Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Szió! Szuper!:) tenyleg egy elmeny! A lenyeg, hogy rendben van a kiscsajom! Ti voltatok már ilyenen? Ha nem tudom ajanlani!😋
Hogy vagytok?
Nalunk mar olyan hancurozas van, hogy ihaj! Mar erzem a kezemmel is, es olykor latszik is a pocakon!
S
Sziasztok! :) De jó, örülök, hogy már mindenkinek ilyen kis gézengúz a pocilakója! :) Nálunk is állandóan ficereg, partizik a drága és már nálunk is lehet kívülről látni! :)
Mi nem voltunk még 4D-n, a 24. hét körülre tervezzük. Viszont ma voltunk sima 20 hetes uh-n, ahol kiderült, hogy csak 19 hét 5 naposak vagyunk, szóval fiatalodtunk 2 napot. :) Lenne egy kérdésem... :) A mi kis pocilakónk már 310 g. :O :) A csajszikkal mi a helyzet? :D
Hahó! Örülök, hogy Ti is jól vagytok!:)
Én 19+4 hetesen voltam uh, akkor 325g volt a baba.
Az a 2 nap szerintem semmit nem jelent!
Kérdező! Mikorra vagy kiírva?
Ja, S voltam! 😉
Nektek ha pl hidegfront jön aktív vagy épp lassul a babátok?
Szeptember 24-re vagyok kiírva. :) Dokik szerint nálatok mikorra érkeznek a babák? :)
Hú, jó kérdés, őszintén szólva én ezt nem figyeltem eddig. De nálunk állandó mozgásban van a babó! Éjjel is többször felébredek, mert annyira mocorog a drágám. :O :)
Sziasztok!
Igen, voltunk egyszer már mi is a 18.héten. Jó lenne még egyszer elmenni, most vagyok 23hetes, 28-29 fele talán jó lenne még egyszer :)
Engem szerencsére hagy aludni, annyira még nem durva. Eddig úgy figyeltem hogy kicsit lustább akkor.
Tegnap megejtettük a nagybevásárlást, nem volt semmi.. Én 2szer, párom 4szer ment vissza a kocsihoz, mire mindent felpakoltunk ( 2.on lakunk ) meg aztán mindent helyre rakni... Úgy feldagadt utána a lábam :D Mostmár egyre nehezebb lesz minden.
Ja és nekünk a 4D-n 232g volt, majd jövőhéten megyek megint dokihoz. :)
Hál istennek engem is hagy aludni! Reggel viszont ébreszt 6 körül! 😃
B! Én is mintha estére vizesednék kicsit. Főleg ha meleg van, még az ujjaim is bedagadnak picit, meg a lábujjaim!:)
Már a babának vásároltatok?
S
Igen, levettem a gyűrűket is.. :S nem látványos, de szorultak a gyűrűk úgyhogy inkább levettem.. Ez most a havi bevásárlás volt, de hétfőn megyünk bababoltba is :) írtam listát, hogy elosztva vegyünk meg mindent. Most pl kád, lázmérő, hajkefe ilyen kisebb dolgokat írtam erre a hónapra. Ruhát már vettünk sokat, meg anyáék is :D De sok olyan ruhát vettünk ami majd később lesz jó rá, de nagyon jó áron volt. :) Ti vettetek már valamit? :)
B.
Mi kapunk kiságyat, kádat, rucikat rengeteget! A szoba felújításához is megvan minden. Majd csak apróságok kellenek.:) a gyűrűm már én sem hordom:)
S
Kedves B! Neveket találtatok már ki azóta?
És Ti kérdező?
Én elkezdtem járni kismama jógára, nagyon jó!:))
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!