Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?
Sziasztok! Mi is tul vagyunk a 12. heti uh-n, merete alapjan 13 hetes!:)) es minden rendben! Ti, hogy vagytok? Poci kerekedik mar?
S
Szia, na az jó, mi is így voltunk, úgyhogy mostmár 15+2 vagyok :) Jól vagyunk, semmi panasz, csinálgatjuk a babaszobát. Április 10én kell mennem a következő uh-ra. Hát én alapból nagydarab vagyok, de persze nőtt már valamennyit, de még nem maximum csak pulóverben mondom kerek terhes pocinak, simán pólóban nem. Alul van hasam, a köldökömnél bemélyed egy kicsit, felette megint van :D De én nem is számítottam másra, de már várom, hogy egyértelműen látszódjon. Ja és most a következő ami sorban van, hogy megmozduljon :) Arra várok, remélem 1-2 héten belül megérzem :)
B.
Kedves B! Van már mocorgás?:))))
S
Szia, nem még nincs, de már nagyon várom. :) Olvastam, hogy sokan először ilyen buborékolást meg kaparászást éreznek meg legelőször, hisz még most nincs akkora hogy rugdosson meg ilyesmi úgyhogy ezeket is figyelem, tegnap éreztem kis szúrkálódásokat, amit nem igazán szoktam érezni, de lehet csak nyúlnak a szalagok. De megírom, ha lesz valami :) Nálatok mi a helyzet?
B.
Szia! Mi is jol vagyunk, kedden voltam uh-n, minden rendben szepen fejlodik!:))) hala mar nem vagyok rosszul!!:))
A babaszobat en meg csak tervezgetem!;)
Ti, hogy vagytok?
Tobbiek, hogy eltuntek...
Halihó! Miújság van veletek B? Nekünk kislàny van a pocakban!!:))) és úgy imádom! Már gyengén érzem, hogy mocorog!
Üdv
S
Sziasztok! De jó kedves Kérdező, hogy veletek is minden rendben!
B! Akkor már 2:0 a kiscsajok javára!
:))))
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!