Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi is tul vagyunk a 12. heti uh-n, merete alapjan 13 hetes!:)) es minden rendben! Ti, hogy vagytok? Poci kerekedik mar?

S

2015. márc. 13. 14:00
 62/258 anonim ***** válasza:

Szia, na az jó, mi is így voltunk, úgyhogy mostmár 15+2 vagyok :) Jól vagyunk, semmi panasz, csinálgatjuk a babaszobát. Április 10én kell mennem a következő uh-ra. Hát én alapból nagydarab vagyok, de persze nőtt már valamennyit, de még nem maximum csak pulóverben mondom kerek terhes pocinak, simán pólóban nem. Alul van hasam, a köldökömnél bemélyed egy kicsit, felette megint van :D De én nem is számítottam másra, de már várom, hogy egyértelműen látszódjon. Ja és most a következő ami sorban van, hogy megmozduljon :) Arra várok, remélem 1-2 héten belül megérzem :)

B.

2015. márc. 14. 14:33
 63/258 anonim ***** válasza:

Kedves B! Van már mocorgás?:))))

S

2015. márc. 22. 06:24
 64/258 anonim ***** válasza:

Szia, nem még nincs, de már nagyon várom. :) Olvastam, hogy sokan először ilyen buborékolást meg kaparászást éreznek meg legelőször, hisz még most nincs akkora hogy rugdosson meg ilyesmi úgyhogy ezeket is figyelem, tegnap éreztem kis szúrkálódásokat, amit nem igazán szoktam érezni, de lehet csak nyúlnak a szalagok. De megírom, ha lesz valami :) Nálatok mi a helyzet?

B.

2015. márc. 22. 11:56
 65/258 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is jol vagyunk, kedden voltam uh-n, minden rendben szepen fejlodik!:))) hala mar nem vagyok rosszul!!:))

A babaszobat en meg csak tervezgetem!;)

Ti, hogy vagytok?

Tobbiek, hogy eltuntek...

2015. márc. 25. 20:00
 66/258 anonim ***** válasza:

Halihó! Miújság van veletek B? Nekünk kislàny van a pocakban!!:))) és úgy imádom! Már gyengén érzem, hogy mocorog!

Üdv

S

2015. ápr. 7. 17:27
 67/258 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Jaj, úgy örülök nektek!! :) Mi mostanában eléggé elvoltunk havazódva (költözés stb) Amúgy éppen tegnap léptünk be a 16. hétbe. :) (Olyan hihetetlen!!) :)Én vékony testalkat vagyok,most már látok valami kis gömbölyödést a pocimon, de azért annyira még nem látványos. És egyenlőre még én sem érzek mocorgást. :( Szóval most erre, illetve a következő uh-ra várok, hogy végre megtudjuk, hogy kisfiú-e vagy kislány. :) Olyan izgalmas. ^^
2015. ápr. 8. 14:10
 68/258 anonim ***** válasza:
Sziasztok  Kedden derült ki hogy kislány!! :) :) ezt éreztem és mindenki más is azt mondta hogy biztos kislány lesz. Bejött  ez egy rendes 4d volt, nagyon jó volt látni mocorogni, ásítani :) de nem nagyon tetszett neki hogy nyomkodják elég sokat bújkált  de nagyon jó volt! És holnap megyünk a rendes genetikai uhra, ma vagyok 18 hetes úgyhogy láthatom még egyszer  B.
2015. ápr. 9. 22:44
 69/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok! De jó kedves Kérdező, hogy veletek is minden rendben!

B! Akkor már 2:0 a kiscsajok javára!

:))))

S

2015. ápr. 10. 06:25
 70/258 anonim ***** válasza:
Én is örülök mindkettőtöknel :)) Vannak már név ötletek? Nálunk még nincsenek :)
2015. ápr. 10. 07:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!