ficankol, olyan jo erzes!😉😃
S
Sziasztok :) olyan rossz hogy nem lehet látni még minden nap :) így be kell osztanunk ezeket az alkalmakat :) én most nem vagyok túl jól 2 napja szétmar a gyomorsav.. de csak most jutottam el odáig hogy a gyomrom, hajnal 4től mostanáig a torkomat égette szét.. párom most ment el valami gyógyszerért. Eddig ittam tejet, de az csak pár percre használ. :(
Nekem is egyre többet aktívkodik a pici főleg lefekvéskor meg hajnalban :)
B.
Én is sokat szenvedek a gyomorsavtól! Nekem a gaviscon szirup jött be! Cefet íze van, de pár perc és el is múlik a kellemetlenség!
S
Sziasztok! B! Rendeződött már a savad? Hogy vagytok?
S
Sziasztok!
Igen, köszönöm :) csak 3-4 napig tartott szerencsére, utána már csak 1-2szer éreztem de az már tűrhető volt. A kisasszony most már nagyokat bulizik idebent, pont tegnap mondtam apának hogy most már ő is érezni fogja, mert eddig még nem is mutattam neki, úgy se érezte volna. Veletek miújság?
B
Hahó! Mi is jól vagyunk, hála panaszra nincs okom! Jól érzem magam, élvezem a pocakos korszakot! 😉 nálunk is rengeteget mozog a kisasszony! Hétfőn megyünk 5 d-re, egyben ez lesz a 20 hetes genetikai uh is.
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!