Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt 4-5-6 hetes kismami...

Vannak itt 4-5-6 hetes kismamik, rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 17:03
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/258 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ki, hogy van?? Birjatok a meleget?

S

2015. jún. 4. 15:30
 112/258 anonim ***** válasza:

Na sziasztok. Hétfőn kellett mennen, de felesleges kör volt, ugyanis nem csináltak semmit csak adtak egy papírt, kérjek beutalót és ahova tartozok ott csináltassam meg mégegyszer a terhelést. Ha az se lenne jó akkor kell visszamenni a kórházba valami előadást meghallgatni... Ezt meg majd jövőhéten intézem. Nem tudon miért nem csinált uh-t :( de már lassan esedékes a következő nagy :) durva hogy telik az idő.. csütörtökön már 27 hét :) a meleget eddig egész jól viselem, csak akkor rossz, mikor reggel én viszem le sétálni a kutyát. Olyankor még kicsit kómás vagyok és nem a legjobb a tűző nap. :) délután meg lejárunk a dunapartra ott kellemes az idő, kicsit én is áztatom a lábam :) viszot a sok állástól meg a melegtől is kezd dagadni a lábam, bár inkább csak a lábfejem. Bár érezni nem érzem, nem fáj meg semmi ilyen. Mi kb. kész vagyunk a gyerekszobával már csak a kiságy hiányzik a nagy dolgokból. Bár még sok mindent venni kell. E hónapban veszünk lepedőket, ágynemügarnitúrát meg olyan forgó zenélőt :) na azt hiszem ennyi :D ja és 2 napja alig alszok, lassan 5 óra és 3 óta fent vagyok. Tegnap 1-4ig voltam fent :D

Regéljetek ti is :)

2015. jún. 6. 04:53
 113/258 anonim ***** válasza:

Szioooo! En hetfon megyek terhelesre, remelem minden okes lesz! :)

Mi 24+2 hetnel jarunk ma, hihetetlen hogy telik az ido! Te meg 27?? Jesszus!! Kiscsajszi, hogy van? Kirugja mar a haz falat? Nalunk olyanokat muvel mar most, hogy elkepzelesem sincs mi lesz mondjuk 35 hetesen! 😃😃

Amugy en is vizesedek rendesen, kezem-labam, foleg delutan kezdodik de reggelre lemegy, meg zsibbadni is szokott picit! Olyankor iszom calciumot, jah es 3x1 magnerot mellett a vadlimat huzza a gorcs!

A vernyomasom ugyan alacsony, addig nincs baj!:)

Az alvas most egesz jo miota nyitott ajtonal alszunk! Kellemes es huvos levego..., azota nem izzadok!

Ha van kedved/kedvetek, dobjunk egy pocakfotot!:)))

Udv

S

2015. jún. 6. 07:02
 114/258 anonim ***** válasza:

Igen, egyre jobban mocorog, sokszor én is csodálkozok, hogy mit csinálhat :D

[link]

B

2015. jún. 6. 12:28
 115/258 anonim ***** válasza:

Hu itt aztan van pocak!!!' 😃😃😃 nem semmi!;)

Mi pedig itt vagyunk:

[link]

S

2015. jún. 6. 18:36
 116/258 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyooos :) :) :)

Pont ma szaladtunk el a boltba mert már kb semmi felső nem jó.. feljön ugyan, de borzasztóan állnak :D sikerült vadásznom 2 felsőt meg egy nacit. Holnal meg járólapozzuk a konyhát :)

2015. jún. 6. 19:04
 117/258 anonim ***** válasza:

Jo munkat akkor!:)

A minap en is vettem megint 2 nacit meg 2 felsot, de amit 3 hete vettem mar szoros! 😃

Gondolom minel nagyobb lesz ugyis venni kell meg ruhakat.

Mi jovoheten rakjuk le a padlot a babaszobaba meg a stukkot is fel kell ragasztani, ugyhogy van teendo...:))

S

2015. jún. 6. 19:23
 118/258 anonim ***** válasza:

Na milyen volt a terhelés? Eredmény meg van már? Én most ülök az SZTK-ban, az éhgyomri megvolt, 10 perc leveszik az egyórásat, aztán vár még egy óra unalom... gondolom az érdekes eredmény miatt kérte így a doki hogy 1 és 2 óra múlva is nézzék. Elfelejtettem citromot venni tegnap, csak a dinnyére meg cseresznyére figyeltem :D hát így már azért sokkal sz..rabb íze volt :D viszont vihettem volna sima citromlevet is, a kutya nem figyelte volna ha beleöntöm :)

Kérdező, te nagyon eltűntél. :)

B.

2015. jún. 11. 08:45
 119/258 anonim ***** válasza:

Haho! Hetfon voltam, minden rendben, jo lett a terheles meg a verkepem is!:))) jovoheten vedono meg doki es uh! Mar nagyon varom, hogy lassan a kis kincsemet! 😃😍

Csak ez a meleg ne volna..., vizesedik kezem-labam!

A kerdezo tenyleg jol eltunt!

Kitartast neked is B!:)) ugyis jo lesz a cukrod! Irj majd!:)

S

2015. jún. 11. 10:44
 120/258 anonim ***** válasza:

Szió! Na milyen lett az eredmenyed? Mizujs? Hogy vagytok?

S

2015. jún. 19. 09:22
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!